🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 767
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 440
В сезон Пробуждане продуцентите са в ролята на Пилат Понтийски.
Ваня уплътни предаването с три дуела, неизбежно ще иде и на четвърти, но що да не я посмачкат като Фермер. И разбира се, проблемът ще се търси у нея, докато не се “намери”. Ако критерий за фермер на седмицата беше кой бил най-работен и най-организиран, то в този сезон Георги щеше да е фермер доста често. Тогава вот за недоверие вероятно би бил по повод, че си почесва топките и плюе по земята

# 1 441
Някой може ли да ми обясни какво имат предвид с това:
"Ваня започва да прави грешки, които може да ѝ костват много"?
https://fermata.btv.bg/videos/vanja-zapochva-da-pravi-greshki-ko … ostvat-mnogo.html
В това видео не виждам къде са грешките.
Манипулация и внушение от продукцията.

# 1 442
  • earth
Някой може ли да ми обясни какво имат предвид с това:
"Ваня започва да прави грешки, които може да ѝ костват много"?
https://fermata.btv.bg/videos/vanja-zapochva-da-pravi-greshki-ko … ostvat-mnogo.html
В това видео не виждам къде са грешките.
Аз мисля, че продуцентите, които са гадняри по душа, не могат да оценят правилно случващото се в реално време. Затова реакциите и коментарите им, които виждаме във видеата, се разминават с нашите. Не мисля, че поведението им може да се препише изцяло на желанието им за сеир.

# 1 443
  • София
Никога не искала спойлер, сега ще помоля за такъв на ЛС за победителя от дуела. Не искам да си загубя 2 дена. В другата тема не искам да чета, защото тая мърша Ивайло ако отпадне ще продължа да гледам...
П.С. Благодаря на Бога, че съм обградена от хора, а не от подчовеци. Поне това ме накараха да оценя...

# 1 444
Май си много прав! Те очакваха Цоньо да е за посмешище на всички и Коцето да стане звезда.

# 1 445
Мда, най-големите интриганти не са участниците.

# 1 446
След три дуела, ратайство, пребиване и спечелване на играта с въпросите за фермерското място -трябва да и се начука канчето. Не може току тъй да се изявява, трябва да се свива в някое ъгълче и да служи за словесна боксова круша.
Явно това е идеята на продукцията, но от мен имат вот на недоверие и вето.

# 1 447
Ха, Теда най-сетне се е видяла отстрани с тия ревове и си е взела някаква бележка.😂
Стига бе, как ще я вземе, бележката не я ли изгориха? Joy

# 1 448
Вот на недоверие не се ли иска от група хора, и то срещу някой, избран чрез гласуване? Все едно утре Киро да обяви вот на недоверие на шефа си и да предложи на колегите си да го гласуват. Циркаджия. Ама и продукцията му угажда.

И се чудя, във всички риалитита, които съм гледала и в които е имало жертва на булинг, зрителите са заставали на страната на жертвата и са се настройвали срещу агресорите. Айде тия вътре са като побеснели кучета и не се усещат, ама от продукцията как го виждат, ми е интересно.

# 1 449
Кирил скромно се предложи за служебен фермер. Значи, той ако е Фермер, ще го играе и обединител щом се налага, нищо, че му е чуждо. Ако фермерът не му е по вкуса, няма да играе. Регрес до бебешкия пубертет.

# 1 450
  • при късмета
Наказанията на всички заради Мартина и Пламен минаха незабелязано. Сега, ако имаше наказание заради решение на Ваня, щеше да стане апокалипсис. Ето за това, според мен, от продукцията имат най-много вина.
И ревлата сутринта го коментира, за нейния казус с Пламен. Била го приела така заради евентуално наказание за всички. После се върна на рефрена от предаването, че близките ѝ навън и предимно баба ѝ как щяла да гледа хората от селото, а не мъжа ѝ. Цялото интервю беше лъжи, поза и превземки. Забравила е за толкова време за какво се е тръшкала вътре, поне да си го беше пуснала вчера, да се сети за собствените си думи и действия, че с плиткия си мозък да запомни поне половината

# 1 451
На мен ми е интересно как само Кирил успя да се измъкне "сух" без наказание?А и на всичкото отгоре даже и "награда" имаше от продукцията - реалната възможност да стане фермер?!?!
За мен той стои в дъното на цялата помия, която се изля срещу Ваня.

# 1 452
Защото опосумите са опънали чадър над треторазрядния.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 14:39 от cardhu

# 1 453
  • Другата България
Защото опосумите са опънати чадър над треторазрядния.
Аз вече мисля точно обратното.
Дори съм сигурна в него.

Разбирам, че Дора отново се е обяснявала за белеШката.....нещо относно това, че сега лично чете на Пацо....бележките, спомена ли?

# 1 454
  • при късмета
Не. Спомена, че палчетата ѝ вече не са криви. Как изобщо на Пламен му хрумна такова обяснение в любов, не мога да си обясня

Общи условия

Активация на акаунт