🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 671
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 665
На мен ми харесва Жоро, някак бащински иска да я поучи, каза и каквото трябва, ама не с цел да я срива. Живка целенасочено я плеска пред камерите като дават монолог в кадър.

# 1 666
И аз мисля, че постоянното ѝ мачкане я докара до тук! Живка много бързо извъртя гъза, почна бавно и методично да я очерня, вече не ѝ трябва да ѝ печели дуелите.
Ваня не печели дуели на Живка. Не е малолетна, нито малоумна. Пращат я, печели. Ако пратят Ралица или Живка, и те каквото направят, ще го правят за себе си.
Пробва се Ваня да се зашие в другия отбор, но не я искат. Пък Живка, Ралица и Жоро си туриха по една отметка.

# 1 667
  • Другата България
Аз пък не разбирам защо трябва да си или "за" Ваня,, или "за" групата на готините льольоФци.
Нита едните ми допадат, нито другите, и във Ваня има неща, за които писах и заради което явно е това отношение, и ония не са цвете за мирисане. Но Ваня си е абсолютен провокатор, и категорично не мисля, че има слаба психика. Напротив, бетон е, ако беше със слаба психика, отдавна да сме станали свидетели на абсолютна абдикация и пречупване от нейна страна, след този психологически тормоз. Но че ги провокира при това съвсем съзнателно, е очеизвадно. Че не търси никаква причина за тяхното поведение в себе си - също очеизвадно, тя си го каза. Че не си дава много зор, тоест никакъв зор, за нищо, също е вадещо очите.
Както е очеизвадна абсолютната инфантилност на всеки един от останалите, с изключение на Стефан.
Който също не смята поведението на Ванчето за очарователно и обединяващо.
Е, когато 10 човека мислят по един и същи начин, а един по различен, да приемем, че единия е прав ли?
Медалът винаги има две страни, и истината е някъде там. Въпросът е, че нито един от тия всички не заслужава моята подкрепа и няма да я получи, и ми е абсолютно все тая кой до къде ще стига. А, отново забравих Стефан.
Категорично съм за него.

# 1 668
Определено Ванчето си има своите негативи, така е. Но това мачкане я обърка много и започна да прави фатални грешки. Явно не е и от най работливите, но това никога не е било приоритет във Фермата.... и Стечо се подмотва, да не говорим за Цветито и Лорчето.

# 1 669
За мен трима са виртуозите- провокатори.
Живка, която извади Георги извън релси в началото. Отделно провокира с въпросите си и изважда наяве онова, което я интересува. Прикрита е пред другите, но пред камерата - открита. Играе играта по неин си начин.
Ивайло, който провокира открито и не го крие нито вътре, нито пред камера. Трещи колкото и както си иска.
И Ваня - най- прикритата.  Моментът на масата, докато Живка и Георги и говореха, го връщах два пъти, за да се уверя, че, да, докато и обясняват тя се подсмихваше. Това подсмихване и друг път съм засичала. Абсолютно целенасочено провокира Ваня и знае кои точно копчета да натисне. В тази насока единствено Живка я конкурира, но Живка поне е открита пред зрителите.
Ваня много добре осъзнава какво прави, как го прави и защо го прави. И постига целите си. Не я възприемам като жертва. Издава се, ако човек е по-наблюдателен, защото има какво да се види.
Въпросът кой и как и се връзва и реагира изобщо не коментирам, отделна тема е това.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 00:33 от _Hope_

# 1 670
  • Вестерос
Определено Ванчето си има своите негативи, така е. Но това мачкане я обърка много и започна да прави фатални грешки. Явно не е и от най работливите, но това никога не е било приоритет във Фермата.... и Стечо се подмотва, да не говорим за Цветито и Лорчето.
Напълно съм съгласна.
Днес малко пресоли манджата, но честно казано това заслужават. Ще стават всички с тях, хайде бе. Уж наказани, а другите като паленца след тях. Хем не са съгласни с постъпките им. Лора мрънка, мрънка, ама и тя от първите на крак с чинията...
Смешна история.
Живка ми се откроява като лицемерка повепе, хем тъй, хем отива и при другите, че и критикува повечко... Голям зор да слушаме писмото на баба богиня.
Жоро и той за какви обединения говореше накрая, как обединение да направи Ваня с двама идиоти, по чийто акъл се водят и други 🤔🙄

# 1 671
Писмото от майката на Стефан беше страхотно. Личи си доброто възпитание в това семейство. Много величаят Виктор, но Стефан е човекът с ценностите. Онова видео как Пламен, Любо и Костадин обсъждат жените беше доста тъпо. Нищо няма да научат от Стефан.

# 1 672
За мен случилото се дотук доказва нещо, в което сама се убедих с годините, съдейки от личния си опит. Такива "приятелства", създадени от обединението срещу общ неприятел, не устояват във времето.
Ето, че групичката, сформирана около Живка срещу общите дразнители - Ивайло, Киро и Любо- започва да дава фира. Те неслучайно и под път и над път се кълняха, че си играят самостоятелно. Няма истински симпатии между тях. Само общи интереси, които се менят според зависи.
Докато другите покрай забавленията и джиджи-биджи, са по-стабилни в отношенията си. Колкото и да са неприятни.

# 1 673
  • Другата България
За мен трима са виртуозите- провокатори.
Живка, която извади Георги извън релси в началото. Отделно провокира с въпросите си и изважда наяве онова, което я интересува. Прикрита е пред другите, но пред камерата - открита. Играе играта по нейн си начин.
Ивайло, който провокира открито и не го крие нито вътре, нито пред камера. Трещи колкото и както си иска.
И Ваня - най- прикритата.  Моментът на масата, докато Живка и Георги и говореха, го връщах два пъти, за да се уверя, че, да, докато и обясняват тя се подсмихваше. Това подсмихване и друг път съм засичала. Абсолютно целенасочено провокира Ваня и знае кои точно копчета да натисне. В тази насока единствено Живка я конкурира, но Живка поне е открита пред зрителите.
Ваня много добре осъзнава какво прави, как го прави и защо го прави. И постига целите си. Не я възприемам като жертва. Издава се, ако човек е по-наблюдателен, защото има какво да се види.
Въпросът кой и как и се връзва и реагира изобщо не коментирам, отделна тема е това.
Няма как да съм по-съгласна с написаното.
С всяка дума.

Абе да дават парите на Цоньо и да закриват предаването, и без друго се изложиха подобаващо към момента, всички до един.

# 1 674
Ваня трябваше просто да каже - храненето е тук. Храната е сервирана, който иска, да яде. Извън това помещение не се яде. Така беше от началото на предаването, т.е. нищо не променя.

Целта на Ивайло е да унижи Ваня. Въобще не става дума за това какво умее и какво не. По-странното е, че токова народ му се води по акъла. За Лора ми е най-странно, след като видя какво направиха "нейните" хора миналата седмица.

Стефан не го разбирам, философстване и опит да бъде харесван от всички. Но съм за него, за да излезе Ивайло.

# 1 675
На мен ми харесва Жоро, някак бащински иска да я поучи, каза и каквото трябва, ама не с цел да я срива. Живка целенасочено я плеска пред камерите като дават монолог в кадър.
Живка си води предизборната кампания, като не пропуска да уведоми драгия зрител, че Ваня не е толкова добра, колкото може би изглежда, не меси, не готви, да не реши някой, че става за победител накрая, само щото е спечелила 3 дуела...

# 1 676
Лора, ако знае прякора си от тримата си приятели, не разбирам защо изобщо общува повече с тях, доста неласкав.
Следващата седмица като Костадин ще е ратай, само между жени ли ще има битка за ратайски имунитет. Нещо не съм внимавала по този въпрос.

# 1 677
  • Вестерос
Аз съм съгласна с Живка и Жоро. Тя не може да им каже какво да правят, аз също през това фермерство не я видях да прави нещо различно от даване на команди. Те за това се ядосват, че тя не само, че не знае, а и не иска да се научи. Вярно думата на фермера е закон, ама и тя подклажда разединението.
Не опраждавам Ивайло и Кирил, изобщо даже, но и Ваня не се държи нормално. Казва им да стоят на масата при положение, че знае как те няма да го направят. Отделно, че за да бъде добър фермер трябва да работи рамо до рамо с тях. Да пести сили, окей, ама... Всички работят, плюс Виктор, а Ваня се къпе.
Тя може и тя трябва да им каже какво да правят. Тя е фермерът, тя определя. Те изпълнявате това са правилата. Който не му харесва-чао. Без значение е дали фермерът бачка или не.

Голяма работа, че не можела един хляб да направи. И аз не мога, е и??

# 1 678
Ваня беше смазана и унижена и от другия лагер и от нейния, в лицето на Живка. Загуби баланс и започна да прави грешки. А Живка, за да трупа активи, започна да я критикува пред камерите как не може да меси хляб /а в епизодите сме виждали как Чавдар я учи да меси хляб/, за да видят и зрителите. Защо досега не я критикува? Ами защото й беше удобна - да отстрани Цвети и Теодора. Видя в нея силен и мотивиран играч на арената и реши да я досмаже психически, за да може да я победи, ако се наложи да излезе с нея на дуел.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 00:46 от vanians

# 1 679
Не забравяйте, че положението на Ваня е "защо си с шапка, защо си без шапка". Ако беше започнала сега да се старае, заяждането щеше да е "ти сега какво се правиш на работна, два месеца какво прави, хайде не се прави на каквато не си..."

Общи условия

Активация на акаунт