🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 674
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 680
Не забравяйте, че положението на Ваня е "защо си с шапка, защо си без шапка". Ако беше започнала сега да се старае, заяждането щеше да е "ти сега какво се правиш на работна, два месеца какво прави, хайде не се прави на каквато не си..."

Да, точно. Няма печеливш ход и реши да се прави, че не й пука.

# 1 681
Ваня лекинко ме дразнеше още от начало, но сега всичко й прощавам, заради двамата изроди на главата й .
Ако те не се бяха заяли така грозно с нея, щеше да ми е незабележима, леко шашава мързелана.
След като Ивчо и  Кирчо я удостоиха с толкова грубост и неуважение, сега тя е горката, достойна жена, дето я тормозят.
Та тя само може да им благодари, че й дадоха възможност да се покаже устойчива на тормоз.

# 1 682
  • София
Тя може и тя трябва да им каже какво да правят. Тя е фермерът, тя определя. Те изпълнявате това са правилата. Който не му харесва-чао. Без значение е дали фермерът бачка или не.

Голяма работа, че не можела един хляб да направи. И аз не мога, е и??
Живка ѝ го каза с идеята, че всички са се научили вътре, развили са се. Имат желание да научат нови неща, нали и Чавдар ги учеше. То повечето не можеха. За друго става въпрос, а именно, че Ваня я мързи и не я интересува какво се случва вътре.

Със сигурност обаче не заслужава такова отношение от Ивайло и Кирил.

# 1 683
То за умните и красивите и Ралица не ставаше за фермер, само ходила като муха без глава, Цоньо за нищо не ставал и той, нищо, че по цял ден им готвеше, Чавдар можеше да меси хляб, ама пък много авторитарен и деспотичен беше...

# 1 684
То за умните и красивите и Ралица не ставаше за фермер, само ходила като муха без глава, Цоньо за нищо не ставал и той, нищо, че по цял ден им готвеше, Чавдар можеше да меси хляб, ама пък много авторитарен и деспотичен беше...
Тц. Не стават. Да се учат от Марта. Спа нон стоп. Команди в просъница даваше да дирят козите. После не дадоха да се е впечатлила, че ги няма. Цветка с чизми и рокля с пайети.   
Ама са от шарената крава. Демек готини.

# 1 685
  • Sunshine state
Много съм ядосана.. Значи това толериране на тия двамата идиоти и от групата, и от продукцията вече започна да ми идва в повече. Никакво оправдание нямат дори и най-мързеливата на света да е Ваня. От самото начало трябваше да се парират нещата и да не им се дава поле на изява. Много грозно..

# 1 686
В никоя фирма шефът не върши задачите на подчинените. Шефът разпределя, делегира, координира, контролира и едва тогава, ако остане време, може да помогне на екипа си, така че за мен реакцията на Ваня "аз съм го възложила на Х" си е съвсем на място. То, щото ако се скъса да мъкне камъни, магически ще се превърне в супер фермер.

Наистина ми е жал за нея, защото се вижда, че тя не осъзнава къде греши, но за човек с толкова точна преценка за другите, има наистина лоша оценка за влиянието на собственото и поведение върху околните. Щом и най-близките и във формата не издържат, разбирам по-добре избухванията на кирил и ивайло, но въпреки това атаките им са изключително грозни и абсолютно недопустими. Раненият най-добре го обясни: "имат аргументи, но не е това начинът". Ето, той и Раненият и се дразни, но не си позволява да я унижава.

Казах още преди няколко дни, че е на ръба да се пропука Ванчето след толкова много хейт и саботаж и ето че точно това се случва. При този целенасочен и системен вербален тормоз, вероятно от самото начало на предаването, започна да налага решения, от които само губи.

На финал да кажа колко много стискам палци на Стефан да ни отърве от ивайло. Много ме зарадва с втората игра. След цяла седмица най-накрая нещо положително да видя.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 01:39 от Дидичка

# 1 687
  • Мюнхен
От инстаграма на мъжа на Теди. Какво ли ще значи това?
Имаше една единствена снимка с нея, сега я е махнал.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 02:09 от АДРИЛЕО

# 1 688
  • София
Теди каза след напускането на Фермата, че иска да се връщат семейно в България. Така че сигурно е заради връщането, а не раздяла.

# 1 689
  • Мюнхен
Теди каза след напускането на Фермата, че иска да се връщат семейно в България. Така че сигурно е заради връщането, а не раздяла.

Но той е махнал и снимката си с нея. И не я следва вече.

# 1 690
Нали Дана каза че Теодора и Пламен са посетили фермата 6 заедно може би значи че романсът им продължава и след фермата.

# 1 691
  • Мюнхен
Така мисля и аз. Странно е да махне и общите снимки. Жалко заради детето предимно.

# 1 692
  • Sunshine state
Теодора ако и у тях така се държи, нищо чудно мъжът й да не е издържал на тия драми и да му е писнало. Още в началото на формата под нейната снимка имаше коментари на хора от Чикаго, които се изказаха негативно за нея.

# 1 693
Докато имах симпатии към Ванчето до вчера, днес имам един горчив вкус в устата. Властта явно замазва доста зрението и ако се издигнеш много високо в облаците първо вече не виждаш ясно това, което става на земята или ако го виждаш то е много дребно, малко и без някакви ясни очертания. Ванчето получи импулс от появата на Иван като неин гръб и реши хем да е в обаците, хем да слезе на нивото на Ивайло за да води битката по методите на дребнавото заяждане. Докато двамата тиквеници Киро и Иво си мереха един друг пушките, Ваня реши че и тя има подобна даденост и може да цака със същия коз. Наистина влезе в капана на "собственото величие", в който "моето мнение" е безгрешно и "обраната връзка" отива директно в коша. Поглед върху нещата от другите камбанарии не е предателство. Добрия приятел е този, който ще ти каже, че ако пиеш още две ракии ще си счупиш главата, а не този който ще ти налива и ще се смъкне под масата заедно с теб.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 07:15 от Abuto

# 1 694
Какви гадни коментари? Тази блокира всеки с негативно мнение. Трябва да си ебати шматката да търпиш такъв бълбоч като тедъ.
Аз съм ‘ептен възмутена от днешния епизод. Викам си, то няма на къде, ама е на. Живка и Георги, нещо обърнаха лопатата. Уж, приятелски забележки отправят към Ваня, ама си е в стил, казвам ти дъще, сещай се снахо. Егати мачкането на това момиче. Желязна е просто, милата!

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 08:51 от NaviMK

Общи условия

Активация на акаунт