🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 96 005
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 495
Много мъчително беше за гледане наистина, главата ме заболя от леещата се злоба през екрана. Представям си на Ваня какво ѝ е било. Но сега се размечтах точно тези двамата да са финалисти с Ваня. Едва ли ще стане, но пък ако стане и Ваня ги отупа, а след това публиката също ги отупа, може би ще се получи някакво космическо равновесие. Smile Satisfied
Имаше интересни детайли в епизода. Реакцията на Андрей в края доста ме шокира, но след новините за Теодора и връзките ѝ с продуцентите, се зачудих дали и други не са сързани с тях. Кирил, Любо, Мартина, Коце.....? Защото двойният аршин е налице и винаги в полза на точно тази групичка. Друго обяснение не намирам.
Мартина рядко говори, но е същата като Пламен - разбираш, че не е много умна, когато наруши мълчанието.
Кирил освен дразнещ досадник, е и смешник. Как се бил натискал в леглото, че иначе като станел..............не се разбра какво щяло да се случи с Георги.Laughing

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 19:24 от Mesmunda

# 496
Не трябваше да ги изслушва Ваня, а да го пише в отпуск Киро и да му каже, че е свободен да си ходи. Да си мрънка колкото ще отстрани, а тя да си говори върху него. Много важно, че има какво да каже, хич да не й беше пукало.

Мислих си го, но ако го беше писала в отпуск, почти цялата група можеха да последват примера му... и ко прайм!? Тя се опита да бъде дипломатична, да запази самоконтрол, за съжаление всеки на нейно място в един момент ще покаже слабост. Долни и нагли същества са.

# 497
Гледах промото за утре вечер, пак ще си вдигна кръвното!
За първи път съм толкова афектирана след реалити! Изгледала съм всички Брадъри ( не се гордея с този факт!)толкова до сега никога не съм се изнервяла честно! От яд не ме хваща сън! Двама простака си правят гаргара с две жени! Уроди! Ивайло си беше все, че е лекенце. Но този другият, псевдо интелектуалец, този какво дъно и разочарование се оказа. Каква долна измет,  бахти плазмодия!
Един по един цялата паплач да си заминава от там, стига с мърсили тази обител с присъствието си!

# 498
Изключително слаб сезон! С такива хора вътре за какво пробуждане говорим. Аз съм от хората, които не толерират такова поведение, веднага хвърлям ръкавицата на Кирил и Ивайло. Да мачкаш слабите в труден момент, не те прави силен. Винаги съм заставал на страната на слабите, без значение, какво ми е струвало. Всичко бих дал да ми отганизират един дуел с тези всемогъщи, да им сверя часовника. Льольото дошъл от Англия и да ми се прави на голямата работа или дъртия пергашин, където една роля няма в театъра. Двамата са за цирка, а другите мъжки са за не знам къде, където ги е страх да се обадят. Единствено Стефан изрази мнение и застана зад Ваня, но по това си личат интелигентните хора от безличните.

# 499
И мен съня не ме хваща. Как се пуска жалба в СЕМ? И аз утре ще им пусна една в защита на Ванчето и за урок на гнусните продуценти, които за рейтинг и пари, собствените си лайна ще изядат.

# 500
  • В тъмната гора.
Здравейте, отвратена съм от показаното тази вечер. Безумно и безотговорно е да показваш такава вербална агресия от мъже към жена имайки се предвид зачестилите смъртни случай на жени след домашна агресия и то в праймтайма.

Пуснах жалба в СЕМ

Какво трябва да се направи, за да пусна и аз жалба в СЕМ?
Дано прочетете коментара, за да я пусна по-бързо.

# 501
352 отговора????? Сигурно всичко сте казали... От мен това.

# 502
  • Sunshine state
Не трябваше да ги изслушва Ваня, а да го пише в отпуск Киро и да му каже, че е свободен да си ходи. Да си мрънка колкото ще отстрани, а тя да си говори върху него. Много важно, че има какво да каже, хич да не й беше пукало.

Мислих си го, но ако го беше писала в отпуск, почти цялата група можеха да последват примера му... и ко прайм!? Тя се опита да бъде дипломатична, да запази самоконтрол, за съжаление всеки на нейно място в един момент ще покаже слабост. Долни и нагли същества са.
Ами то наказания за несвършена работа не виждам да им налагат, а аз бих обяснила при потърсена сметка от Иван и Андрей, че са отказали да правят каквото и да било и това е. С какво пък тя е виновна за държанието и бойкота им? Да си гледат работата. Накривили са ми шапката, ако откажат, голям праз.

# 503
Мисля, че последно време стана съвсем очевидно какви "ценности" проповядва това предаване и неговите продуценти. Както се казва в промото за утре - "Ня'а такава слуз". Във всеки сезон пускат подобен тип провокация и явно им се получава много успешно от рейтингова гледна точка, но лично мен ме губят точно в този момент. Миналата година пак спрях точно, когато прекалиха със злобата и се бях заканил да не гледам следващия сезон и макар да съм доста нередовен все пак гледам. Но ето, че пак дойде момента, в който ме губят като зрител. Гнус ме е да се отъждествявам с подобен род лицемери и фалшиви проповедници. Дъно.

# 504
Очаквам Иван и Андрей ловко да се измъкнат, да публикуват пак някакви обяснения, как са го пуснали този епизод, за да покажат нагледно как не трябва да се прави, как трябва да се борим срещу насилието и т.н. Засега във Фейсбук са им само двете последни публикации, в които няма и ред по темата за насилието, а че само имало конфликт, и Ивайло казал на Ванчето, че трябва да си заслужи уважението. Амчи тъй де, за какво да уважават една жена...

# 505
Има ли тяхно изявление по повод съботния епизод? Интересно би било да прочета как обясняват професионалното си, адекватно поведение спрямо случилото се.

# 506
  • В тъмната гора.
Ето я формата за подаване на жалба срещу предавания.

https://www.cem.bg/jalbi.php

Намерих я, ще подам жалбата си и дано се успокоя и заспя.

# 507
Тази година съм на конкурентите им "Игри на волята", там пародията е с нагласените игри и прецакването на добри играчи. Също и не добрия сценарии, но нали е побългарено, не очаквах нещо друго. Смятам, че това ще е последния сезон на "Фермата", такива образи отвращават зрителя. Може би си мислят, че скандала ще им вдигне рейтинга, да но не и ако нападаш безащитни жени по толкова отвратителен начин. Нека се погледнат в огледалото (Ивайло, Кирил, Мартина, Любомир) и се запитат, аз с какво допринасям за другите, с какво постигнато се гордея, ако не намерят поне 1 причина, която не е егоистична, ще си оттегля думите.

# 508
Аз също подадох жалба!!!
Подавайте всички! Това е ненормално поведение! Направо да пуснем общо дело срещу предаването за дескриминация и насилие.
Това е ненормално, дори за моят пиперлив характер. 🤮

# 509
  • В тъмната гора.
Аз пуснах следния текст в жалбата:

Здравейте,
тази вечер беше излъчено явно вербално и емоционално насилие над жена. Бяха употребени провокативни  и нецензурни изрази, които ме разстроиха много. Предвид зачестили случаи на насилие над жени, не намирам за уместно да се толерира такова поведение. Социалните медии избухнаха в недоволство. Неморално е да се показват такива сцени. Предаването се гледа от подрастващи. Моля, вземете най-строгите мерки и санкционирайте продукцията.

Не съм наясно кого може да санкционира СЕМ, но за мен няма значение, важното е да се реагира.
След подаването отивате в имейла си и потвърждавате жалбата от дадения ви линк. Писмото им го търсете в спама, най-често отива там.

Общи условия

Активация на акаунт