🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 988
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 660
Защо да е тягостна атмосферата във форума? Всички сме единодушни относно "героите" във Фермата ли?
Защото има високи нива на отрицателна емоция - дълбоко възмущение, огорчение, гняв...
Много хора са се почувствали зле и с право. Виж последните 10 страници.

Кажете ми нещо (въпросът не е капан, като се освободя малко ще ви споделя една хубава история):
Ако някой ви донесе дар и не го приемете, чия собственост е този дар?

# 661
Според мен големия грях на Ваня за който жената на Кирил говори е това, че вероятно не е свръх активна в работата, което пак за мен не е причина да стане мишена на такава силна вербална агресия и тормоз. А и отново може да отчетем двойните стандарти, щото не се сещам Кирил да хулеше Мартина така, когато тя си спеше по време на фермерството, но иначе Ваня е най-черната сега. Тия хора наистина не могат да разберат, че няма причина така да третират, когото и да било. Та те с оня бияч на жени, дето напусна предаването се държаха добре и даже цвилиха за него..
Какво била правила Ваня до сега !? Ами вися в обора и ходи по дуели!!!
А онзи травестит когато беше фермер се поду от спане!
Тея хора слепи ли са, нормални ли са!? А Киро снощи за мен беше пиян! Но няма дерт, виж Ралица само да си отвори устата и я изкарват пиянката на сезона.

# 662
Аз ако бях на Ваня щях да им раздам задачите на всичките и да стана от масата и да се оправят както могат. Не да пита всеки и да се обяснява и тн. В крайна сметка тя е фермер и те са длъжни да й спазват правилата.

Ивайло като беше фермер доколкото си спомням, че беше казал всеки да си прави каквото реши и него основно го даваха как спи. Не си спомням да се  е скъсал от работа.

# 663
Аз се замислих сега кои са най-работните във фермата и честно казано, не мога да излъча нито един победител. Кирил съм го виждала да работи неведнъж и то тежка работа, обаче тежката работа повече се набива в съзнанието, та и той не ми е сигурен. Кадрите, в които фермерите се трудят, са много между другото и в повечето случаи ги има заради коментари на участниците. Ваня може и да не е от най-работните, но си изкара две седмици ратайство, чистеше обора, хранеше фермерите, сервираше им даже много любезно. Дават я лежаща често, вярно е, но на това винаги може да се наблегне и изкуствено. Вчера мернах кадри с участието на Теодора, пък тя вече не беше във фермата. Така че, някои кадри може и да ги повтарят, ако това им върши работа. Аз и Коцето почти не съм го виждала да работи, откакто издои Дейзи за последно преди ненамси колко време. После само тичаше с гол в ръката нож из обора. Сетих за това вчера, когато влезе в кадър, докато работеше нещо по тревната настилка.

# 664
  • Варна
3) Кирил не уважава играта, не уважава Фермата, защото тя си има строги правила и порядки и едната от тях е, че фермера на седмицата се слуша, дори и да не харесваш човека. И също така директно демонстрира, че няма никакви претенции да спечели сезона. Защото другите за това се пазят и не взимат отношение, мислят за зрителския вот. А този грам не му пука. Е, добре, защо тогава е влязъл??? Какво търси, пробуждане ли? Няма да го намери. Не мога да го разбера.
Здравейте! Аз ви чета с огромно удоволствие, но рядко пиша. Сега обаче ми хрумна интересна мисъл за Кирил. Според мен той е треторазряден неуспял актьор и търси начин да го забележат някои продуценти и евентуално да го наемат за някоя роля /на гадняр естествено/или за някоя рекламка на прах за пране. В тази реклама ще си изпере мръсните гащи и ще каже - "Цял сезон на Фермата ги носих и сега като ги изпрах светнаха".
А за снощната случка просто не искам да си спомням. Отврат!!!

# 665
Дано има битка между Живка и Мартина, това ми се гледа. Два овни да мелят брашно си е приключение, всеки си иска да е лидер, като не може бъде си създава коалиция. И аз съм овен и знам, какво е чувството да се гониш с някого, винаги го има, това ни действа много продуктивно. Нямам идея за какво не харесват Живка повечето, но ние сме си така, каквото не ни харесва си го казваме. Нямаме време да се харесаме на някого, даже смятам, че по този начин ти се отсяват читавите хора. От мъжете Пламен, Кирил и Георги, не се притесняват от дуели, а Любо ми е най-големия двуличник. В самото начало, като гледах визитките си викам, този човек ще стигне далече. През какви неща е минал и какво е създал, а то една дребна душица, не се учудвам, че е сам. И милиарди да имаш, като човека до теб не струва, за какво са ти парите. Фаворитите ми са: Живка, Ваня, Пламен и Стефан.

# 666
Коцето помага на Георги и Георги дори го е хвалил, че добре се справя.
Деси не я помня нещо да е свършила, Сия правеше кексове, Боби като цяло не го излъчваха. За Ивайло не съм сигурна, но като фермер и ратай не беше лош. Всички други съм виждала да работят. За разлика от Антония и Жана в миналия сезон, а и Петър накрая предимно пиеше.

# 667
  • Стара Загора
Снощи написах коментар, който е бил изтрит.

Защо?
Кое не им хареса?
Прекалено много истини за Иван, Андрей и Мирон ли казах?
  Напиши го пак !

# 668
Изобщо не разбирам как големи мъже като Ивайло, Кирчо, Любчо се оставиха за носа да ги води една куха лейка Мартина и  как точно тя успя пък да стане и лидер на техния лагер. "До края на света" щели да ходят с нея. Хайде сега дано се радват на народната любов.

# 669
От към стройтелната част от фермата най-много работи Геогри. Все пак човека с това си изкарва прехраната си. И в манастира вътре направи баните там не се сещам. Арката той лично се зае. Моста преди манастира той главно лице беше. Така че за мен той е най-работливият човек вътре. И като ратай беше супер.

# 670
  • София
Като цяло този сезон мъжете работят повече, жените го дават по-лежерно. Има повече женски задачи като шиенето, плетенето, грънците и тн и жените има с какво да се занимават. Това можеше да се промени като беше някой от мъжете фермер и беше разпределил задачите по друг начин и да вкара всеки в нова роля, но те не го направиха. Сега се сетиха, досега не беше проблем. Аз не съм ги чула да отказват задачи, освен Ралица като й казаха да ходя тя да дои сутринта след купона. А тогава то пак беше показно. Естествено, че ако не си доил, някой трябва да ти покаже, за да не нараниш животното, както Цоньо и Сия.

Иначе съм съгласна, че е срамота и два месеца вече там, а да не са се научили. Можеха да го отиграят това по много добър начин и да се издигнат, но са толкова злобни, че не им стига капацитетът. Зрителят обича трудолюбивите хора, ако бяха подходили с добро и да покажат колко много са свършили те, щяха да натрупат много точки.

# 671
  • гр.София
От към стройтелната част от фермата най-много работи Геогри. Все пак човека с това си изкарва прехраната си. И в манастира вътре направи баните там не се сещам. Арката той лично се зае. Моста преди манастира той главно лице беше. Така че за мен той е най-работливият човек вътре. И като ратай беше супер.

Това не попречи на Любо снощи да го обвини, че само се размотавал и нищо не правел. Даже си спомням, че в неговото фермерство той лично благодари на Жоро, че е свършил основната тежка работа, другите само са му помагали (някаква циментова плоча и замаска правеха тогава в двора на манастира)

# 672
Аз нещо съм изтървала - какви са по-близките отношения между Теодора и продуцентите?

# 673
Каним се да живеем във Франция и след снощния епизод мъжа ми каза, че ще гледам само френска телевизия 😂😂
Заповядайте. Тук не съм попадала на подобни неща.
Heart Eyes
И да попитам отново за мнението ви за тазгодишния каст? В началото се изразих отрицателно, но ми бе опонирано, че каста си е супер.  И при толкова жлъчни коментари за "чужденците" , да попитам  - Кирил нали не е от тях? Той е най-злобен и най-агресивен. Ивайло и той, ама хайде  той едно барманче. А Киро?! Той влиза от квота интелигенция, уж цветът на нацията. Горката ни нация при такъв цвят.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 16:30 от cardhu

# 674
Оправданията на Кировата жена, че конкретна непоказана  ситуация е провокирала действията на съпруга и и нигерийската шаманка Ивайло са нелепи. То са системни блещения , кривене, клетви, обидни подмятания , които снощи  стигнаха предел.
Сигурна съм,  че Иван и Андрей не са очаквали такава реакция от зрителите и цяла нощ подготвят спасителна операция тип "петминутка на водещия с категорично  заклеймяване на  агресията" .  Следващите дни ще поскрият и излъскат образите и всичко ще отшуми.
Но двамата герои жадни за слава получиха звучен шамар,  който ще се отрази на желанията им за публичност и светски изяви.  Започнатите глупости на лондонския барман , като собствен бранд дрехи, инфлуенсърство, спортен you tube канал и фотосесия с богинята ще приключат в зародиш. А за треторазряден  съм сигурна , че дървените покриви ще са последната му сцена.

Общи условия

Активация на акаунт