🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 834
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 960
Не си го е скрила, а е изпоблокирала повечето, коментирали негативно.

# 961
Жената на Кирил явно се е сетила да си скрие профила. Вече не се открива.
Аз го откривам, не съм коментирала и не зная дали е блокирала коментари, защото още негативни си стоят.
https://www.facebook.com/profile.php?id=524568047

# 962
  • Sofia

Някой каза, че в промото за довечера не се виждала буквата "И" - вижда се, по-бледо, но я има - преди Л-то.
Скрит текст:
В скрития текст е скрийншотът. Аз не виждам буква И. Пък и наистина - ако ще подсказва за кого да се гласува, какъв би бил смисълът Коце да пише и двете букви?
На мен ми се струва,че и "и" има,но май "л"-то е оградено.

# 963
Има И, има и Л. Л-то е оградено, за това Пламен кимаше.

# 964

Въйййй толерантен,земен и т.н.Умря сиганката дето фали 😂 Ние го видяхме какво миризливо л*** е 😄

# 965
Ще й дойде акъла на жената. Тя си е мислила, че както преди - приятелките й ще й пращат за всеки пост по едно сърчице или гифче. Станеш ли публична личност, очаквай да ставаш курбан на всякакви емоции. Майката на Пламен и беше тръгнала с някакви изказвания. Както се казва "Всяко чудо за три дни", ама докато мине...

# 966
На скрийншотът с буквите наистина се вижда И и Л, като Л е оградено. Целта на изписването и на двете букви е да се обясни посланието. Явно Коцето казва на Пламен за кого да гласува. Подозирам, че ще ги накажат като им отнемат правото на глас. По традиция вероятно ще има и наказание за групата.

# 967
Не си го е скрила, а е изпоблокирала повечето, коментирали негативно.

Ихаа, аз коментирах, даже някой беше качил коментара ми и тук, но не ме е блокирала. Значи все пак не може да отрече, че има истина в думите ми! 😂😂

# 968
Аз съм потресена от коментара на Коцето "нека всеки си реши на колко години съм". Този човек съвсем не е наред май.. и погледът му е такъв даже..

# 969
  • Другата България
Колко жалко човече е Костадин!

# 970
Аз още миналата седмица й подсказах, че мъжът й е вкаран в предаването с цел да дразни зрителите и да не се гордее толкова с него. Тя отговори, че не се гордее, а обича😋. Тази седмица вече е прозряла, че съм била права и ме е блокирала 😄

# 971
На мен пък изобщо не ми е жал за жената на Киро. Разгледах й публикациите. Ами...сама си го търси. Първо - всичко публично, второ - навсякъде отбелязан Киро, трето - участието му във Фермата е "семейно" предизвикателство. Сама се бута под светлината на прожекторите, но вместо лайк, обира хейт.

# 972
Сканирах последните 2 епизода.
Ще рече - гледане на 2.5х скорост и без звук.
1-во действие: Ивайло и Кирил бъбрят и махат с ръце смешно, Ваня е тъжна, става, сяда, обелва сълза.
2-ро действие: Ивайло наднича тъжно от коневръза.
3-то действие: Кирил се суети с печална физиономия около дъба.
SmileySmileySmiley
Някой в първо действие си е направил криво сметките.

# 973
По отношение на Кирил - изключително по детски импулсивно, просташко и грубо поведение. Добре е човек да може да обмисли и да се погледне отстрани, да има самоконтрол, но това изглежда не му е привично. Бунтар е по най-просташкия възможен начин. И като човек знае, че е в телевизионно предаване, снимат го и го излъчват, най-малкото трябва да се замисли как това рефлектира върху семейството му отвън. Отвратена съм от него и Ивайло. Все едно гледам момчета в пубертета, най-слабите в класа, които обаче компенсират с други изяви като това да тормозят по-слаби от тях.
Не бих писала по профили, жена му сигурно и без това достатъчно се срамува. Изглежда ми свестен човек. Няма как да не го защити, а и тя със сигурност си го вижда в много различна светлина.
Голямо предизвикателство е за Ваня това фермерство. Под напрежение е, но се справя по най-добрия начин, макар че е малко пренавита.
За Коцето нямам думи, няма нищо мъжко в личността му, но и много жени не биха постъпили по този начин.
Надявам се на мъжки дуел, мъжете са повече все пак.

# 974
Тази женица като си знае мъжа, как го е пуснала така да се излага по телевизора...

Общи условия

Активация на акаунт