🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 821
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 065
Никога не съм писала в тази тема, но я чета от фермата 1.
Аз не мога да разбера, при все, че половината от Мъжете не са ходили на дуел, какво подягодите искат от Лора. Умна, тъпа все тая... ама няма ли кой да ги пита, те кога са ходили на дуел, че да държат сметка на друг..?!?!"мъже?!?"

# 1 066
  • Разпиляна във въображението
Любо се засягал за "страхливец", силна дума... ама коментира страхът на Лори.

# 1 067
През цялото време на този сезон на Фермата мъжете се сравняват с жени, заяждат се с жени, обвиняват жени.
Един срещу друг говорят само от време на време по ъглите и общо взето изключението беше Цоньо като по-слаб и добър. Нямам думи, единствения истински мъж ще се окаже Жоро... Стефан има интелектуален капацитет, но пак действа малко подмолно.
Много се радвам, че водещите в лицето на Иван най-сетне реагират на това, което се случва.
Мартина беше смешна...

# 1 068

Joy Joy Не съм виновна, че си редактира поста, докато публикувам. Шегувам се на изтрития ти въпрос какви дълбочини е намерил Стефан в Ивайло. Ама не анални по Коцко, а в смисъл, че е задник Ивайло. Joy

# 1 069
Кой харесваше Стефчо, кой?
Аз.
Продължавам да го харесвам. За негледащите - Ивайло е на дуел.
За искащите да знаят - в другата тема има спойлер за съперник на Ивайло и победител от дуела в събота.

Айдеее, Ивайло се наака. Точно така трябва.
Безстрашния и смел Ивайло.....
Коя е другата тема?

# 1 070
Ивайло няма да му стиска да извика Георги.

# 1 071
Прочетох, че върви готино днес е пуснах да видя. И какво виждам? Киро, Любо и Марта пак обсъждат страха на Лора. Виждат я, че работи с Живка и Ралица и веднага заподозряха вербовка. Ха. Никой от тях не иска на дуел. Едни се крият зад Коцьо, други ги болят ръце....  Но иначе много милеят за  Лора.

# 1 072
  • Другата България
Кой харесваше Стефчо, кой?
Аз.
Продължавам да го харесвам. За негледащите - Ивайло е на дуел.
За искащите да знаят - в другата тема има спойлер за съперник на Ивайло и победител от дуела в събота.

Айдеее, Ивайло се наака. Точно така трябва.
Безстрашния и смел Ивайло.....
Коя е другата тема?
За спойлерите.
Чухте ли Винету? Отново дава акъл на лондонския неудачник - "заложи на сигурното".
Не е трудно човек да се досети какво го съветва да направи, защото го вижда колко се е н@ср@л.
Така, както не го беше страх.
Жалкари.
Всички до един.
Урко без нито един дуел, Кирил и той, седнали да тормозят Лора, че я било страх???

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 22:39 от Merri_An

# 1 073
Ако не извика Георги остава Стефан...сигурно ще водят разговор на друго ниво между игрите.
Интелигентен е Стефан и ми е "любимец".

# 1 074

Любо без нито един дуел, обяснява на Ваня с трите дуела, че жените ги е страх.

Защото мисли, че след като изглежда като бидонче за кисело зеле, то на другите трябва да им е автоматично ясно, че той е як (и тъп, би добавил Жоро Grinning) и следователно много смел, не му трябва да го доказва с битки или каквито и да е действия, то се подразбира...

# 1 075
Стефан играе играта. Мазни се на Ивчо, защото, ако Ивчо падне, да го посочи за фермер или да не го избере за втори дуелист.

# 1 076
ЛюПчо- тъп, тъп та вдлъбнат!
 Киро- жалък!
Иво- страх да не се върне дома при кака му, че няма да може да гъкне!
А коцко- долен, подмолен, злобен и да, много правилно се самоопредели като млък! Не просто малък, направо нищожен!

# 1 077
Аз и Стефан не мога да харесам. Остави ми горчив привкус при скандала между Живка и Мартина. Не показа мъжко поведение, държа се като интригант и се мазнеше на Марта. А сега пък си изсмука от пръстите, че много му било приятно да си говори с Ивайло, а всъщност го е страх да не го дръпне на дуел. Е, щом с този противняк намира общ език, не мога да имам добро мнение за него. Нагаждач си е той, но не го прави открито.

# 1 078
  • Велики Преслав
Аз съм на мнението на Dara888.

# 1 079
Поне вече чувствам, че имам нагледен пример, когато споря с други жени, които ми говорят как мъжете имат по-възвишени приятелства, щото не клюкарствали. Хаха, как пък не. За съжаление тия изроди във фермата не са някакви уникални случаи. Клюките, интригите, заговорите са си неизменна част от всяка мъжка компания. Чак не знам как този мит, че мъжете са по-добри и верни приятели още съществува.

Общи условия

Активация на акаунт