🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 796
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 140
Дяволе, ти се надяваш, ама снощи в темата изпляскаха единия финалист без спойлер като стой, та гледай. Бързо беше заметено, ама поне трима научихме вече.

За гласуването на Стефан и аз не се изненадвам, наистина го дават да си говори с Ивайло, а даже и да е от страх, какво толкова, нищо нередно не е направил. На големите мъже им треперят топките и сума ти коалиции натвориха, ние за един Стефан сме се хванали.

На Мартина и вярвам, че не е съзнателно нейното, на нея наистина отвътре и идва  да се държи като мутра и допускам, че може да не се усеща как изглежда отстрани. Прави си сметката и тя, плете си мрежата, но ми се стори доста сепната и неуверена, когато я подкачи Иван, докато Коцьо съвсем точно знаеше какво е направил, че и да наглее се пробва.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 10:01 от Дидичка

# 1 141
Според мен Стефан има шанс срещу Иво, Коцето и Любо. Любо на ратайските игри нищо особено не е показал, освен доене на коза, което едва ли ще му се падне втори път. Иво го видяхме, че почва да хвърля като се изнерви и не е твърде паметлив. Коцето е пъргав, но пък Стефан е имал също проблясъци за ратайски имунитет.
Чудя се дали Жоро би си позволил да падне нарочно за имунитет от дуел, защото от една страна много иска да бие точно Ивайло, но от друга след наказанията за планиране на симулация може и да не рискува.
Стефан има и друго предимство - не се е изхвърлял, че ще мачка, къса глави и т.н., така че няма какво толкова да се натяга, докато другите много изприказваха и ще ги боли повече, ако паднат.

# 1 142
Отново браво на продукцията! Иван тази седмица им напомня къде се намират. А в промото за довечера явно ще има наказание и за Ивайло, който не спазва указанията на фермера. Просто хората от лагера на Мартина са се взели много насериозно и се мислят за недосегаеми. И много се радвам, че хората от този лагер започнаха да се излагат жестоко един по един и то без намесата на хората от другия лагер. От лагера на Живка само седят и им гледат сеира. Grinning

Вчера с глас съм се смяла на глупостите на Коцето. И Иван много добре го подреди.

Мъжете вече затвърдиха, че са страхливци. Пазят се от дуел, нападат жени, демонстрират надмощие над жени... Това говори, че нямат никакви наченки на мъжкарство. Дано да не се окажат представителна извадка на мъжката част от населението. Единствено Жоро, който е простоват на пръв поглед, показва някакво мъжество.

Лора наистина я е страх от дуел, но недоумявам защо хората от нейния лагер я критикуват за това. Всеки има право да иска или да не иска да ходи на дуел. Недоумявам и защо една част от групата щеше да гласува срещу Лора в тази ситуация. Очаквах, че всички ще гласуват по справедливост, т.е. срещу Ивайло, защото заради него и Киро, Лора нямаше възможност да се защити от ратайство и е абсолютно нечестно тя да отиде на дуел. А то се оказа, че и заговори има да се гласува срещу нея, както и Мартина и Любо също се готвеха да гласуват срещу нея докато тя не каза, че не й се ходи на дуел. А за гласуването на Кирил съвсем нямам думи. Наглост е той да е виновен, че нямаше битки за ратайство, и да гласува срещу Лора. Явно имам прекалено високи очаквания от хора с ниска интелигентност.

Лорчето вече взе да си отваря очите, но мисля, че е много късно. Глупаво е това момиче. От нейния лагер мъжете разчистиха почти всички жени и тя чак сега се усети, че се пазят един друг.

А Ивайло явно смята себе си за зрял и мъдър... А всъщност е останал някъде в осми клас. Joy

Стефан вече тотално ми изпада от класацията. Първо, че само се мазни на разни хора и не зае твърда позиция да защити Ваня. А сега, пък, Ивайло му допадал... Ужас!

Подозирам, че довечера избраниците на Ивайло ще са Георги, Стефан и Любо. И съм сигурна, че Георги няма да играе на 100%, защото вече се е наточил да отстрани Ивайло.  А за другата седмица стискам палци Коцето да е първи дуелист, но отново подозирам, че неговата група ще го защити.

# 1 143
  • Бургас
Аз харесвам Ваня, бях за нея на всички дуели! Но нещо в поведението ме дразни тези дни , да беше сложила още две кофи вода на кравата, може би Ивчо барона щеше да се спре малко. Да, негово задължение е, ама докато водят 5 минутен спор ще ми помогнеш ли, няма ли да помогнеш, да я бяха свършили работата двамата заедно . Да беше поработил малко с тях, според мен, освен че са супер зли и долни, донякъде тя ги провокира. Това не оправдава поведението им, но просто такова усещане имам. 🤔
А Кирил с този панталон като го видя ми става зле.

# 1 144
Може да има провокации от страна на Ваня, но помията, която групичката излива върху нея не е пропорционална на каквито и да било провокации, които тя е отправила. Според мен пък да му помага, да прави допълнителна стъпка, за да му прави работата по-лесна е излишно, защото няма да бъде оценено, даже по-скоро ще бъде подигравана отново.

А Ивайло си е типичен мухльо. Сега извън фермата се опитва да изкара, че той си избрал ролята на нехаресван от публиката. Изобщо не е, щото просто си е един натурален застаряващ помияр.

# 1 145
Ако Ваня беше сложила другите две кофи вода на кравата, Ивайло щеше да реши, че е "победил" и я е "пречупил". Мен също ме избива на агресия само като ги гледам по един час на ден, не знам какво им е на другите там. Обаче, започвам да си мисля, че поведението на Ваня е правилното в случая. Ивайло и Кирил съвсем излизат извън нерви и правят все по-големи тъпотии, именно защото Ваня не им отговаря според очакванията им и не дава външен израз на огорчението си.

По отношение на писането по стените на участниците... Вместо да се изливат негативните чувства към Кирил на стената на жена му, не е ли по-добре да се пише на стената на Ваня за подкрепа и окуражаване? Или на Ралица, за да я поздравите за красотите, които прави и за това, че намери в себе си силата да се опълчи срещу двамата най-големи агресори?

# 1 146
Няма никакво значение ще помага ли в обора Ваня или не. Ивайло просто е решил да и стъжни живота, каза си го човекът съвсем ясно. Каквото и да направи Ваня, той няма да се държи по-добре с нея.

# 1 147
Ваня има право и да провокира и то си е част от играта, разликата е, че си отстоява заявките да не крещи и да не обижда. Това, че другите й се дразнят и се заяждат, не е причина да става като тях.

# 1 148
  • В тъмната гора.
...

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 10:37 от _Мishel_

# 1 149
  • У Диспансера ...♥♥♥
Време беше Иван да ги сложи на място.
Голям кеф беше да им гледам мутрите на тия отворки. Мартина не била това казала не била онова, хайде вземи сега тоя телевизор и пак се оправдавай 😄
Коцан и той, бил дете с Лора 😂 Тя Лора вече не е дете, ама той се изкарва такъв.
Ами Лора като ходи да им се обяснява сакън да не споменат пак че е страхлива, така ще е . Па сепни им се, питай Любчо той колко пъти гласува за мъжки дуел, освен сега защото е сигурен, че няма да е избран и с такава кахърна физиномия го направи.,,
Виж, виж Лорче, заради теб си плюя на принципите🤦🏻♀
Тя гледа в земята и му мълчи, нека те смачкат тогава. Живка и говори за Коцан, не той бил несъзнателно го направил. Човека привика Пламен, оградил с пръчка в калта името ѝ, ама тя несъзнателно било. Той червеи за риба явно е търсил па случайно излязло нейното име 😄

# 1 150
  • гр.София
Ха-ха, снощи Мартина съветва Ивайло да избере по-добрия вариант за него за съперник в двубоя. Какво стана с честта и достойнството, които прокламираха преди дуела на Виктор? Май се изпариха яко дим, когато опре ножа до кокъла и трябва да се оцелява...Само не знам защо се натискат да остават още във Фермата. Какво точно си мислят, че могат още да ни покажат? Достойно поведение? Уважение към ближния? Благородство? Трудолюбие? Аз от тези хора само сплетни, обиди и ругатни чух...работата между другото върви

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 12:53 от Mimi_Demi

# 1 151
Добре, а Киро защо не го наказаха по никакъв начин? Ивайло отиде ратай директно, КоцИ и ПацИ не им дадоха право да гласуват, но поведението на Кирил не беше наказано по никакъв начин.

# 1 152
И аз не доумявам как може някои неща да не са им ясни като бял ден, обаче явно като гледаме отстрани е доста по-очевидно. Вътре всичко е размито, много от нещата Лора например не ги е чувала, защото не е присъствала като са си говорили, а ние сме. Освен това и всеки гледа да запази добри отношения с уж подкрепящите го, за да има все пак някаква защита. Не че я оправдавам, глупавичка е, но я разбирам от части.
Тоя дърт пергиш Коцьо като го чуя да говори за себе си в трето лице и да се обаявява за дете и ми иде да метна нещо по телевизора. Моля да не се обиждат 40-годишните за “дърт” (аз съм само на 5 години от 40-те), само за тоя инфантил е това определение.

# 1 153
Коцето много щеше да спечели, ако беше отпаднал в началото, докато още се преструваше на Мариус Куркински и не се беше показал после с други лица, все неприятни. Доскоро мислех, че иска да стои дълго, за да стане фермер на седмицата и да си проведе някакво шоу по негов/на продукцията избор (нещо като на Данчо вечерта на фокусите и “120 минути”). Ако Ивайло падне, със сигурност щеше да го предложи за фермер и Коцето го знае това. Това с буквите е много глупаво и не води до нищо, освен че и Пламен здраво се изложи.

# 1 154
Пацо  де що има шифър е там Grinning

Общи условия

Активация на акаунт