🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 810
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 125
Обаче Коцето като каза - "Лора и Коцето са малки", и Жоро- "как малък, бе, Коце, ти си ми връстник!".Joy

# 1 126
  • Sunshine state
На Коцьо определено му има нещо, точно като невменяем се държи. Да не се е сметнал за Питър Пан??

# 1 127
  • Велико Търново
'Айде сега! Нека всеки сам да РЕШАВА на колко години е Коци. Вместо да му се бъркате, се заемайте. Я колко трудна задача за РЕШАВАНЕ ви постави човекът Joy

# 1 128

Фермата - My precious!
Ние искаме да останем още...

Я, Коцьо! Но и с Киро има роднинска връзка.

# 1 129
Ох голям смях падна с този епизод😂😂😂😂😂😂

# 1 130
  • София
Хаха, сетиха се за табелата, че думата на Фермера на седмицата е закон. Къде спахте близо 3 месеца (това от промото за утре)?

Голяма излагация за Коцето. Да направи такава глупост, когато Ивайло е застрашен?! Че нали бяха първи приятели, а и Иво никога не би го извикал. И за малките деца е ясно, че изборът на Иво ще се сведе до Георги или Стефан. Аз си мисля, че ще е Георги все пак, ами не знам, трудно ми е. А и не се знае кой ще вземе имунитет утре.

Познахме, че Пламен и Коцето ще ги накажат да не гласуват, но така или иначе техните два гласа нямаше да имат значение. Кирил гласува логично. Той е близък с Ивайло, защо пък да гласува срещу него? А и е ясно, че Ивайло никога няма да го избере. Кирил никога не е би гъст с Лора. От всичко жени вътре е гъст само с Мартина.
Не виждам нищо лошо и в гласуването на Стефан. Аз поне 10 пъти съм го виждал да си говори с Ивайло, а Ивайло също го харесва, казвал го е няколко пъти. Когато не е простак, Ивайло става за приказка. А Стефан какво да си каже с кухото Лорче? Естествено, че ще гласува срещу нея.

Любо големия спортист и мъжкар с 0 дуели се обяснява на Ваня с 3 дуела, хахаха. Ама тя много добре го нахрани, ''Не съм те визирала специално теб, а всички мъже, но ако ти се откриваш сам, ами добре''
Император е той голям. Само на думи. Според мен е силен, виждал съм го в няколко битки, но съвсем друга бира е дуел от 7 битки и той го знае много добре и не му се рискува. Делата му се разминават с думите, това е истината.

Много се моля след като като мине прословутия епизод с дуела и тъпотията на Мирон да се секнат тези ясни седмици. Кой печели на дуелите. Целия сезон се осра за мен. И една анкета като хората не може да се направи. Чудя се дали да пускам изобщо анкета за дуела в събота. И дали да чета темата. Защото това ще е един от топ дуелите и ще ми е наистина интересно. Уж след този гаф на Мирон, повече 100% сигурни спойлери няма, всичко е на базата на ЕЖК и подобни легенди.

# 1 131
Спойлер за утре . Изминалата вечер бе най-вълшебната във Фермата. Първа брачна нощ в обора.  Коцето е нарисувал сърца върху две от най-големите кравешки фъшкии. Има и букви, но Бистра е стъпила отгоре им и трудно се четат. Иван от два часа се мъчи да разкодира. Днес няма кафе, има сладка ракия, но всички роднини са хем от страната на зета, хем от страната на булката. Луда работа. Жената на Киро споделя във Фейсбук - "Ден 69 - Продукцията е монтирала всичко така, че да излезе, че Кирето е много прост. Искам да ви кажа, че истината е съвсем друга - той е много по-прост от колкото го изкарват". Жената на Иво след две години мълчание в Инстаграм - "Днес разбрах, че имало и по-прост от моя . Благодаря на Продукцията". Пламен гледа телевизия, а втория дуалист си го премества в другия крачол.

# 1 132
Между другото не знам дали Иван и Андрей са се усетили напълно, когато снимките са вървяли и са стигнали тази точка, но групичката не само третира "другия лагер" зле, а и вече нямат никакво уважение към тях (Иван и Андрей) и продукцията като цяло. Любо, Пламен, Ивайло, всеки един от тях си е позволявал агресивно да се сопва на някой от тях. Костадин не се е сопвал, но се видя вчера, че въпреки първоначалната забележка на Иван, продължи да се опитва да го игнорира и да прави това, което Иван му каза да не прави. Мартина пък директно ги лъже в очите и генерално нейната групичка не е спряла да нарушава правила. Скоро ще стане като "Сървайвър", където групичка от хора се бяха разбрали да си поделят наградатата, ако един от тях спечели и сезонът беше пълно фиаско. Това се случва, когато участниците загубят всякакво уважение към правилата на формата и си мислят, че могат да изиграят системата, а и системата им позволява това с прекалено меки наказания и вратички в правилата.

Специално във фермата, още Мартина на първата си издънка трябваше да бъде сериозно наказана, а вече всяко следващо да води до елиминация, но не само, че не сме стигнали тази точка, а и вече имаме един и същ човек, участващ в две схеми Thinking

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 07:10 от Oliboo

# 1 133
  • Велики Преслав
Вече си мисля, че Коцето има много силни чувства към Ивайло ( освен страх).
Държи се като дете. Крайно време е да се разкара и да отиде на психолог.
Oliboo, намери ли жената на Ивайло в инстаграм?

# 1 134
https://petel.bg/m/426469

Отворено писмо от зрител, хареса ми тази част:

"Под предлог, че това е културно, образователно, и позитивно риалити за показване на човешки и професионални умения, всъщност се пробутва на зрителя една агресия, подигравателно отношение и егоцентризъм."

# 1 135
  • Варна
Не съм гледала два дни - не мога да се насиля да гледам хора, които не харесвам. Но четейки коментарите ще пробвам довечера.
Надявам се да се върне нормалността. На Иван и Андрей разчитам, очевидно участниците не се усещат.

# 1 136
Значи, Ивайло и Кирил твърдят, че Ваня и Ралица са безполезни. А тяхната Джоки колко работа свърши? Защото аз вчера ПАК я видях със скръстени ръце да стои и да дърдори до мъжете

# 1 137
Много съм доволна от развитието на събитията. Коцето си го получи.
Стефан го е страх от дуел и наговори пълни глупости, учудващо за мен повече харесвам Георги от него.
Такива страхливци са мъжете, нямам думи.
Защо не пуснат като в минали сезони реплики кой за кого какво е казал и да се видят мъжете отстрани какви са. Ще стане много интересно.
Дано Ивчо да си ходи, а другата седмица вторият ратай пак да бъде мъж, заради численото им предимство.
Нека се върне равновесието. И да видим повече мъжки дуели, че жените били страхливки, а мъжете само се въртят в някакви схеми.

# 1 138
На Коцьо определено му има нещо, точно като невменяем се държи. Да не се е сметнал за Питър Пан??
Ами то си има синдром на Питър Пан в психологията.

# 1 139
  • София
Надявам се, че гледаме последните дни на Ивайло, време му е да се връща в реалния живот, където съм абсолютно убедена, че е една жалка мишка, която стои с преклонена главичка и не смее много да се обажда.

Разбира се, нали мамо-жена му ще му се кара.

Общи условия

Активация на акаунт