🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 854
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 110
Както би казала Мани от конкуренцията - "дърти пърдюхи".

# 1 111
Здравейте, замених формата от конкуренцията с Фермата преди месец и тъй като вече имаше оформени мнения за дадени участници, следях доста задълбочено разговорите между фермерите докато наваксвах епизодите.
Докато още е по темата - Коцето много ми напомня на евнух, гледала съм много исторически сериали и всички там имат един характер. Много са весели, правят се на луди, все не разбират а иначе са доста хитри. В началото Коцето даже имаше акцент и не знаеше думата мишка, не можеше да гледа от болка как Цоньо убива 'Джери'. Сега Коцето коли животни наред и даже се забавлява.
Любо е винаги със силните на деня. Абсолютно всяка седмица, когато изберат фермер на седмицата, той ходи и се прави на много загрижен,след като мине номинацията за ратаи той се връща пак при групичката му, голям страх има от дуели. Днес просто не беше адекватно да каже на Ваня, която през седмица е на арената, че е страхливка.
Лора, според мен изобщо не може да се сравнява с другите от готините. Тя винаги е контактувала свободно с всички, просто явно много неща не е видяла от живота, на който гледа с розови очила и е лесно да бъде манипулирана от хора като Мартина и Любо.
Ивайло е огромно леке. Никакви морали и скрупули. Колкото и гадно да звучи, надявам се наистина да се вижда два пъти в годината с децата си, защото ще е срам човек като него да възпитава и отговаря за живи същества. В истинския живот най- вероятно не се държи така иначе досега щеше да е без зъби. Интересно ако Деси още беше там как щяха да се развият нещата.
Киро за мен е един агресивен социопат. Успешно подлъга вскички в началото като един работен,талантлив и интелигентен човек, но сега вече цялата му същност излезе наяве.Помните ли когато той най-накрая имаше шанса да си покаже актьорските умения и започна да говори някакви простотии за пълни членове, после Ралица леко подпийнала дойде и му открадна цялото шоу, оттогава той я хапе при всяка възможност. Същото и е с Ваня, защото и двете са по- кротки от Живка.
Харесвам много Ваня и стратегия да е, малко хора биха имали нерви да я играят по този начин.
Като цяло формата е приятен, но ако набялагаха повече на работата, знанието и по-малко на интригите клюките щеше да е супер.

# 1 112
AngryLaughing
Боже, драмата продължава.Тези двамата доказаха, че нямат стигане   такива съвършени дебили.(ивайло лекето и киро пияндето)

Според мен, тази година продуцентите се държат като респектирани от приличащия на ром ивайло и дървеният философ кирчо... ама за сеир да има, си траят и това е. Ядосвам се на жените, които стоят настрана и слушат беезучастно и не вземат никакво отношение за нападките върху Ваня. Ясно е, че тя е досадна, няма опит, дудне наляво и надясно, ама като си мъж извикай друг като тебе и направете една борба на поляната, и всички да викат браво. А те кво правят: надцакват се кой е по-голям бабаит  да хули една жена.....малеее, да взееме някой един кол, че да им го мушка отзад, белким са запрат да серат големитее лай..а, а защо жените там не ги сложат на място, а си траят....къде е женската солидарност... да скочат Ралица, Живка, мартина, Лора и да им скочат ама заедно ...ей тогава ще станее шоуто...Laughing всеки сезон мъжете се обединяват, а жените се цепят...

# 1 113
  • София
Спойлери за близкото бъдеще дали имате?

# 1 114
Двете лекета не искам и да ги коментирам, но явно утре ще гледам с огромно удоволствие как Иван им набива канчетата.

Супер нагъл и глупав Любо, хич не му и хрумва, че държи сметка на човек с три спечелени дуела зад гърба си.
Пламен се оказа наистина тъпо парче - добре, че толкова време си мълча, че да набере симпатии. Беше направо нелеп днес.

Конспирацията на лондонското психопатче беше уникално инфалтилна.

# 1 115
  • Велико Търново
Коце с това си наказание направи така, че в началото на другата седмица да има само женски битки за имунитет от ратайство. Т.е. - един мини дуел. ЖЕНСКИ. Отново! За да се компенсира липсата на такъв в петък-събота. И да вземат да се успокоят тия мъже Satisfied

# 1 116
Спойлери за близкото бъдеще дали имате?
В другата тема за спойлери имаше
подсказки

# 1 117
Ох, Коце, Коцее.. що ме караш сега, душко, да говоря нецензурни работи.
Дъртия и изпърцан задник, тръгнал да се прави на девица. Хайде, холан...

Е как можа да изречеш такива думи за едно дете?! Joy Joy
Ох, знам, че е грехота. Ама откак четох за изпълненията на младенеца в "Калигула" под името Констанца, некак си пообръгнах.
Олеееее, верно ли!? Къде пише??
Или някъде тук из темите бях го чела, или в Инстаграм. Но определено се е подвизавал във въпросното заведение с програма.
Какъв културтрегер да е па толкоз Кирчо?  Не знам къде му е кирията, но ако погледнем реално на нещата, кой мъж, дето издържа семейство, би се юрнал в някакъв формат с несигурна победа за цели три месеца? Хора като Боби и Стефчо могат да си го позволят, ама колко са като тях? Или трябва да си като безработен и без това да се чудиш какви да ги дялкаш иначе, или да няма какво да губиш. Имайки предвид характера на Киро, струва ми се, че е доста възможно и навън да си е окекал достатъчно нещата с работодатели, че поне във Фермата да се надява, ако не на наградата, то поне някой да го забележи и да му даде шанс.

# 1 118
  • София
Аз малко спойлери исках, затова не припарвах до съседната тема, ама свърши вече, за четох се 😁

Има нещо във Ваня, дето не ме кефи. Надявам се да не е на финал, защото зрителите ще гласуват, друг няма да има шанс. Ако е жена, предпочитам да е Живка, ако е мъж - Стефан. От началото не ме дразни с нищо, даже напротив. И просто не е конфликтен, не се бие в гърдите да покаже колко е велик и какво мисли.

# 1 119
Мартина за кого гласува, че Иван е направил препратка към Кръстника? 😂

# 1 120
Мартина за кого гласува, че Иван е направил препратка към Кръстника? 😂
За Ивайло, нали обеща на Лора, че ще уреди нещата и тя е под особена закрила.

# 1 121
Добре де, след като Коцето е автоматично назначен за ратай, означава ли, че е имунизиран да не се избира за втори дуелист от Ивайло?

Ивайло така или иначе няма да го избере, което прави постъпката на това жалко човече още по-интересна. Съгласна съм на 100% с Живка, че няма вяра на Ивайло, респективно на групата ка Джоки и се чудя защо Иван не го пита защо точно сега заговорничи за женски дуел като уж човек от неговия лагер ще избира. Щеше да стане интересно.

Иначе, жалка история като цяло. Лора я е страх, това е ясно, ама и тях ги тресе шубето яко. Надявам се, че гледаме последните дни на Ивайло, време му е да се връща в реалния живот, където съм абсолютно убедена, че е една жалка мишка, която стои с преклонена главичка и не смее много да се обажда.

# 1 122

Фермата - My precious!
Ние искаме да останем още...

# 1 123
Чета ви и умирам от смях, много точни коментари за тия отвратяги.
Вече са си заключили профилите и са си ограничили коментарите. Ако не друго, поне да схванат тия кухи глави, че всяко действие има противодействие Simple Smile

# 1 124
  • Sunshine state
Най-обичам 99% от хората да те плюят, а ти да твърдиш, че се гордееш с това и да го наричаш откровеност. Чиста проба простащина и невъзпитание си е това. Ивайло и Киро нямат оправдание, колкото и да се опитват да се изкарат откровени.
Мед ми капна днес като наказаха мижитурката Коцьо, особено като му секна Иван лиготиите. Жалко, че не наказаха и дон Корлеоне. Любо наистина като латерна намила от самото начало на формата, че Лора я е страх от дуели. И к'во му пука чак толкова на него?! Става много досаден. Той наакал американските боксерки, ама дудне надлъж и на шир за страха на другите. Смешньо.
За опонента на Ивайло съм, без значение кой е той.

Общи условия

Активация на акаунт