🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 812
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Другата България
Смяхте ли се като мен на препратките на Иван към Кръстника по повод гласуването на Мартина 🤣
Ама беше в десятката.

Мравче, дай да го видя това в Монитор.
Къде да го търся?
Мери, пусни инфо в другата тема, моля!

Коя е другата тема? Blush
https://www.bg-mamma.com/?topic=1388531

# 1 096
Кой харесваше Стефчо, кой?
Dara888, като питаш тъй любезно - аз.
И от време на време, като гледам и чета какви ги върши, мигам като плъх у брашно.

Имах един лектор, който казваше така:
Знаете ли каква е разликата между умния и глупавия човек?
Умният измисля много по-рафинирани самозаблуди.
А сега пък си изсмука от пръстите, че много му било приятно да си говори с Ивайло, а всъщност го е страх да не го дръпне на дуел.
Това специално ще си го пусна като излезе новият епизод и предчувствам, че много ще се забавлявам.

# 1 097
  • София

Фермата - сезон 7
ДИРЕКТЕН ЛИНК - епизод 64 (24.11.2021)

# 1 098
Не гледах и тази вечер, чета тук и темата със спойлерите. За Стефан, когото аз харесвам, мога да кажа, че в предишни епизоди неведнъж е имал разговори с Ивайло, вкл.по инициатива на Ивайло. Всъщност от мъжете там Стефан най-много наистина с Ивайло е общувал.

# 1 099
Мартина има толкова ограничен речник и слабо изразяване, че е чак смешно колко високо мнение Кирил, Ивайло и Любо имат за себе си, а вече два месеца някаква си с речник от сто думи ги кара тънко, тънко да играят играта, точно както тя иска да се развиват нещата. Будали.

# 1 100
Тази женица като си знае мъжа, как го е пуснала така да се излага по телевизора...
Ако са му обещали да го тикат към финал, защо не...

# 1 101
Тази женица като си знае мъжа, как го е пуснала така да се излага по телевизора...
Ако са му обещали да го тикат към финал, защо не...
То е ясно, че и да стигне до финала, няма да победи, ама поне можеше да му се запази образа на саможив културтрегер, дауншифтнал на село.

# 1 102
Ох, Коце, Коцее.. що ме караш сега, душко, да говоря нецензурни работи.
Дъртия и изпърцан задник, тръгнал да се прави на девица. Хайде, холан...

Е как можа да изречеш такива думи за едно дете?! Joy Joy
Ох, знам, че е грехота. Ама откак четох за изпълненията на младенеца в "Калигула" под името Констанца, некак си пообръгнах.
Олеееее, верно ли!? Къде пише??

# 1 103
Веселото и закачливо настроение във форума, което ми липсваше предните дни, днес се завърна. Simple Smile
Супер сте!

А съдържанието на продукцията си остава доста посредствено, да не ползвам по-силна дума.
Изглежда, че една верига магазини и производител на бира са се нахендрили да им бъдат основни спонсори.
На мястото на маркетинга на тези компании, сериозно бих се замислил дали е ok имената на фирмите да се замесват в такива просташки сюжети.

# 1 104
  • Велико Търново
Промото за утре вечер - https://fermata.btv.bg/videos/utre-vecher-vav-fermata-shte-vidite-15.html

# 1 105
Ми те откъде да знаят, че ще бъде толкова просташко? Едно време мобилен оператор си изтегли рекламата с дует Каризма, заради изцепките на Галя във Вип Брадър.

П.П. Е, не, Кире от коя детска градина е избягал? А ромчето е като третокласник. Не спирам да се изумявам от човешката глупост. Явно наистина е безкрайна.

# 1 106
Боже, драмата продължава.Тези двамата доказаха, че нямат стигане   такива съвършени дебили.(ивайло лекето и киро пияндето)

# 1 107
Нямам критика, че не са знаели.

И аз дойдох да гледам, защото заявката на предаването беше сериозна. Ценности, каузи и прочее. Не съм изобщо религиозен, но ми се гледаше нещо по-цивилизовано от общата чернилка, която стига до мен от България. Изказвания на политици, катастрофи, изпълнения, които ме карат да се чудя това може ли да е истина...

За себe си нямам никакви съмнения: ако им бях спонсор и имах такова право по договор, щях да искам разваляне на спонсорството. А ако нямах такова право, щях да платя, да ми заличат / замъглят името от оставащите епизоди.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 23:40 от Not Sure

# 1 108
Боже, драмата продължава.Тези двамата доказаха, че нямат стигане   такива съвършени дебили.(ивайло лекето и киро пияндето)
Изключителни простаци!
Вече е досадно и нагло поведението им.

# 1 109
Защо викате ром на Ивайло?

Общи условия

Активация на акаунт