🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 816
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 170
Много ми е смешно промото, особено покаченият на дървена масичка Киро, който дрънка глупости, а Ванчето отдолу го гледа сериозно и се опитва да прояви разбиране. Grinning Сигурно наум си казва: " О, не! Този пак ли ще влиза в роля".

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 13:00 от flower88

# 1 171
  • София
Кирил сигурно си мисли, че голяма работа като актьор, но нещо не му се получава.

# 1 172
  • гр.София
Ралица, ако беше от тяхната група, ръцете щяха да ѝ целуват колко е талантлива. Нооо понеже е от "неудачниците", труда ѝ не се оценява подобаващо. Пак за двойния аршин става въпрос.

# 1 173
Ами явно човекът отдавна не се е изявявал на сцената. Сега му е паднало да си покаже таланта и мръсния характер.

Теда бвз да искам хванах по Тази сутрин. Занимавала се с енергийни камъни. е .. получава и се, минута я гледах и ми изпи енергията с тези жестове и говорене с патос.

# 1 174
Ванчето все повече не ми харесва като фермер ,цирковете на двамата клоуни ме напрягат и изобщо от десетина дни направо гледам от няма и къде. В думите на Кирил и Ивайло виждам известна логика ,но агресивния тон с който говорят на Ваня обезсмисля всичко ,което казват.
Нямам търпение за финала, на който се надявам да видя Живка и Пламен . Като нямам никакви претенции кой от тях да спечели и да се свършва тая мъка Grinning

# 1 175
# 1 176
Ааааа,едва ли! Коцко си е въртиопашка,много добре знае какво прави. Мишок и той и Люпчо.Последния пък ще държи сметка защо Ванчето била казала,че мъжете били страхливи.Бая сериозно го прие.Ония двамата гледам и днес продължават с изпълненията,дано по-бързо се разкарат,че мирише…

# 1 177
Да, това с уговорката, че не с маска през цялото време на участието си. Което според мен е адски трудно 24/7.
Ако все пак е така, тактиката му не е никак лоша. Но пък тези приятелства, кои то уж създаде, ще трябва да ги зачеркне навън.

# 1 178
Най-хубавото в наказанието на Коцето е, че ако Ивайло отпадне в събота, няма да може да го посочи за фермер. А те са приятели и ми се струва, че Ивайло би посочил точно него. А в най-добрия сценарий, жената ратай би била Мартина и би се наложило нейния лагер да избира между нея и Коцето за първи дуелист. Но за да се случи това, трябва Жоро да бъде втори дуелист тази седмица и да победи. Така че аз малко си правя сметки без кръчмаря, но не пречи да помечтая малко...Grinning Стискам палци през оставащите два редовни дуела да си тръгнат само хора от лагера на "готините". Би било страхотно да се самоизяждат, докато Живкини са все още в целия си състав.

# 1 179
Иван сериозно ли чак на третия месец се сети да сложи табелата!? Ми добър ден бе Ванко, оти не почака до следващия сезон!?
Айде белким някой се сети, че думата на фермера е закон!
Киро пак ще се излага, вот обявявал той. Ма кой си ти бе!? Бахти комплексираният неудачник.

# 1 180
Коце, Иво, Киро, все дърти лигльовци са се събрали.

# 1 181
В началото не харесвах Ваня, идваше ми твърде позитивна. Предполагам, че това е, което дразни нефелните идиоти. Но сега, след толкова спечелени битки, след такъв стоицизъм и самообладание започнах да я харесвам. Да отбиват атаките на двамата идиота по този начин могат малко, дори много малко хора. Много се владее, за което браво, направо ги подлудява с две приказки. В битките винаги е твърда и методична, фокусирана. Не е моят фаворит, но ако тя спечели, ще се радвам.

А на мен ми е чудно защо не се намеси продукцията още с първата разправия - нали думата на фермера е закон? Какво очакват, че след като двама могат да нарушават правилата другите будали ще спят и ще слушкат ли? Редно е да ги сложат на място, защото тия разправии са за навън - вътре можеш да спечелиш с битка. Толкоз. Състезанията по голяма уста са другаде.

Аз ако бях жената на Киро щях да съм умряла от срам. Нямаше да смея да се покажа.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 17:31 от Iseis

# 1 182
Къде ги избраха тази година тези нефелни мъже , думи нямам . Пълни шушуминги . Големи мъже без грам реална представа за случващото се около тях.
Бранят Коцето , да не влиза в битка , пък  Лора  е страхливка , защото не искала да влиза в такава.
Пацо плете чорапи от не знам колко време , пък става проблем , че Ваня или Ралица защо не доили кравата или не участвали в по тежките дейности .
Ваня отиде на три битки , последния път само дето не си счупи врата , а Любо говори , че била страхлива.
Киро се подиграва на Ваня за светлинта , а  отиде да се разправя на  дървото , че му взели цветовете .
Във всяко предаване има поне 10 примера за абсолютна неадекватност  от страна на Киро , Ивайло , Любо , Коце и войводата им Винету .
Толкова са се самозабравили и така са си повярвали , че се стигна до абсурдни ситуации. Ама и продуцентите имат голяма вина , че да си осигурят сеир позволяват да се стигне до това.
Еййййй , ама от понеделник съм яхнала метлата заради всички простотии и на себе си се ядосвам , че толкова се вживявам.

# 1 183
Да и аз ако бях на мястото на Кировица нямаше да гъкна и профил нямаше да имам. Един интелигентен човек, щеше да предвиди още при влизането му вътре, че ще е голяма греда и да се покрие. А не дневници да ми пише чак, с разни напарфюмирани алабализми. Но явно са си лика - прилика с Киро и двамата могат да заблудят някой с първо впечатление и до там, добре са се взели, онзи да я навиква, а тя да го оправдава. За протокола, не им пиша в профолите и не бих, не са ми толкова важни,но някои като Кировата жена си го търсят и както е видно и намират.

# 1 184
  • Разпиляна във въображението
Аз не виждам нищо лошо в управлението на Ваня. Всичко се движи както трябва, задачите също. Само двамата саботьори развалят нещата. Голямо самонавиване си правят.

Общи условия

Активация на акаунт