🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 792
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 185
Къде ги избраха тази година тези нефелни мъже , думи нямам . Пълни шушуминги . Големи мъже без грам реална представа за случващото се около тях.
Бранят Коцето , да не влиза в битка , пък  Лора  е страхливка , защото не искала да влиза в такава.
Пацо плете чорапи от не знам колко време , пък става проблем , че Ваня или Ралица защо не доили кравата или не участвали в по тежките дейности .
Ваня отиде на три битки , последния път само дето не си счупи врата , а Любо говори , че била страхлива.
Киро се подиграва на Ваня за светлинта , а  отиде да се разправя на  дървото , че му взели цветовете .
Във всяко предаване има поне 10 примера за абсолютна неадекватност  от страна на Киро , Ивайло , Любо , Коце и войводата им Винету .
Толкова са се самозабравили и така са си повярвали , че се стигна до абсурдни ситуации. Ама и продуцентите имат голяма вина , че да си осигурят сеир позволяват да се стигне до това.
Еййййй , ама от понеделник съм яхнала метлата заради всички простотии и на себе си се ядосвам , че толкова се вживявам.

Това за войводата им Винету направо ме разби Grinning Не се бях замислила, че е като вожд тая Мартина Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 186
Ванчето все повече не ми харесва като фермер ,цирковете на двамата клоуни ме напрягат и изобщо от десетина дни направо гледам от няма и къде. В думите на Кирил и Ивайло виждам известна логика ,но агресивния тон с който говорят на Ваня обезсмисля всичко ,което казват.
Нямам търпение за финала, на който се надявам да видя Живка и Пламен . Като нямам никакви претенции кой от тях да спечели и да се свършва тая мъка Grinning

Ваня няма вина, че някакви малоумници се държат като в шести клас. Ти какво ще направиш ако двама възрастни, семейни мъже, с деца, се държат инфантилно, обиждат те директно и ти заявяват, че не ги интересува какво искаш ти и те това няма да го свършат. Напряга те предаването, но не заради Ваня. Ако същите тези малоумници се държаха така и по време на фермерството на Живка, тя също нямаше да се справи по блестящия начин по който протече седмицата й. И нейното фермерство щеше да е провал. При Чавдар, ромчето също не искаше да спазва правила, кой бил той да му казва това и онова, даже хора от темата подкрепиха това поведение.
Никаква логика не виждам в думите на двата птеродактила, каквато ти виждаш. Единствено злобата и липсата на мозък ги води. Нямала опит Ваня и няма да й дадат шанс. И това Щото алтернативата - Лорчето, каца директно от БАН.

# 1 187
  • София
Maybe June, много точни съпоставки. Посмях се.

# 1 188
  • Варна
Аз по принцип на такива като Ваня (лайфкоуч) не съм сигурна точно, че така се нарича професията й вяра нямам, но ако опитате всяка сутрин да се събуждате с благодарност и усмивка, ще видите как бавно и леко нещата почват да вървят гладко, това се нарича високи вибрации. Наистина живота става малко по-лесен. Опитайте, нищо няма да ви струва, иначе при Ваня поне 200 кинта на сеанс. 😂😂

# 1 189
А ако си купите и от енергийните камъни на Дора, Кире ще го виждате като клоун от цирка и няма да си нарушавате енергийното поле с негативни емоции.

# 1 190
  • София
На мен Ваня също не ми е любимка. Но тя играе играта по правилата. Аз страшно уважавам това. Освен това е възпитана и кротка.
 Лигльовци, клоуни и трабъл мейкъри (разрушители) органически не понасям.
Дори Мартина с нейното шушукане по ъглите не ме дразни толкова, колкото някои от мъжете.
Кирил и Ивайло са дъно, Пламен и Любо са на път към дъното, а Коцето не го броя за мъж въобще.
Интересно ми е, ако Ивайло отпадне тази седмица, дали Кирил ще вземе да се кротне като няма с кого да се състезава по простотия?

# 1 191
Аз пък мислех, че Винету казвате на Ивайло Grinning
А на кой казват "шала", ако правилно съм чула?

# 1 192
Това актьорчето довечера в каква сценка пак е решило да участва. Изтъпанило се на дънера и пак някакви монолози ще реди. Колкото и да се пъне няма да излезе от кварталното читалище, където се изявява (при цялото ми уважение към читалищата). О, извинете! Всъщност някой писа, че бил невероятен актьор в незнамсикой театър.
И защо му беше успешно фермерството. На първо място, разбира се, защото си тръгна Теодора. Когато някой от глутницата на Марта е фермер всички си вършат работата, а не гледат да го саботират. А сега тия двамата се държат като абсолютни олигофрени и си мислят, че правят напук на Ваня. Браво на нея. Точно така се прави. Убий простака с мълчание. Или както е в случая-с любезно отношение. Ще видим само до кога ще издържи на наглостта и грубиянщината.

# 1 193
Шала и аз не разбрах на кой казват, но Любо каза, че според него не е човек....

# 1 194
Пламен нали плетеше нещо. Да не би него, да имат предвид.

# 1 195
  • София
Аз ако бях жената на Киро щях да съм умряла от срам. Нямаше да смея да се покажа.
За жените не знам. Да, трябва много да се срамуват, ако са нормални, но те не са виновни за това, което са тези едноклетъчни, не можеш да превъзпиташ възрастен човек. Според мен са направили най-скапания възможен избор, но като гледам продължават да си ги харесват, щом не са се скрили вдън земя и дори ги защитават.
Обаче се чудя как се чувстват родителите им сега като ги гледат? Какво си мислят, дали одобряват поведението им, така ли са ги възпитавали?
Ако моето дете се държи така с някого, на мига бих се метнала отнякъде.

# 1 196
  • Варна
Шала и аз не разбрах на кой казват, но Любо каза, че според него не е човек....

А какво е? За Ваня става въпрос.

Дара 😂😂😂😂😂😂

# 1 197
Ха. На Любо ще вярвам. Да, ама не.

# 1 198
За първи път гледам Фермата редовно и да се падне сезона с неадерталци от ледената епоха. Толкова години еволюция и накрая групата на "готините". Ако не беше толкова тъжно щеше да е смешно.
Като омаловажават труда на другите, поне да се бяха възползвали от шанса да се научат и да направят нещичко от глина, да видят лесно ли е. Оф, забравих те нали знаят и могат всичко.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 16:21 от Idelle

# 1 199
"А Пацо види ли кодове и възможности за нарушаване на правилата, се възбужда така както го прави само когато гледа Брад Пит във филма "Троя"."

Satisfied Smiley Satisfied

Пацо и брат му Пит, хахахах. Голяма червена точка за първи път давам на коментар зад кадър. Laughing Smiley

Изгледах чак сега епизода, но два пъти повече време ми отне да изчета пропуснатото от вчера. Натъжих се за Лора. За мен тя е свястно момиче и отдавна се усети, че групичката не е толкова приятелски настроена към нея, но нямаше избор. Младичка е и шумната компания при всички положения е по-привлекателна за нея от хартисалите. Не беше нейният ред сега да ходи на дуел и то като първи дуелист, и съм съгласна с нея. Кирил, който сътвори целия цирк, се измъкна отново сух от водата, а тя да опере пешкира ли? А стадото страхливци я емна веднага, воглаве с близкото ѝ приятелче Любо - главната мишка, която само се тупа в гърдите, но от сутрин до вечер гори мозъчни клетки в усилие да отърве дуела. Страшен неприятник, макар да не е агресивен като дуото Скандал. И още повече се натъжих, че Лора била с него след Фермата.
Конспирацията на Коце и Пламен беше много смешна, слагам и на тях червена точка, ама малка. Защото и те са от мишоците, особено Коце. Чак се замислих дали той не е го е направил нарочно, толкова тъпа е постъпката му. Но той може би се подведе по това, че на всички им се разминава и няма никакъв ред от страна на продукцията.
Кирил и Ивайло не искам да ги коментирам, неприятно ми е дори да пиша за тях. Освен това се напрягам във всеки момент, в който Ваня се приближи до някой от двамата, направо някакво отвращение се надига у мен при мисълта, че ще разговарят за нещо. Защото очаквам дъжд от слюнки и обиди.
Стефан изтъкна добър довод при избора на дуелист, но все пак зад него си прозираше съвсем ясно целта му - Иво, не ме избирай за съперник.Laughing Затова водещият церемонията смърф не пропусна да се пошегува на негов гръб, че можел да покани Ивайло и на танц. Laughing
Малки са ми наказанията, които получиха всички тази седмица. Няма да се укротят и промото го потвърждава.
СТрашно ми се иска Георги да не спечели имунитет и да "разкъса" многознайкото Ивайло или каквото там се заканваше да му направи. Но дори и да не спечели, май няма да бъде избран. Майката-кърмилница на групата се погрижи да обработи Ивайло. Много неприятни хора са в тази група, но честно казано най-неприятни ми се струват Кирил и Мартина. Все си мисля, че има някакъв чадър над тях, опънат от продукцията.
И завършвам с минутка за злорадство. Имам право на нея, защото тези двама участници се грижат да тровят вечерите ми повече от месец вече. Кирчо, Гетсиманската гора е градина всъщност. Ивайло, когато някой те праща вкъщи, това означава твоята къща, а не да ходиш в тази на говорещия, хахахахах.

Общи условия

Активация на акаунт