🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 762
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 380
Ивайло каза на Мартина, че Стефан му е бил целта за втори дуелист. А на Стефан каза, че не му е бил първи избор. Кого излъга според вас?

# 1 381
Много тегав епизод, в началото му продукцията набиват канчето за правилата, как Ваня е заслужилият фермер, как нейната дума е закон, а после се извъртяха и отново я поставиха на пангара. Абсолютно това с вота на недоверие трябваше да бъде забранено и да не се допуска.

# 1 382
Ами то под новини за починали хора има смеещи се човечета, че някой нямало да пише против Ваня. Винаги има такива "бунтари".

Обаче си мисля -докато жената  на Киро сигурно се чуди милата какво става, бившите на Ивайло сигурно се поздравяват от какво чудо са се отървали.

# 1 383
И двамата. Не е имал точна цел.

# 1 384
Иван много свойски се обръщаше към Любо по време на дуела с това "брат". Случайно или и там познанството е отпреди кастинга....
Ей, че забравих. Чухте ли Иван като тичаше към Любо и викаше - "Любоооо, спокойно, Жоро е извадил само един винт! ". Че той Херкулес нали беше останал последен на балите слама, та да му дадем кураж...

# 1 385
С дали вотът на недоверие не е "подсказан" ход от продукцията? За повече сеир.

# 1 386
  • Другата България
Ивайло каза на Мартина, че Стефан му е бил целта за втори дуелист. А на Стефан каза, че не му е бил първи избор. Кого излъга според вас?
Лондонския се е н@ср@л от вчера, той сигурно е въздъхнал облекчено три пъти, подскочил е на един крак и се е изплюл през рамо, когато Гошо победи. Щото иначе трябваше да се парви на мъж и да го избере, за да защити това, което от два месеца не спира да каканиже. Сега Стефко му дойде дюшеш, и нали го чу - всички битки ще са негови.
Да видим.
Аз няма да мога сигурно, че в събота съм на работа, но утре дано хвана поне една, в която "нашия" Иво рита каквото намери по трасето от безсилие, че слабака Стефан го е победил. Дано утре Стефан вземе една поне, едничка от битките.

# 1 387
Живка не е моят човек, през трупове минава да си играе играта, не го разбирам аз така... в тоя живот човек трябва да има и сърце и лоялност. И въпреки това ще се радвам ако е една от претендентките за наградата. В крайна сметка е откровена!

# 1 388
  • earth
Хайде, от сега нататък, всяка седмица по един вот на недоверие и самопредложение за нов фермер от всеки един останал участник в предаването.

Би трябвало да е по правилата. Или джуджетата недомислиха нещо с новоизлюпеното правило?

# 1 389
Клюка в коментар от фейса: "Иван и Андрей са получили 50000 от Любо и го братосват на всяка дума!"
Дали тази е връзката с побратимяването? Laughing

# 1 390
Живка не е моят човек, през трупове минава да си играе играта, не го разбирам аз така... в тоя живот човек трябва да има и сърце и лоялност. И въпреки това ще се радвам ако е една от претендентките за наградата. В крайна сметка е откровена!

Лоялност към кой? Това е игра, не познаваш никого, влязъл си да печелиш, за мен е липса на здрав разум да се пречупиш някъде по среда заради някаква поза на лоялност към човек, който познаваш от два месеца и който ти е конкурент. Тя и си каза, че е влязла с желанието да не създава приятелства и да играе единак, за да не си прецаква играта и отчете сближаването с Ванчето като грешка (дали е искрена за това сближаване, е друга тема). Само силните печелят, и аз не бих прецакал никой свой приятел, но да имам съчувствие и сантименти към хора, които са ми конкуренти, играейки просто по правилата - смятам се за доста по-умен от това, ако си тръгнал да печелиш, направи го, с полвинчати глупости такъв ще бъде и резултатът.

# 1 391
На няколко места из темата, а и фермерите казват, че Ваня нямала подход. Е какъв подход трябва да има? Ваня няма полезен ход.  Ако срещу теб стоят двама тъпигьоза какво можеш да направиш? Живка и тя-нямало да управлява така. Е да, ама на Живка не и се зъбят всеки път щом си отвори устата.
Каква беше тази простотия с вот на недоверие. Ще кажеш, че Ваня разпределя милиарден бюджет и от решенията и зависи бъдещето на нацията.
Погледнах профила на жената на К*рчо(страхотно попадение) във фейсбук. Изтрила е всички публикации, свързани с фермата. Беше станало грозно и на нейната стена. Без вина понася толкова хейт, също както страда и Ваня заради мъжа и.

# 1 392
На няколко места из темата, а и фермерите казват, че Ваня нямала подход. Е какъв подход трябва да има? Ваня няма полезен ход.  Ако срещу теб стоят двама тъпигьоза какво можеш да направиш? Живка и тя-нямало да управлява така. Е да, ама на Живка не и се зъбят всеки път щом си отвори устата.
Каква беше тази простотия с вот на недоверие. Ще кажеш, че Ваня разпределя милиарден бюджет и от решенията и зависи бъдещето на нацията.
Погледнах профила на жената на К*рчо(страхотно попадение) във фейсбук. Изтрила е всички публикации, свързани с фермата. Беше станало грозно и на нейната стена. Без вина понася толкова хейт, също както страда и Ваня заради мъжа и.

Погледнах и аз профила й, всичко е изтрито, нямам си на идея какво са писали като коментари, не съм ги чела, но само мога да предполагам…

# 1 393
Затова пък Киро ходил на лов с двама приятели /най-вероятно не гледащи телевизия/ и го хвалят какъв хубав човек е и духовен. Но явно и на  тази публикация са ги налазили фенове, защото са ограничили коментарите.

# 1 394
Stanimira1980, долу-горе каквито са и тук коментарите. Най-меките бяха пожелания детето им да не попада на мъж като баща си.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 06:15 от Snow storm

Общи условия

Активация на акаунт