🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 740
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 395
И да ограничават, и да не ограничават... каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи... са казали хората. Всеки вече ще ги знае и ще ги познава така, както сами си се представиха. Едно такова предаване, може да увеличава като с лупа определени неща, но такива чудеса, не ражда. Те са си такива хора и в живота.

# 1 396
Ами относно Кирил - каквото направиш – стократно ти се връща. Вербална агресия срещу Ваня - хиляди злобни коментари за него. Лошото е, че коментарите са били на ФБ профила на жена му - не ги е заслужила. Тъжно е, че вместо да са някакъв пример за подражание на зрителите, те станаха катализатор на агресия и злоба. Но на продуцентите надали им пука особено - важен е рейтингът, който хвърчи нагоре.

# 1 397
И да трият и да блокират от личните си профили бездарниците от фермата, вече си знаят народното мнение за тях. Ще лягат и ще стават с тази мисъл, какви тиняци са!
Колкото и да се хилят и да демострират мега щастие, вътрешно гнетят.

# 1 398
Догодина, ако има Ферма, ще си проличи дали са си взели поука и продуценти и участници...
Иначе Любо мисля, че лека-полека, като пр*дня, се изнизва от компанията на Ивайло и Киро. Може да има някоя мозъчна клетка, която алармира, че трябва да се дистанцира от подобно поведение, което в никакъв случай няма да бъде подкрепено от никой.

# 1 399
Те нали са на "брат" с Иванушка, сигурно са му подшушнали на Любо да се дистанцира от идиотите.

# 1 400
Не си представях сценарий, в който да подкрепям Живка. Но към днешна дата, той се случи. Пълни малоумници са вкарали в тоя сезон, да си сезират кастинг директорите.

# 1 401
Този епизод беше изцяло продуцентска сглобка, с цел оправяне кривите зъби на Кирчовата мутра и избелване черната муцуна на Ивайло. Продуцентски прийоми за създаване на съмнения у зрителите , многопластовост на  образи. На Кирчо фермерството беше блестящо със спуснатите етюди и певачката. Но тея двамата са толкова негативни  
и арогантни  комплексари ,  че няма  ефирно и дори късно галактическо време Иван и Андрей   да шлифоват двете  кравешки лайна.
Поне треторазрядният се изяви на сцена -е от летви и един квадрат, но тя такава му отива.
Много негативизми поражда в мен това предаване,уви...

# 1 402
  • earth
Лоялност към кой? Това е игра, не познаваш никого, влязъл си да печелиш, за мен е липса на здрав разум да се пречупиш някъде по среда заради някаква поза на лоялност към човек, който познаваш от два месеца и който ти е конкурент...
... и аз не бих прецакал никой свой приятел, но да имам съчувствие и сантименти към хора, които са ми конкуренти, играейки просто по правилата - смятам се за доста по-умен от това, ако си тръгнал да печелиш, направи го, с полвинчати глупости такъв ще бъде и резултатът.
1. Играта много загрубя, дори вече не е по правилата. Това, което става е издевателство и тормоз.
2. Живка не губи нищо, ако подкрепи Ваня (срещу други конкуренти).
3. Аз пък имам съчувсвтие и към хора, които не познавам; да не говорим за такива, с които съм живал под един покрив няколко месеца.
4. А най-умните хора намират начин да печелят без да се излагат.

# 1 403
Целия този негативизъм се отразява дори и на животинките.

# 1 404
Айде сега глупости! Кирчовата жена да не беше писала фермани със “семейни” предизвикателства.То не бяха мишки,капене на покрива…като не искаш внимание не се бутай където не ти е работа.Като иска да пише,да праща ръкописите си по издателствата барем някое може да я публикува.Аз вероятно утре ще гледам епизода по някое време,но това което разбрах,че Жоро спечелил а сиганина е избирал м/у Стефан и люпчо… Ами последния не е раздал на 100% защото беше ранен… иначе е най-силния!

# 1 405
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Обаче Любчо наистина си вярва,че е по-по-най.А като се представи зле "Ама аз не дадох 100% от себе си". Неговия дуел ще е грандиозно фиаско.

Ех Любчо,Любчо..ама ти си бил само за ИВ сезон 3,там при Сините да ходиш и по цял ден да си чешете егото колко сте велики. Laughing

Аз пък съм доволна как Кирил се излага.Да продължава все така,докато съвсем се срине в земята и ако стигне финалите,никой да не гласува за него - участници и зрители.
Ивайло е от онези тъжни клоуни,които много искат да са забавни и хората да им се радват,пък все не им се получава.

# 1 406
Въобще не ми е жал за кировата жена, че са я били налазили хейтъри. След коментара й, че не се е видяло кое е провокирало поведението на мъжа й (демек Ваня си го е заслужила), няма как да ми е жал! Да види сега киро хубаво ли е! Защото надали роднините на Ваня пърхат от щастие, че двама идиота я гаврят и обиждат всеки ден за забавление.

# 1 407
И аз не виждам нещо скандално в коментарите. Аз не одобрявам онлайн хейт, когато идва от някакви профили с коли за профилни снимки, или някаква друга картинка, дето очевидно не е на реалния човек. Но тук говорим за ситуация, където хората пишат мненията си и застават зад тях с името и личността си. Защо Ивайло и Кирил да могат да имат мнение за Ваня и да го изказват, и то толкова крайно, въпреки че в нито един момент не сме видяли те да се опитват да я опознаят, но ние дето два месеца и нещо ги гледаме
, сме лишени от шанса да си изкажем мнението за тях към тях. А и говорейки за фалшиви профили, аз видях някой друг негативен коментар към Ваня също, дори на страницата й, но иронично именно идващо от фалшиви профили без снимка, или някаква снимка изтеглена от гугъл за профилна. Колко му е шансът, че някой от родата на няколко специфични участници не е зад тия 3-4 идентични профила? Той като гледам и Ивайло цигането доста го сърбят пръстчетата и постоянно е онлайн, но продължава да се изявява само по истории, където няма публични коментари. Колко предвидливо от мургавия барман, пардон, бар мениджър Grinning

# 1 408
Каквато и да е Ваня,поведението на двамата олигофрени е скандално.Може би има неща в нея които дразнят,а да не са ни показани.То пък кой ли няма недостатъци.Факта ,че двама мъже с претенции да са умни и интелигентни се държат отвратително с една ЖЕНА,която познават от два месеца и ще се разделят след месец е потресаващ ! Още по потресаващо е поведението на продукцията! Някакви измислени наказания,вотове на недоверие и подобни дрън дрън глупости.Ние пред телевизора се натоварваме,а какво остана за фермерите.За Ваня не ми се мисли......Жалко! Удариха дъното с този сезон.Жалко..........

# 1 409
Да не говорим, че това се развива точно покрай деня, в който уж се сещаме за жените, подложени на домашно насилие. Толкова лицемерие....
Продукцията толерира такова поведение, предвид че не се предприема нищо. Мисля, че трябва да приключат с Фермите.

Общи условия

Активация на акаунт