🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 689
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 410
  • ВАРНА
Аз също съм силно възмутена от агресията тази година във Фермата ! Допускам, че продукцията не взема отношение, защото чака участниците, които седят на същата тази маса да вземат някакво отношение - това се случва пред очите им !!! Защото и в обществото има приемливо и неприемливо поведение... За съжаление, както и в действителността, всички седят, гледат сеир, не правят нищо и чакат продукцията да им каже дали това поведение е ок или не ...

# 1 411
Живка не дължи лоялност на никого. Специално за Ваня, при номинациите за дуелисти Живка си каза, че с подкрепата е била до тук. Не скочи ли именно Ваня в прегръдките на Дорето? Подхвърли и две сладки приказки и Ваня замаха с опашка, като кученце. Събитията от фермерството на Ваня са отвратителни и неприемливи, но да не забравяме нещата и преди това. Също така точните думи на Живка бяха, че би подкрепила Кирил АКО не се беше държал толкова зле с Ваня. Т.е ако бяха гласували тя нямаше да го подкрепи. Това което подкрепя е предприемането на някакво действие, когато нещо не ти харесва. Не става въпрос за личността Кирил, а за постъпката. И аз я приветствам. Имам бивши колеги, които с години реват и мрънкат заради кофти шеф, но не си мърдат и малкия пръст да направят нещо.
Живка е единствената, която си казва всичко директно на всеки. И си следва нейната стратегия. Не е длъжна с лоялност на никого, това е игра, в която всеки е влязъл да спечели. Докато се спазват правилата и добрия тон, всеки има право на всичко. Аз затова и не съм против Мартина на 100%. Да, дон Корлеоне е, да, мъти водата, ама нито нарушава добрия тон, нито е нарушила правилата повече от кой да е във фермата. Не е виновна, че тъпчовците я слушат. Също така е тиха и не напряга общите мероприятия до степен да не могат да си преглътнат залците.
Виж странно ми беше как всички наричаха сополивата Дора слънчице, при условие, че всичкото разделение тръгна именно от нея и точно тя беше тази, която разделяше хората на свои и чужди. Дори прощалното писмо и беше до шепата свои.

Сигурно съм присърастна за двете овни, ама и аз съм овен и краставите магарета…

# 1 412
И аз съм на мнение, че от продукцията реагират неадекватно. Няма реално наказание за нито едно провинение. Това да не гласуваш или да си в самостоятелна стая, където да се наспиш на спокойствие не знам защо си мислят, че е наказание. А за поведението на Киро и Ивайло нищо. Пак щели да наказват групата, като ги оставят без багаж. Да им измислят някакво наказание, което да си понесат само и единствено те.

# 1 413
И на мен Живка за това не ми харесва вече - има начин да спечелиш и като си лоялен и подкрепяш съотборниците. Но те са за друг тип хора...не за нея, твърде ми е първична...

# 1 414
Нещо ми пречи да харесам Живка от ден първи. Особено след психоатаките към Георги и последвалото паразитно общуване между двамата.
Вчера за пореден път се извъртя, както отбеляза МериАн, като пумпал. Но все пак е най-приемлива за победител на фона на плявата.
Другото сте го написали, няма да се повтарям.

# 1 415
  • Другата България
Е, вероятно за нея това е да си директен.
За мен обаче не е точно така.
Както казах, вчера просто Ваня беше оръжие в ръцете на Живка за постигане на собствените й цели. Самата Живка си го призна както се видя. Тя е човек, който ще се извърти на 180 градуса без да й мигне окото, за да е лично облагодетелствана. Така както е директна, става ИН точно за секунда.

# 1 416
Вкъщи много искаме да направят компилации от всички противоречия и обидни реплики които всеки участник е изплюл в предаването и да ги пуснат на цялата група да коментира. Искам да видя как ще се аргументират и дали ще се самоизядат преди финала.

# 1 417
Iseis, на същото мнение съм. Живка не я видях да подкрепя Кирил. Дори му каза, че не е съгласна с отношението му. Подобно каза и на Ивайло. Предложението за гласуване като механизъм да свалиш фермер, който не се справя и допадна. Дали щеше да гласува против Ваня - аз не вярвам, но все пак не мога да го твърдя със сигурност.😀 А в момента си е зад нея. Каза си, че щеше да направи същото на нейно място. И не се притеснява да го каже открито. Не знам каква лоялност се очаква да покаже. Тя от ден 1 е заявила, че ще играе за себе си и го прави. Не гледа на нещата от емоционалната страна, а от практичната.

# 1 418

Тодора е liFE,аман от new инфлуенсъри.Другият път дано се научи…

# 1 419
  • ВАРНА
Вкъщи много искаме да направят компилации от всички противоречия и обидни реплики които всеки участник е изплюл в предаването и да ги пуснат на цялата група да коментира. Искам да видя как ще се аргументират и дали ще се самоизядат преди финала.

Подозирам, че от " Готов съм на края на света да стигна с теб " и " Приятели за цял живот " ще се стигне до много разочарования...

# 1 420
До късно не заспах, но сама съм си виновна - хем видях спойлер, че Стефан ще е на дуел, хем очаквах Жоро да падне нарочно и да предизвика крайно Ивайло така, че да не му остави избор. Но то срещу Любо колко да трябва да симулира и аз не знам. Честно казано, Коцето ми изглежда по-оправен на арената от Любо.
Абсолютно съм за Стефан довечера, но Ивайло не заслужаваше да е срещу най-културният и кротък на дуел. Нямам против Жоро да му сипва от агитката и да го дразни.
Иван пресоли манджата снощи - то не бяха примери с катастрофа и ваксини, не беше гордо цитиране как Живка нямало да емигрира при ред в държавата като в Тяхното предаване. А редът им го видяхме - Ивайло хубаво отиде на дуел, а Костадин ратай, но защо наказаха реално Ваня, а не Кирил? За теленцето също ми се струва, че имаше как да предупредят зрителите какво следва да излъчат и всеки да си прецени дали да гледа това. Знам, че не е детско предаване, но и те много добре знаят, че и деца ги гледат.

# 1 421
  • София
Дяволче, да припомня да сложиш анкета само кой искаме да победи в дуела Ивайло-Стефан, без кой ще победи, ако не искаш да се спойлнете.

И аз съм за Стефан. Ивайло е лош човек.

# 1 422
С какво са наказали Ваня? Довечера епизод пак ще е тегав.Май и Жиро се обръща срещу нея…

# 1 423
A Мирон защо вече снима само от дома си 😆

# 1 424
За вчерашната битка, мислех си, че Жоро ще падне нарочно и много се надявах той да е втори дуелист. От друга страна, добре се получи, че натри носа на Любо, който вече за пореден път се доказа като не толкова силен за колкото дава заявка че е. Не знам защо неговата група го смята за най-силния. Това, че блъскаш във фитнеса и помпаш мускули, изобщо не те прави физически подготвен. Така и не се научиха тези мъже.

Кирил и Ивайло отново доказаха, че са глупави. Интелигентния човек знае кога да замълчи. А те до последно не се отказаха да надделеят над Ваня. За всичко е виновно егото. Човек с голямо его и малко покритие забърква ей такива ситуации. И точно това его му пречи да се види отстрани и продължава да се излага, недавайки си сметка как изглежда в очите на хората.

Общи условия

Активация на акаунт