💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 868
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 330
Когато Неделчо нареди пъзела си помислих, че при загуба на номинационна може да е първият номиниран, защото след тази седмица вече няма да е нужен за отбора, а ще реди за себе си. Пък и е силен конкурент, когото ще искат на всяка цена да избегнат при логическа игра. Ако бойците загубят, съветът ще е интересен.

# 331
  • София
И аз се пошегувах със спойлера, хаха. Точно така конкурентното предаване направиха гаф и дадоха в реклама шапката на дуел, който беше напред във времето и така ние разбрахме какво ще се случи напред във времето... Simple Smile
Който не е пускал анкети, той не е бъркал, а Смайли ги пуска по много.

# 332
Как Симеон не отслабна поне малко - ще си остане тайна.

както ще си остане тайна защо ми бе изтрито мнението Моето лично
че,  симеон гледа като дебил
Колко пък Ви бърка "политикали корект" в този уж женски форум за чесане на клавиатурите , кои точно се обиди, като изказах мнението си?!
И аз се чудех как пък нито един от тримата в синьото племе не отслабна, не хлътнаха кореми, лица… мнеее … дори специално загледах Горилата … ами стегнат корем , плочки …същият си е като преди Expressionless

# 333
Дали пък утре няма да има съюзници и някой от тях да отпадне? Не че има логика, но аз логика в това предаване спрях да търся. Не знам дали ясно казаха, че загубилият капитан си тръгва.
Стискам палци на Милена. Ще ми се тя да продължи, но май не е особено интересна на продукцията. Сигурно ще оставят Симеон, че да си разчистват сметките с Андрей...сякаш имат такива, ама айде.

# 334
То е ясно кой ще си тръгне утре, като се има предвид кой от двамата е любимец на продукцията. Head Band Гласувах за Миленка, но утре ще стискам всички налични палци за нея.

# 335
Скрит текст:
Симеон искаше да е капитан само заради допълнителния глас, не щото е смелчага. Той е голям на думи и размер, ама е със заешко сърце.

Хора, изхвърляте се. Разбирам, че сте пристрастни, ама погледнете обективно. Човек, който се страхува от битки и загуби, няма да стане борец и да си вади хляба с това, нали? А тук какво толкова има да губи? Шансът да спечели наградата е доста мизерен и зависи от продуцентите основно, а ако отпадне се връща на баня, чистота, легло, храна... Голям страх, няма що.

Страх го е, защото всяка битка може да му е последната, а той иска голямата награда. Чисто стратегически, е прекалено опасно да ходи на битки, затова и напълва гащите пред тази възможност. Виж в превюто като обявиха, че битката е елиминационна, колко дълго и дълбоко пое дъх.

Ако това е страх, то тогава значи всеки един пълни гащите, защото всеки крои стратегии как да не отпадне. Не бъркай страха с амбицията и стратегията. Да не би Сун Дзъ да е бил страхлив, като е казал пълководецът да си избира битките и да не се започват такива, които не можеш да спечелиш???

# 336
Симеон, Андрей, Морунов, Неделчо - според мен никой от тях не изгаря от желание да ходи на индивидуални битки. Хич и не ги слушам какво говорят.

# 337
  • София
Ако това е страх, то тогава значи всеки един пълни гащите, защото всеки крои стратегии как да не отпадне. Не бъркай страха с амбицията и стратегията. Да не би Сун Дзъ да е бил страхлив, като е казал пълководецът да си избира битките и да не се започват такива, които не можеш да спечелиш???

Не е въпросът в кроежа. Симеон беше пред напълване на гащите и при възможността Мани да не се върне и да трябва да си удържи на думата, сега се оказа изненадан, и пак се уплаши. Голяма част от големите силни мъже ги е страх да ходят на битки, къде да не отпаднат, къде да не се изложат, къде да не ги бие жена. Трети сезон едно и също. Ти можеш да си голям стратег и пак да приемеш номинацията мъжки. Мале, сещам се в първи сезон имаше един, Георги ли беше, какви циркове прави, като го пратиха на елиминация. Страх е това, и се прикрива зад много лицемерие и празни приказки кой слаб, кой силен, като се стигне до съвет.

# 338
  • София

Жал ми е за кучето, пак ще му изядат храната - явно е много хранителна, защото само от този отбор участницете пълнеят, а другите са почти на изчезване.

# 339
Симеон искаше да е капитан само заради допълнителния глас, не щото е смелчага. Той е голям на думи и размер, ама е със заешко сърце.

Хора, изхвърляте се. Разбирам, че сте пристрастни, ама погледнете обективно. Човек, който се страхува от битки и загуби, няма да стане борец и да си вади хляба с това, нали? А тук какво толкова има да губи? Шансът да спечели наградата е доста мизерен и зависи от продуцентите основно, а ако отпадне се връща на баня, чистота, легло, храна... Голям страх, няма що.

Аз бих те посъветвал обективно да си отвориш един тълковен и/или синонимен речник, да провериш значението на думата "смел" и да го сравниш с поведението на Симеон дотук. Дори и днес беше готов с оправданието преди играта - "а, бе, нали знаете, че е малко на късмет хвърлянето".

# 340
Аз пак ще захапя Полито, феновете могат да пропуснат спойлера, за да не се дразнят. Извън него признавам, че е най-добре плуващата от жените, които останаха.

Скрит текст:
Не пропусна да отбележи, че не са отпуснати и си имат фенове, но толко ли не може един нормален сутиен да сложи поне на игри като отива. И други участнички с естествен бюст е имало, извън терена може и да са ходили без, но на терен слагат. Чак мен ме заболя като я гледах.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 00:23 от crow

# 341
  • София
Гледам първия половин час. Рабухчиев казва на Паулина "Отстрани най-скандалния участник в Игри на волята". Като подозирам, че има предвид човек, участвал в най-много скандали. Борис допълва: "Вече ти заемаш тази позиция". Паулина стои и ги гледа неразбиращо и казва "Благодаря". Trollface

# 342
  • София
Симеон, Андрей, Морунов, Неделчо - според мен никой от тях не изгаря от желание да ходи на индивидуални битки. Хич и не ги слушам какво говорят.
Разликата е в това, че Неделчо и Морунов не са придевявали желание да ходят на елиминационни битки (поне аз не съм ги чула за три месеца). Няма и логика да искат да рискуват оставането си в играта, освен ако не им трябват грошове на някакъв етап, и на жените не им се ходи, но са принудени, най-вече защото се номинират една друга. Докато и Андрей, и Симеон все повтарят колко много искат да ходят на елиминационни дуели, напълно излишно и лицемерно.

Съжалявам за двойния пост.

# 343
  • London
Бях на живото включване на Симеон за известно време....после децата трябваше да спят и ми се наложи да изляза . Но от каквото чух според него проблема с Андрей и Елизабет дошъл точно от номинацията му към нея....спомена за Красима, че е била най-силната жена там, че му била там най-близката жена но вече не поддържат връзка никаква. Така леко тъжно го каза. Имаше хейтъри доста, не знам как ги издържа момчето..., Но се държа на ниво, добро момче общо взето. А вика че живеел с две птици и куче и се чувствал повече животно, защото с тях прекарвал повечето си време така че не се обиждал на животно. И такива ми ти работи....

# 344
Моят мъж каза същото. 😁😁[/b]
Аз искам всички да си тръгнат утре и Ралица с назидателен тон да каже, че този сезон няма да си има победител, тъй като всички са смотани.

Общи условия

Активация на акаунт