💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 533
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 945
Не искам Морунов срещу Елизабет. Искам противник на Елизабет да е човек, когото тя изобщо не харесва. И искам да загуби по унизителен начин. Не заслужава повече.

# 946
  • London
Андрей много пъти даде заявка, така е. А кога поиска от останалите да го номинират? Нали много му се ходи в битки, защо не застана днес или в някой от предните съвети и не помоли другите да си дадат гласа за него?
А, де ....не го гледай какво говори, а какво прави ....мхм.

# 947
  • Испания
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬  отговарям ти-Морунов днес се самопредложи за капитан,днес на терена.А Симеон е капитан на приключенците.Преди да приключи гласуването попита Андрей дали иска той да стане капитан,ако иска да се бие със Симеон.Андрей даде отговора си,като гласува за Морунов за капитан.Това чух и видях аз все пак,може нещо да съм пропуснала.

Да, гледах епизода. Пишеш, че Морунов ще се бие със Симеон и затова питам къде ще се бият един срещу друг? Капитанската битка беше вчера. Утре е втората номинационна битка. В петък са елиминационните битки. Морунов ще е там? Но Симеон?

# 948
  • София
Оф Юлиян какво пак иска?
Скрит текст:
Добрин стана първи на финалната битка. За какво има претенции? Освен това е скапан човек. Не продукцията го е изкарала такъв. Всички му видяхме сеира и агресията извън терен. Тоя не е у ред...

Добрин не можеше да плува ама във всяко друго отношение беше силен и между другото е страхотен човек. Възхищавам му се и го следя вече 3 години, никога не ме е разочаровал. Той е единственият човек от ИВ 1, 2 и 3, които следя.
На мен ми е ясно, че това не е популярно мнение, но реших да споделя, белким, ако има друг като мене - да не се чувства самотен Grinning

Иначе съм много ЗА да съдят предаването по принцип...барем им дойде акъла и почнат да правят качествено реалити.
Аз се забавлявам, с това, че хора като него и Тодор, абсолютно еднакви за мен, още не са преживели участието си и не са в мир със собствената си същност, и хвърлят пари по съдилища, защото не могат да се примирят с това, което са показали. Това е една от малкото "справедливости", до които е довело това иначе така несправедливо предаване.

# 949
  • Испания
Скрит текст:
Оф Юлиян какво пак иска?
Скрит текст:
Добрин стана първи на финалната битка. За какво има претенции? Освен това е скапан човек. Не продукцията го е изкарала такъв. Всички му видяхме сеира и агресията извън терен. Тоя не е у ред...

Добрин не можеше да плува ама във всяко друго отношение беше силен и между другото е страхотен човек. Възхищавам му се и го следя вече 3 години, никога не ме е разочаровал. Той е единственият човек от ИВ 1, 2 и 3, които следя.
На мен ми е ясно, че това не е популярно мнение, но реших да споделя, белким, ако има друг като мене - да не се чувства самотен Grinning

Иначе съм много ЗА да съдят предаването по принцип...барем им дойде акъла и почнат да правят качествено реалити.
Аз се забавлявам, с това, че хора като него и Тодор, абсолютно еднакви за мен, още не са преживели участието си и не са в мир със собствената си същност, и хвърлят пари по съдилища, защото не могат да се примирят с това, което са показали. Това е една от малкото "справедливости", до които е довело това иначе така несправедливо предаване.

Така, де! Ама Юлиян хвърля парите на братовчед си.

# 950
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 Сигурно си права.Наистина,кога ще е новата капитанска битка?То няма да има такава.

# 951
И Андрюша какви битки проведе? Най-впечатляващата му победа е над Мани

# 952
  • Испания
Между другото, днес трябваше да номинират Елизабет, защото беше най-слабото звено. Нали с този мотив все номинираха Красима! Елизабет падна първа като круша и трябваше да бъде номинирана.

# 953
Няма как да знам дали Андрей не ги е молил след като не е излъчено. Може и да ги е молил, може и да не е. Залагам на второто - другите го уважават, все щяха да приемат молбата му 🙂

# 954
  • В светлината на слънцето
Ле-ле, Андрюшата как не напълни гащите от страх да не се окаже номиниран, не знам. Иначе на обещания и тупане в гърдите е пръв. Ужасно мазен и хлъзгав тип. А честно казано не е чак толкова комплексен играч. Мижитурка си пада, ако може да мине между капките. Не искам такъв човек за победител.
Другите неприятни и подмолни, които също не искам на финал са Елизабет и Симеон - то е ясно защо.
Може би Морунов, Борис, донякъде Стратимир и Полито (ако се абстрахираме от егото й) са ми финалисти, като първите двама - най-много. Рабухчиев и Неделчо - и с тях, и без тях.

# 955
  • London
Между другото, днес трябваше да номинират Елизабет, защото беше най-слабото звено. Нали с този мотив все номинираха Красима! Елизабет падна първа като круша и трябваше да бъде номинирана.
Нито Андрей, нито Морунов сигурно правят бруталните тренировки на Красима дето ги има в Ютуб. Като ги направят същите да дойдат да се похвалят.....аз даже се съмнявам, че и тежест могат да вдигнат повече от нея. Joy

# 956
Аз пускам сълзичка за Андрей. Всички се чудят как да се измъкнат от номинации, само нашият герой се опитва да отиде на битка. А другите се грижат за него и не го пращат. Ех, пусти късмет.

# 957
  • Испания
Скрит текст:
Като гледам, ще му дадат наградата на Андрей заради това, което говори. Няма епизод, в който да не му се ходи да се бие. Ходи му се, но няма желание.

# 958
  • В светлината на слънцето
Скрит текст:
Като гледам, ще му дадат наградата на Андрей заради това, което говори. Няма епизод, в който да не му се ходи да се бие. Ходи му се, но няма желание.
А, баш!

# 959
  • London
Вальо ще излезе голямо мекере.....пуснал, че Елизабет и останалите трима заслужавали финал....били достойни, не можел да го каже за всички Приключенци обаче. А вчера вечерта беше на лайв с Рабухчиев и Симеон? Кой визира в такъв случай или се надява, че няма да го прочетат? Грозна работа ....Joy

Общи условия

Активация на акаунт