💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 466
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Не искам Морунката да си ходи днес. Стискам му палци....

# 1 471
Мен пък Димо не ме кефи особено как го обличат, при Ралица понякога има интересни попадения, които ми допадат.

# 1 472
Морунов след като го гледах как лети по улиците ми опротивя трайно. Не знам защо, но имам чувството, че е някак конфликтен в реалния живот, въпреки че в предаването никога не застана с ясна и категорична позиция. Както и да е. Двамата са добри състезатели чисто като умения и физически данни. Ще съм за Морунов. Интересно каква игра ще им дадат. Дано не е нещо статично.

# 1 473
Морунов след като го гледах как лети по улиците ми опротивя трайно.
Къде си го видяла?
Иначе аз от самото начало повтарям, че Морунов е вълк в овча кожа. Изключително прикрит.

# 1 474
Щом дадоха как плаче на анонса преди битката е ясно че е знаел че отпада.
Не мисля че може някой да е изненадан. Андрей ще играе докато не се сборят мъжката с борчето. Те това тийзват целия сезон.

# 1 475
  • Испания
Морунов след като го гледах как лети по улиците ми опротивя трайно.
Къде си го видяла?
Иначе аз от самото начало повтарям, че Морунов е вълк в овча кожа. Изключително прикрит.

Аз бях публикувала видео, качено от Морунов. Сега погледнах, свалил го е.

Да видим какво са ни сготвили за тази вечер!

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 20:59 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 476
И аз смятам, че самият Морунов си знае, че ще си ходи. Дано играта не е много нагласена.

# 1 477
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не съм влизала в тази тема този сезон май Simple Smile
Защо в анкетата пише, че краят на двубоя Морунов-Андрей е предизвестен?

Защото е чела спойлерите.Ако не го беше направила,а и за тези,които не ги четат,битката въобще не е предизвестена.
Играят един срещу друг двама играчи с равен потенциал,където нищо не се знае до последно.

# 1 478
  • Испания
Сълзите на Морунов по време на съвета, след като номинира Андрей, ми говорят друго.

# 1 479
  • София
Елизабет защо просто не си признае, че никой не би седнал с нея на една маса, след всичко, казано от нея зад кадър, а не обратното.

# 1 480
Неделчо защо си прави сметки да харчи чужди пари?!?!

# 1 481
  • Испания
Елизабет защо просто не си признае, че никой не би седнал с нея на една маса, след всичко, казано от нея зад кадър, а не обратното.

Ами те просто не знаят какво е говорила. Разбират го заедно с нас.

# 1 482
  • София
Андрей как послъга за "той е най-достоен да спечели..." казва го учтиво, но не го вярва като направи онази мимика с устните.

# 1 483
  • София
Никаква работа не свършиха Приключенците, но важното е те да си го харесват. Sweat Smile

# 1 484
Хаха това писмо беше тотален булшит Grinning приятелство, доверие..

Общи условия

Активация на акаунт