💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 414
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Испания
От ИВ видях, че участват Вайс, Любомир и мисля, че четох някъде, Юлиян също.

Ако сте гледали първия сезон на "Играта на калмара", знаете за какво става въпрос.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 13:43 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 711
  • London
Само дето на малко и нежно създание не му отива да злобее. Да му е изписано на лицето. Аз честно казано не бях срещала толкова млад човек с така изписана негативност на самото лице .....

# 1 712
Не ми е бил фаворит Морунов, но не заслужаваше това.
Хайде да ви разсмея малко с глупостите на Елизабет. Когато още бяха "комплексни"

https://www.tiktok.com/@naydenovv.n/video/7029225413054385413

# 1 713
Моля ви се Морунката цял сезон си трайка и върти коалиции и не спря да мрънка колко е отслабнал, как нe ял. Айде верно че за мъжете явно е било тежко ама чак пък ктакива истерии. Не беше слаб играч, не беше и от най силните. Накрая реши да си тръгне като герой, само номинира се защото нямаше накъде. Елизабета има доста пари и лесно може да си купи имунитет ако бъде притисната а и ако беше избрал нея щеше да е супер жалко. С Неделчо вярно той е по слабия чисто игриво но Морунов няма как да знае дали няма да има пъзел.. И остана един Амюндрей срещу който не че му се изправя но поне ще си е тръгнал от играта паднал от силен играч.
За мен битките за финал бяха тази между Кременс и Елизабет и Красима и Кремена. Мъжки дуел уж най силните мъже, уж с великаните на Сезона а им дават da sтрелят с Прашка и да редят домино зашо?
За да не се изцапат нежните ръчички и зорлен да не се изложат. Значи жените могат да влачат Канута и да минават цяло трасе с препятствия и прочие по 3 пъти обаче мъжете и той най силните уж в шоуто подтичват като балерини и редят домино . И хайде стига с това че бягането е било специално за Андрюшата, вярно че е ски бегач и маратонец обаче това са километър, два всеки човек с нормална физическа подготовка би ги изкарал какво ги жалвате.
А часта с бягането е колкото З Андрей толкова и за Морунката за който не знае пожарникарите също тичат като част от подготовката им, и не просто тичат с тичат с противогаз. Та не виждам кое е толкова нечестното в часта с бягането айде моля ви пожарникар, а да го жалим че не може да избяга 2 км.

# 1 714
  • London
Не ми е бил фаворит Морунов, но не заслужаваше това.
Хайде да ви разсмея малко с глупостите на Елизабет. Когато още бяха "комплексни"

https://www.tiktok.com/@naydenovv.n/video/7029225413054385413
Ми то си е за смях.Joy

Битката между Стратимир и Калоян също беше хубава. Както и между Мартин и Симеон.

# 1 715
Манка няма ли да я поканят да участва и тя в някоя игра? Все пак счупи всички класации и статистики в Игри на волята. Yum

# 1 716
  • London

Ако сте гледали първия сезон на "Играта на калмара", знаете за какво става въпрос.
Уау Смайли това май е много яко ....само като видях тоя идиот Дани Белев и си викам, брей тоя на всЕка манджа мерудия.Joy

# 1 717
  • София
А какво е това? Стартирало ли е и къде може да се гледа?
Сега за снощи-ами дамска игра и голяма драма.Ами посочи се за номинация,отиде и го победиха.
После ми стана смешно малката пикла как се заканва за мъст.И за какво ще мъсти?Че приключенците си играха игрите и не ходеха на съвет?А,или те взеха Манка,пък им дадоха читав играч?Или те номинираха Красима,Морунов,Андрей?
Много нелепо,аз наистина не разбрах това озверяване към приключенците.И Неделчо рови ли рови и той ...
Връщам се да чета Simple Smile

# 1 718
  • Испания
Скрит текст:

Уау Смайли това май е много яко ....само като видях тоя идиот Дани Белев и си викам, брей тоя на всЕка манджа мерудия.Joy

Той рано отпада. Даже не го и видях кога.

Юлиян пак трябва да се отличи. Всички са без шапки, той единствен е с шапка.

В игра номер 5 на двойки не можа да се разбере със съотборника си /не знам откъде ми е познат/. Всички играят, само той се зъби. В последните минути измислиха някаква тъпотия и с един жест той прибра картинките турбо на опонента му.

А какво е това? Стартирало ли е и къде може да се гледа?

Едното видео е промо, другото са игрите. В ЮТуб са. Кликни тук на видеата и ще видиш.

# 1 719
  • London
Тоя Юлиян чак като свали шапката го познах. Ама тоя къде се пазареше с него кой е? Видя ми се психично болен? :joy Реално Юлиян нямаше вина, оня се пазареше ....🤣
Отпадна Белев на играта на ръбче.

# 1 720
  • Испания
Тоя Юлиян чак като свали шапката го познах. Ама тоя къде се пазареше с него кой е? Видя ми се психично болен? :joy Реално Юлиян нямаше вина, оня се пазареше ....🤣
Отпадна Белев на играта на ръбче.

Не зная, но лицето му ми е много познато и не мога да се сетя откъде.

Чуйте тези звуци /от минута 9:58/, 2 секунди продължават. Нещо познато?

# 1 721
  • Стара Загора

Публикувайки стара снимка, Елия иска да напомни за себе си. А на нея дори липсва Валентин.
     Тук все още не са си виждали и слушали синхроните.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 15:25 от wanconboy

# 1 722
  • Испания
Скрит текст:
Ако реша да се запиша в следващ сезон (което никога няма да стане), кое ще ми е позволено? Омъжена съм, но нямам дете (все още) - ок ли е, ако аз свалям, ок ли е, ако някой ме сваля? И до коя възраст ще ми простят евентуалното инфантилно поведение? На 28 г съм, май не спадам към децата като Елизабет?

Ще ти отговоря много искрено и лично: всичко зависи от това как ще те види болшинството от пишещите в темата на бг-мамма. O'Key?

Публикувайки стара снимка, Елия иска да напомни за себе си. А на нея дори липсва Валентин.
     Тука все още не са си виждали и слушали синхроните.

Мисля, че грешката е моя, защото по-късно разбрах, че са се събирали да гледат снощи.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 19:17 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 723
  • London
На въпроса дали Мани щели да я поканят в Игра ...ами поне Гуспата го чух да казва, че в Максимал нямало шанс това да се случи.Joy Въпреки, че аз не виждам особена разлика между Мани и тази Жанет Осипова и още няколко други, които нямат нищо общо с физическата култура. Joy Та....не знам по каква линия го казва.

# 1 724
Да, това събиране е от снощи. Тая Габриела откакто се изруси, изглежда много евтино. И какво го вади на показ тоя език, лапешка работа.

Общи условия

Активация на акаунт