💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 388
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Испания
Неделчо е безделник като Александър от ИВ 2. Чудят се на кого да се натресат.
Неделчо сега се е лепнал на Стратимир, който го снима и уж на шега казва: "Няма ли да си тръгваш? Три дни ям пици и бургери заради тоз Неделчо."

# 1 726
  • London
Боби и гадже

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 16:55 от Не се сърди, човече

# 1 727
Защо така гадно режете скрийншотовете? Беше ми интересно да прочета текста, който е написал. Спокойно, няма да се затърчим да ги търсим в Инстаграм, след като им видим никовете. Който иска да ги следи там, ги е намерил отдавна, не е кой знае каква философия.

# 1 728
  • London

А мен какво точно би ме вълнувало ще ги търсиш или не? Намирането е лесно.....за който иска.

Ъъъъъ

Поли в това време

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 17:21 от La Catrala

# 1 729
  • Стара Загора
Предполагам,че Андрей  знае колко добре излиза на снимките с жълтия суичър и затова винаги е с него, или пък ....Това коментирам с най-добри чувства. И като се за мислих за финансовия аспект на игрите, ми се струва, че спечелването на наградата при него ще има най-голямо значение ( сам с жена и дете в чужда страна).
   P.S. Жълтият суичър обяснява заблудата със снимките. Ако беше с друга дреха...😉
  След като Алекс го няма в игрите , според мен най-комплексен играч е Борис и бих се чувствала удовлетворена , ако той спечели.😁😁😂

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 17:37 от wanconboy

# 1 730
  • София
От фейсбук:
Скрит текст:
Само не разбрах защо "Спешно отделение". Манка-симулантка нали я няма.
Те и за Рабухчиев лекарите са винаги на щрек.

Edit: Сега видях, че на следващата страница има пет подобни отговора. Sweat Smile

# 1 731
  • USA
Андрей съм го виждала с поне 2 жълти суичъра.Единият е на Шампион,а другият (от визитката на ИВ) е на ХМ.

Наскоро ми се стори,че носеше жълто яке в планината.Явно това му е любимият цвят.

# 1 732
  • София
Скрит текст:
Не ме трогна ни една сълза. И сега съм по-убедена от всякога, че Морунов изобщо не е това, за което се представя. Толкова фалш, че ...
...
За ЕлизЪбет - съсипа се от рев, защото осъзна, че в очите на Андрей никога няма да е жената, която тя си е повярвала, че е. Мишленца.. църкат си и се завират по дупките като братче и сестриче, опс, простете, като татко и щерка. Бляк
...
Не знам с какво Кремена ви заблуди, че е стока.
...
Андрей с ръце под мишничките и тънкоустната си усмивка е отличен победител в сезона - и поиграл, и наденица поял и по...
...
В най-разпространения спойлер Неделчо вече трябваше да е отпаднал, а Морунов финалист. Това е зрънце надежда, че може да се очаква неочакваното. Голям оптимист се извъдих 😂
Подкрепям  това мнение, с изключение може би на частта за Кремена, ако се визират интересите ѝ и приятелството ѝ с Мани, тя не ги е крила, но относно искреност, на мен ми се струва искрена, не е показала нещо различно извън предаването, при Морунов и аз откривам фалш, особено след като описа ИВ като катарзис - на вън стигал до физическа саморазправа, но добре, че е това риалити предаване, та да се смири. 🤡 А ако ще ги съдим по интелект, съм склонна да си мисля, че или и двамата са на едно ниво, или Кремена е "по-умната", дори и само заради опита си.

Относно анкетата, гласувах с "нямам мнение", защото не мисля, че са му казали за кого да гласува на съвета, всеки от мъжете щеше да се самопредложи, макар и всички вътрешно да не искаха. Но смятам, че Морунов се беше отказал още преди самата битка, той нямаше никаква мотивация и знаеше, че Андрей ще победи, струва ми се, че в неговите очи е непобедим. Та от тази гледна точка, знаеше, че отпада.

За жалост такива са хората, които често ни представят за герои и трябва да се умиляваме пред тях. Такъв е представителят на полицията, която ни пази, който също излезе с повече позитиви отколкото негативи, защото беше физически най-силен, в племе, в което по начало липсва физическа сила. Забравиха се побоите на стадионите, на протестите, сексисткото му поведение дори в самото предаване, заплахата с насилие в първите 30 минути от предаването и прочие.

От ИВ видях, че участват Вайс, Любомир и мисля, че четох някъде, Юлиян също.
Скрит текст:

Ако сте гледали първия сезон на "Играта на калмара", знаете за какво става въпрос.
Съдейки по трейлъра, по-скоро прилича на комедия..

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 18:04 от La Vikinga

# 1 733
  • София
И аз гледах трейлъра. Не комедия. Пародия.
Идеята да се изпорезилят ли е? 🤔

# 1 734
  • Испания
И аз гледах трейлъра. Не комедия. Пародия.
Идеята да се изпорезилят ли е? 🤔

Гледайте цялото видео! Идеята е да изиграят всички игри, които сме играли в детството си и един да спечели 8 888 лева. Повтарят идеята на южно-корейския сериал "Играта на калмара", но в него загубилите ги разстрелват, а там всеки ден се играе нова игра и печалбата е много по-голяма. Там в един момент започват да се убиват един друг, за да имат по-голям шанс да спечели някой от оцелелите. Не спят през нощта, за да се пазят. Не сте ли го гледали?
Нашето не е толкова сериозно, защото /естествено/ никой не губи живота си.

Големи мъже и какво правят под звуците на истеричния смях на Елизабет! Това било танц.

Вайс и Рабухчиев

Имам чувството, че главата на Паулина е колаж.

balkan.beast
Който квот ще да ми казва за начина на игра.. СВЕТАТА ТРОИЦА е на финал!

Последните и единствени трима от оригиналните приключенци.

Тримата срещу които се обърнаха ЦЯЛОТО племе още като бяхме на реката втората седмица. Бяхме трима срещу петима. 3 vs 5. Изтърваха един, и дълго време бяхме 3 vs 4. Минахме през тегави и забавни моменти. Ходихме да се бием на арената и се връщахме. Раздавахме се на макс срещу другите племена, и нашият хъс за победа често беше тълкуван като "лични нападки и забележки". Знаех че ако ние тримата, като най-добрите в племето се запазим, ще си стигнем до финал.

Така и стана.

Една кратка развносметка - От моята елиминационна срещу Калоян, когато Семира и Туджаров си тръгнаха, сме ходили на съвет САМО ВЕДНЪЖ до края на сезона.. до финалите. Фактите, за съжеление, говорят 😁

Стратегията винаги беше племето да остане силно и комплексно.

Радвам се че по такъв начин стигнахме до финал!
🔥

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 18:43 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 735
Играта си беше ок за двамата и Морунов си беше добър във втората част. Ако не беше толкова изостанал с целенето щеше да се справи и имаше шанс за победа. Много жалко за него, беше ми един от фаворитите.

Не мен не ми хареса играта.Тъпо беше да им дават игра в която два от елементите са с доза късмет.По този начин не стана равностойна игра.Трябваше играта да е със силови елементи,  да бягат да скачат,  да плуват.И двамата са добри и щеше да стане много по-оспорвана битка.

# 1 736
  • London
Тук интервю с Морунов. Не знам споделяно ли е....

Но конкретизира, че има приятелка от година. Това май беше на дневен ред наскоро в темата като питанка.
https://www.vbox7.com/article:e7cedef27e

На мен винаги ми е кофти, когато хората с малки деца успяват толкова бързо да се разделят, че и нови партньори. И винаги си мисля, че мъжа някъде се е издънил, че да стане така....и това ми променя рязко мнението за него. Даже вече нищо друго не виждам....чисто предубеждение, знам....,но така се получава.

# 1 737
На мен пък не ми изглежда лош Морунов , по-скоро сякаш не показва какво мисли и чувства , но си мисля , че един избухлив или сприхяв характер , няма как да се крие толкова време . Може и аз да греша 🤷♀

Съжалявам за отпанането му много , но каквото такова , дано гледаме по-добри битки от тек нататък .

Кога е финала ?

Няма как Морунов да има сприхав характер.Аз съм спокоен човек,  но надали бих изтраял всичките простотии които се изляха върху главата на Морунов в играта и да не избухна нито веднъж.Как си представяте сприхав човек да седи и да слуша Мани,  и да не повиши тон.Няма сприхав човек,  който да може да се сдържа толкова.

# 1 738
  • Испания
На мен винаги ми е кофти, когато хората с малки деца успяват толкова бързо да се разделят, че и нови партньори. И винаги си мисля, че мъжа някъде се е издънил, че да стане така....и това ми променя рязко мнението за него. Даже вече нищо друго не виждам....чисто предубеждение, знам....,но така се получава.

Мъжът се разделя с майката на детето си, не с детето, а не може да се очаква да отиде в манастир. Колко бързо си намира нов партньор, ние не знаем, но това е животът.

Цитат
В последно време Елизабет пое доста негативи върху себе си, ако съдим по коментарите в мрежата. Какво е мнението ти за нея и каква е тя като човек?

- Елизабет е едно много добро момиче. Никога не съм я обвинил за избора, който е направила и стратегиите ѝ. Това е една игра и тя е решила така да я играе. Никога няма да обвиня някого на база това как точно играе. Мога да обвиня за държание, арогантно поведение или ако се обижда, а тя не е обиждала или наранявала. Просто е решила да играе по този начин. Всеки си избира как да играе и си имаше тактика. Аз съжалявам, че нямах тактика. Исках да побеждавам, а другите имаха стратегии как да играят самата игра. Елизабет е невероятен човек.

Този човек не е ли гледал формата? Или като се съберат уж да гледат заедно, не гледат?

Цитат
Професията ти е изключително важна и отговорна. Как реши да станеш част от пожарната и имал ли си някоя много екстремна ситуация?

- Не ми е било детска мечта да стана пожарникар, не съм си се представял. Роди ми се детенце и ми трябваше някаква сигурна работа. Един приятел ми каза, че има конкурс, пита ме дали бих кандидатствал и аз подадох документи. Приехаме, ходих на обучение около 6-7 месеца. Много ми хареса, когато започнах работата. Като опиташ нещо разбираш, ако е за теб или не съвсем. Аз не мога да застана в един офис цял ден, макар че знам два програмни езика, но не мога да стоя по цял ден. Обичам да съм навън, а седенето на едно място не е за мен. Може да прозвучи като клише, че пожарникарството е призвание, но то наистина е така. Никой не го прави за пари. Факт е, че получаваш редовно заплатата си. Дава ти някаква сигурност това нещо, но не го правим за супер пари. Не си рискуваме живота за парите. Понякога се изисква от нас да не изпитваме страх и да проявяваме героизъм, но първо трябва да пазиш себе си, за да спасиш другите.

Странни разсъждения има, за мен, Морунов.

Елена и нейното "кученце".

# 1 739

Кое е странното?

Общи условия

Активация на акаунт