Отговори
# 300
Лейди Роуз, кандидатствахме и двата пъти с мъжки фактор по препоръка на д-р Шефкетова. За всичко необходимо свързано с изследватия, консултация с уролог, попълване на документи и подаване в срокове към фонда ни съдейства Вили от екипа на докторката. И двата пъти чакахме за одобрение  по-малко от 2 месеца. Изключително сме благодарни и в това отношение. Консултирайте с докторката спрямо резултатите при вас и партньора по кой фактор бихте получили одобрение.
Успех!

# 301
Пациентка съм на д-р Шефкетова за инвитро с донорски яйциклетки. Това ми е първа инвитро процедура и нямам никакъв опит, а докторката не е много детайлна в обясненията. На 3.05 размразиха ДЯ и бяха оплодени с материал от съпруга ми. Ембриолог ни е Димитринка Цанева, която вчера ми се обади да ми каже, че има 7 успешно оплодени ембриона на ден 1. В последния преглед на 29.04 Шефкетова смяташе трансфера да е на тридневен в петък, което пък изненада ембриолога и уж щеше да ми се обади допълнително след консултация с Шефкетова. Днес дадох кръв за Прогестерон и резултата ми е 10.5 ng/ml. Дали не е твърде нисък този резултат? Все още никой не ми се е обадил от клиниката и ми е много притеснено. Някоя от вас, с повече опит с трансфер в клиниката, би ли споделила какво да очаквам, дали ще ме потърсят или трябва аз да звъня? На регистратурата в клиниката обикновено не са особено запознати.

# 302
Здравейте, някоя от вас приемала ли е ДХЕA при намален яйчников резерв ? От къде си я набавихте и как ви се отрази?

# 303
Здравейте, аз приемах около 4 месеца  между неуспешната и успешната процедура заедно с Resveratrol. Незнам дали и това ми помогна за + резултат. Набавях си от аптека Subra. Тъй като беше дефицитно се заредих доста при последното купуване и взех, че забременях:)
Имам 2 опаковки, ако имате интерес пишете на лично да се уточним.

# 304
Leni4ka, аз съм на дхеа и q10. Предният път помогна- имах ембрион. Сега пак съм в почивка преди следваща стимулация и установих, че я няма вече. В аптека Здраве, имат си сайт - онлайн я има. Иначе аз поръчвам от iherb. Чака се около 2 -3 седмици. След като поръчах я видях, че я има в тая аптека онлайн. 🍀🙏🏻 Успех

# 305
Благодаря за информацията! А дали помага ДХЕА за увеличаване броя на атрални фоликули? Или основно за качеството?

Leni4ka, аз съм на дхеа и q10. Предният път помогна- имах ембрион. Сега пак съм в почивка преди следваща стимулация и установих, че я няма вече. В аптека Здраве, имат си сайт - онлайн я има. Иначе аз поръчвам от iherb. Чака се около 2 -3 седмици. След като поръчах я видях, че я има в тая аптека онлайн. 🍀🙏🏻 Успех

# 306
  • София
ДХЕА помага главно за балансиране на хормоните, балансира естрогени и прогестерон в необходимите нива спрямо фазите на МЦ, помага и за доста други неща, успокоява, пълноценен сън и т.н.

# 307
Препоръчвам да изследвате Dhea преди прием. Това не е безобиден за прием препарат, а хормон. Изследване може да се направи във всяка лаборатория, около 20лв. е.

# 308
  • Столицата на "Второто българско царство"
Здравейте, някой, който Шефкетова да е насочвала към хистероскопия, при съмнения за полип...? 🤔 И ако да, къде сте правили?

# 309
Здравейте, някой, който Шефкетова да е насочвала към хистероскопия, при съмнения за полип...? 🤔 И ако да, къде сте правили?
Към д-р Велева ме насочи. Не е разговорлива, но съм доволна.

# 310
  • София
Към д-р Велева ме насочи. Не е разговорлива, но съм доволна.
И мен два пъти ме е насочвала за хистероскопия. Първия път тя я прави, втория при д-р Велева. Месец след това даже забременях спонтанно, но приключи неуспешно.

# 311
Мен също ме насочи към Велева, но беше изключително неразговорлива.не получих никаква информация освен за цените на процедурата и цените на стаята за престой и се отказах.
Сега имам насочена с Малинов.

# 312
Здравейте момичета , следващата седмица ми престои да направя цветна снимка в Токуда и след това имаме час при д-р Шефкетова , някоя минала през това може ли да сподели как мина процедурата ,болезнена ли е ,може ли след нея да продължим с опитите в настоящия месец или докторката препоръчва да се изчака ?

# 313
Аз правих цветна снимка октомври месец 2021г.
Снимките ги прави др.Райков,  аз я правих без упойка и въобще не ме болеше.
Усеща се лек дискомфорт ,когато ти пуснат контраста , наподобяващ менструална болка . Резултата го разбираш по време на самата процедура .
На мен не са ми казвали да се пазим , но е препоръчително да изчакате 1 цикъл .
Успех!

# 314
Аз също правих без упойка, но в друга клиника. Търпимо е и процедурата е бърза. Но наистина е добре опитите да се пропуснат този месец. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт