Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 660
  • 780
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Малко съм в шок и въобще не помня как се слагаше скрит текст и директно слагам снимка. Днес трябваше да ми дойде, тестът е от преди малко. Не знам колко се вижда, но има бледа черта. Утре преди работа ще купя още..

Йеее...не бях видялаааа....тихичко честито и от мен и стискам палци утре да е по наситена! 🤞😍❣️❣️

# 331
  • Замък сред облаците
Мариела, това с прекъсването за пръв път го чувам. Иначе лутеалната фаза се счита за нормална между 11 и 17 дни, 14 дни е само по учебник и не е норма.

# 332
Честит рожден ден, Jo Di! Много любов, щастие, здраве и сбъднати мечти! Таз година торта, догодина - две Wink

# 333
Неизвестна, тихичко честито и да те насища чертата! Heart

Hope, стискам ти палци нищо да не е изгубено още и да може да продължи бременността ти! Flowers Four Leaf Clover

Jo Di, честит рожден ден, догодина да имаш помощник в духането на свещичките! Birthday

# 334
Неизвестна, честито! Вижда се чертичката Heart

# 335
Честито, Неизвестна, вижда се и е розова! Успех!

# 336
Неизвестна, честито и до успешен финал! Flowers Four Leaf Clover

Мариела, стислам палци всичко да се нормализира по-бързо и да имате скорошен успех. Hug

# 337
  • Nederland
Някой да ме успокои , щот съм бъгната и не мисля много добре . Знам , че след аборт в 10-11 седмица , чхг ще е било в пика си , днес реших да проверя колко наситена ще е чертата на 13 ден след аборта , означава ли че до като имам чхг в тялото си , няма да имам овулация и че цикълът , който ще дойде ще е ановулаторен ? Сама си отговарям на въпросите , но някой да ми го напише е друго .

# 338
Джо честит празник!

Неизвестна, честито и да се насища повече! Лека и спокойна бременност. Мисля, че ти беше писала, че голямо дете се похвалило на баба си. Ами явно е имало за какво. Blush

Мишелинка, има жени които забременяват веднага след аборт, без да са имали и един цикъл след това. А за да се забременее трябва да има овулация. Остатъчния ЧХГ намалява според организъм, при мен към 25-26 ден след аборта някъде нямаше вече. За да ти дойде трябва не само ЧХГ, а всички хормони да се наместят. И не не мисля, че ще е ановулаторен.

# 339
Inferiya, благодаря за темичката.
Неизвестна, честито! Simple Smile

# 340
Мишелинка Аз тези дни си чакам Ц. Имам болки, спазми уж ПМС симптоми, и гърдите ме болят. Моят аг ми каза, че може да дойде по-рано, или по-късно. До 45 дни е нормално закъснението. Каза да не му обръщам внимание, много на Ц можело също така да тече повече, и да е по-болезнен. Също може да има съсиреци, не било проблем. Така, че спокойно всичко ще е наред. 🤗
На мен ми е много емоционално, понякога плача, друг път уж се чувствам добре..
Не знам до колко е вярно това, че след аборт се забременява лесно, в моя случай едва ли ще е така, с този нисък прогестерон... Ако излезе нещо от тромбофилията и ЩЖ... Гледам да се държа но нещо вътрешно, ми подсказва че няма да е лесно и, ще трябва повече усилия.☹️

Неизвестна Честито!!! Лека и безпроблемна бременност. 💕💫

# 341
  • Nederland
Мишелинка Аз тези дни си чакам Ц. Имам болки, спазми уж ПМС симптоми, и гърдите ме болят. Моят аг ми каза, че може да дойде по-рано, или по-късно. До 45 дни е нормално закъснението. Каза да не му обръщам внимание, много на Ц можело също така да тече повече, и да е по-болезнен. Също може да има съсиреци, не било проблем. Така, че спокойно всичко ще е наред. 🤗
На мен ми е много емоционално, понякога плача, друг път уж се чувствам добре..
Не знам до колко е вярно това, че след аборт се забременява лесно, в моя случай едва ли ще е така, с този нисък прогестерон... Ако излезе нещо от тромбофилията и ЩЖ... Гледам да се държа но нещо вътрешно, ми подсказва че няма да е лесно и, ще трябва повече усилия.☹

Неизвестна Честито!!! Лека и безпроблемна бременност. 💕💫
И на мен ми е много емоционално , да не кажа депресирано .. Имам моменти , в които уж съм го осъзнала и приела и в следващия вече съм срината и изобщо не знам къде се намирам . Напоследък избягвам да говоря с приятелите си , защото те смятат , че съм ок , а аз не съм . Близките ми повтарят само “ важното е да сте живи и здрави , нали си имате едно “ . Мъжът ми си го изживява по негов начин и отказва да се повдига темата . При нас си е почти пълен локдаун , в комбинация с мрачното и дъждовно време - жестоко !

# 342
Честит рожден ден, Jo Di! Бъди жива, здрава и всички мечти да ти се сбъднат.
Честито Неизвестна! Лека бременност!

# 343
Честит рожден ден, Джо! Желая ти здраве и щастие😘

Неизвестна, тихичко честито и дано повлечеш крак!

На мен ми закъснява вече 5ти ден и в събота ще пусна кръвен тест за бременност. Взех си вчера други тестове за бременност, но ме е страх да ги направя, за да не се разочаровам Sad  много се надявам да е бременност, а не някакъв друг проблем. Нямам никакви ПМС признаци, само ме болят гърдите. Момичета, стискайте ми палчета, наистина ми е много притеснено. Благодаря ви за подкрепата! 💖💖

# 344
Jo Di, честит рожден ден! Много здраве, късмет и поне едно вързопче щастие на следвия ти РД. ❤️🍀❤️
Неизвестна, честитооо! Лека бременност и ще те чакаме да ръсиш с прашец 😊❤️
Съншайн, стискам всички възможни палци за тлъсто ЧХГ в събота! 🤞🍀🍀
На мен от три дни ми зацапва и много се надявам днес вече да ми дойде и да си пусна хормони. Излязоха ми резултатите от ОГТТ и единствено инсулинът на 60та и 120та малко ме тревожи, защото няма референтни стойности и високият холестерол 😁
Скрит текст:

ПП с нормално тегло съм 😄

Общи условия

Активация на акаунт