Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 661
  • 780
  •   1
Отговори
# 345
Неизвестна , тихичко честито !

Sunshinegirl84 ,стискам палци!

# 346
Неизвестна тихичко честито, стискам палци. Чакам с нетърпение да кажеш днес как е Simple Smile)   

# 347
Джоди, бъди честита и много скоро да зарадваш всички с най-хубавия подарък!

Неизвестна, честито и на теб и до финал!

А всички други ви ръся обилно с прашец! Вчера минах БХС и всичко е наред, та си отдъхнах доста!

# 348
Неизвестна, честито и до финал!
Литълче , радвам се, че влизаш с хубави новини, продължавай така!
Sun очакваме хубаво ЧХГ 🍀

# 349
Кактусче странна работа с този холестерол.Поне лошия е в норма 😁 .Предполагам ще правиш консултация с хематолог,кардиолог,ендокринолог за инсулина ...странна работа.
Литълче много се радвам 😍

А аз въпреки,че приемам Вигантол от повече от година пак съм с дефицит 😲🤔
15.74 е резултата(10-30-недостатъчност) 🤦🤷
Чакам сега да излезе само 17-ОН прогестерона и да ги пращам на ендото...
и да ви разсмеея малко..
Скрит текст:
Реших да пробвам да мина интима с кола маска-Waxx ..Хубаво,започнах обаче понеже ми беше за сефте(взех я от една приятелка да пробвам,дали ще се справя) така и не успях да нацеля точното количество.Или беше много дебело,или много тънко 😅
Та успях да оскубя само отгоре на 2-3 места,изнервих се и захвърлих всичко...и сега съм с много странна прическа 😂😂😂
Та днес съм на козметик да ме оправи..още не съм отишла,а вече умирам от срам 😩😂😂😂 [spoiler\]

# 350
  • Замък сред облаците
Мери, аз също не усвоявах вигантола добре. Пробвай други варианти - таблетки, орален спрей... Аз съм доволна от БетърЮ, други момичета хвалят Natural Factors.

# 351
ММ тези седмици два пъти ходи на командировка за по 4-5 дни.
Очертава се и другата седмица пак,а тогава трябва да ходим до Селена за СГ и преглед за мен.
Миналият месец ще го пишем без особено много опити.
Днес ми е рожденик Heart

# 352
Лисичка да ти е жив и здрав ММ! Винаги да се подкрепяте и обичате! ❤️🥳💞

# 353
Мери и аз съм много озадачена. Иначе в средата на декември ще се срещна с Начев, той ми каза да пусна и холестерол. За съжаление точно най-лошият VLDL е повишен малко. Имам съмнения, че всичко идва от аденома на хипофизата и ако Начев също потвърди, ще се оперирам...че и с висок пролактин, TSH и 4-андристендион, и инсулин ще трябва да пия много лекарства. Иначе с хематолог ще се консултирам, когато стигна до трансфер, заради мутациите. Изчаквам прегледа в Надежда преди да се уговоря с Начев, че да мога да организирам пътуванията, защото съм от Бургас.
Стискам ти палци твоят ендо да ти помогне да вкараш всичко в релси и скоро да се похвалиш, защото и ти доста се задържа тук. ❤️❤️❤️
Витамин Д от естествен произход само ще ти помогне, най-високо усвояване има този от ланолин. Препоръчвам ти на Солгар на капки. Този не Джеймисън не е много икономичен.

# 354
Момичета, страхотни сте, много ми повишихте настроението! Благодаря ви за подкрепата! 💕💕💕
Лисичка, да ти е жив и здрав мъжа и само да те радва! И много щастие ви пожелавам и един прекрасен коледен подарък 😊💖

# 355
Sunshinegirl84, аз ли нещо не разбрах? Имаш 5 дни закъснение. Имаш една камара тестове за бременност и вместо да препикаеш един ще ходиш да се бодеш за кръвен незнайно кога ?!?! ЗАЩО?

# 356
Кактусче, този инсулин е характерен за инсулинова резистентност. Трябва да изключиш бързите въглехидрати, задължително омега 3. Има чудесна тема тук "Инсулинова резистентност и отслабване", пусни резултатите там, момичетата много помагат.

# 357
Ми ще видим какво ще каже ендото.Тя въпреки,че знае за приема на Вигантол,ме накара да го пусна..като излезе следобед другото,ще и пратя резултатите и ще видим какво ще препоръча.За сега я слушам и изпълнявам 😁
Благодаря ви за съветите иначе,много сте любезни и полезни.❤️

# 358
  • София
Лисичка, честит рожденик. Жив и здрав да е! ☀️💕
Момичета, малко ме объркаха докторите. След като се разбрахме с репродуктивния доктор да пуснем спермограма и аз да направя цветна снимка, ми излезе бактерия в урината. Личния ми лекар твърди, че като има някаква инфекция не трябвало да се прави ЦС, защото влияело. И, че не бива да пускаме спермограма, преди да сме изследвали и мъжа ми за бактерии, защото при него също ще повлияе на спермограмата.
Попитах тази сутрин репродуктивния и той каза, че не пречи на ЦС, защото важало само ако е вагинална инфекцията и на спермограмата също не пречело.
Вие можете ли да ме посъветвате на кого да вярвам? Проблема е, че аз вече си записах час за следващия четвъртък при репродуктивния, за да отида с резултатите от спермограмата и хормоните, които си пуснах днес, а ММ си е записал час за спермограмата за понеделник. Изследването за бактериите на ММ няма да е готово до понеделник със сигурност. И сега не знам да отлагаме ли часа....да отлагам ли цветната снимка .....не знам, съвсем се обърках. Все ми се струва, че по-логичното е да се вярва на репродуктивния специалист, но доводите на личния също ми звучат логични.

# 359
ЦС със сигурност не се прави с влагалищна бактерия, из нета пише, че не се прави при бъбречни проблеми.
Скрит текст:
Причините поради които не се извършва изследването са: бременност, менструация, тазово възпаление или нелекувана полово-предавана болест, сериозни бъбречни или сърдечни проблеми, чувствитеност към контрасното вещество, скорошен кюртаж или безпричинно вагинално кръвотечение.
Няма как да повлияе на самата снимка, по-скоро притеснението е, че може да се разнесе инфекцията.

При мъжете за съжаление за бактерии се изследват и двата материала - еякулат и урина, понеже част от системите са общи. Като правихме за уреаплазмата пълния пакет му излезе 320лв Rolling Eyes От тази гледна точка не бих се доверила на СГ, ако е с инфекция в момента. А ако трябва да пие антибиотик ще трябва да се изчака още, което си е досадна работа. Разбира се, винаги можете да прежалите едни пари, да пусне СГ докато чака резултат от микробоология и да го мислите като излезе. Мъжете по-трудно хващат уро-инфекции, гадовете, тъй че аз бих разчитала на късмет и добра статистика Simple Smile Колко цистити изкарах, моичкия нямаше пукнат проблем Grinning

Общи условия

Активация на акаунт