Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 310
  • 780
  •   1
Отговори
# 480
Амира да, разширен пакет за вродени. Изследват се общо 8 гена. Резултатите излизат в рамките на 10 дни.

# 481
Аз го правих в Селена,по спомен мисля,че беше 250 лв.Не знам 12 гена ли са,или какво,но даде доста инфо на лекарите..
Скрит текст:
[spoiler\]

# 482
Момичета, имам нужда от много стиснати палчета.
От сряда, 9-ти ден след трансфер – ЧХГ 81.2.
Перфектен визуално, почти изцяло излюпен донорски бластоцист.
Умишлено този път не писах никъде във форума, че ще правя трансфер. С мен бяха само Ирен и DragonGirl Sparkling Heart
Не беше суеверие, по-скоро страх, че може отново да не стигна до положителен резултат и ще преживявам провала после отново и отново.
Не смея да чувствам сигурност, след като вече имам загуба в 8-ма седмица. Но ще се постарая да съм много положително настроена този път. Разбира се, много е рано, но термин по изчисленията на всички калкулатори е рождения ми ден. Дори в клиниката още не знаят резултата, ще изчакам утре да излезе второто ЧХГ от събота. Местната лаборатория ми тестват освен хормоните, и нервите. Нямах намерение да се тормозя с домашни, но не ми оставиха избор. Мятам днешните две черти и дано те са старт на успешни коледни чудеса за всички ни Revolving Hearts
Скрит текст:

# 483
Манди , силни палци за лека и успешна бременност! ❤

# 484
Манди 💞💞 най-искрени пожелания това да е вашето човече!

# 485
Манди,силно стиснати палци всичко да е наред и да си имате пухкав финал! 😚

# 486
Манди стиснати и от мен!!Дано този път всичко е наред,и до успешен финал..Няма да ги пускам следващите 9 месеца!🤞❤️

# 487
  • Замък сред облаците
Мандиии, стискам осем чифта палци и не ги пускам девет месеца ❤

# 488
Манди, от мен също силно стиснати палци до успешен финал! 🤞🤞🤞

# 489
Леле Манди!!!! Това е един от най-чаканите тестове и новини! Радвам се безкрайно и стискам всички палци!!!!!

# 490
Мандии тихичко честито и най-силно стиснатите палци!🍀

# 491
Манди, стискам силно палчета!!!! И честито!!!! 😘❤️😘

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 18:47 от funn

# 492
Манди, стискам палци и на краката! Heart Тихичко честито и до успешен финал! Flowers Four Leaf Clover

# 493
Манди, Heart Много, много стиснати палци за една лека и успешна бременност!

# 494
Много благодаря, момичета! Запасила съм се с литър прогестеронови инжекции и стискам яко кълки...

Общи условия

Активация на акаунт