Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 303
  • 780
  •   1
Отговори
# 495
Манди Страхотна новина. Толкова чакано плюсче и от мен. Heart Дано всичко е наред и успешна до финал.

# 496
  • София
Честити две чертички и до финал! Да направим един бебебум август месец ❤️

# 497
О, Манди ❤️ Пращам ти възможно най-много позитивна енергия и се надявам, че всичко ще е наред този път!
Марго, имаш голяма прегръдка от мен. Оттегли се, помисли, намести короната и бъди готова, за това, което те очаква занапред. 💗

Пожелавам ви по едно Коледно чудо на всички!

# 498
Сииилно стиснати палци и от мен!

*Хера мерси много 💕

# 499
Мандиии Simple Smile юху, супер новини, айде ще ги избуташ до 13та седмица и ще стане една идея по-спокойно.
Количката си върши работа гледам Green HeartFlowers Four Leaf Clover

# 500
Манди, мислена си от всички ни - стискам ти палци всичко този път да е наред и точката да се превърне в така мечтаното от теб бебе Heart

# 501
Манди, стискам палци!!!! Разкошен резултат, хайде скоро на среща, сърчице и бебче в ръце! 🍀🍀🍀🙏🙏🙏

# 502
Манди, стиснати палци и от мен❤🤞🍀

# 503
Манди, и аз стискам палци за много здрав и пухкав финал !!! Дълго чакан тест 🍀🤞🍀Честито, момиче!!!
Нека да има още много Коледните чудеса този месец в темичката ни 🍀🎄🍀
Марго, прегръдки! ♥️♥️♥️
При мен нищо интересно, имам много работа, чакам овулация до няколко дни и се надявам на положителен резултат точно преди Коледа 🤞
Успех, момичета и нека Декември е вълшебен за всички ни.
П. П  Рейвче & Торина , благодарности за чудната ни темичка и прекрасното орисване 😘

# 504
Манди много стиснати палци имаш и от мене! 🤗 Наистина дълго чакан тест е и твоя, пожелавам ти този път всичко да бъде наред и да ни замеряш с памперси! ❤️

# 505
Стискам палци и аз и дано всичко е леко и безпроблемно и до пухкав финал ! Heart

# 506
Манди, чудрсни новини! Стискам силно пакци Heart

# 507
Леле Манди, колко се радвам за теб Heart Това е толкова чакан тест и чертички, знаеш Hug Изпращам ти всичката положителна енергия, стискам много палцииии 🤞🤞🤞 и въобще с теб съм Flowers Four Leaf Clover
П.С. понеже си бяхме писали за Лайден, освен прогестерон имаш ли и клексан/фракси и/или аспирин?

# 508
Ех, знаех си че има + тест като видях толкова мнения.
Манди, честито и успешно! 😊

Аз от няколко часа пак съм с ужасни болки от овулацията. Явно миналата седмица е било нещо друго и съм с късна овулация този месец.

# 509
Утре ще питам дали вече да включа инжекции, от трансфера док ми изписа само акард.
Скрит текст:
Веднъж ми каза, че НМХ не е нужен още от деня на трансфер. Днес вече ме достраша да не се забавя много и сложих 0.4. Успокоявах се досега, че инжекциите пазят мен, а акард пази кръвотока. Дано правилно тълкувам цялата информация, която дъвча година вече за тромбофилиите. Всъщност вчера си пуснах и коагулация на своя глава и засега с моите познания ми изглежда всичко нормално. Дори малко трудно ми спира кръвотечението, почти на горна граница от времето.
Отново ви благодаря на всички. Вълнувах се все едно съобщавам на най-добрите си приятели.

Общи условия

Активация на акаунт