Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 301
  • 780
  •   1
Отговори
# 510
Mandaria чуден предколеден подарък си получила. Стискам силно палчета. Успех!

# 511
Манди Честито!!!!!! Лека и безпроблемна бременност. ❤️

# 512
Мандии!!!! Ето това е новина! Много много стиснати палчета за теб и всичко всичко да е наред този път! Леко бременеене! С вас сме! Two Hearts

# 513
Честито, Манди, лека и успешна бременност до финал! 🍀

# 514
Честито , Манди 💙 Ето това е най-хубавия Каледен подарък 🤗 и заради такива новини си оставам още тук и чякам темата да се изпразни ❤

# 515
  • Замък сред облаците
Манди, не съм с лайден, само с ПАИ, но ако получиш зацапване да знаеш, че може да е от аспирина, че разрехавява лигавицата. При мен се случи и засега съм само на НМХ, освен ако доплера не покаже друго идните седмици. Да имаш едно на ум го казвам. Гуш и до финал!

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 10:44 от АА

# 516
Манди, честито. Стискам и аз палци за успешна бременност. Някой го беше казал по-рано: Бог забавя, но не забравя.
Успех ти пожелавам!
Марго, Heart. Думите са излишни, а и наистина както АА казва, не се знае и колко на място. Изпращам ти прегръдки и сила.
Момичета, при мен нищо интересно. Затова и само чета и рядко се включвам.
В края на седмицата, началото на другата си чакам новия цикъл и този път май ще си купя тестове за О.
Каня се да пусна и TSH и Пролактин, но честно казано изобщо не ми се иска да си почивам в лабораторията 30 мин Sunglasses
Успех на всички, приятен ден, а на именници те честит празник.

# 517
Манди, честито! Желая ти лека бременност и пухкав финал! Hug

# 518
Мандиии, каква хубава новинааа!!! 😍 Един от най-чаканите положителни тестчета в темичката. Тихичко честито! Имаш всички стиснати палчета от мен за пухкав финал! 🍀❤️🤞

# 519
Честито и от мен!! Много спокойтвие и сили ти желая! Този път всичко ще е наред и до финал!!!

# 520
Манди, тихичко честито, имаш стиснати палчета да се удвоява ЧХГ-то, лека бременност и пухкав финал!
Flowers Four Leaf Clover Heart Flowers Four Leaf Clover

# 521
Манди, честито и от мен! Стискам ти палци всичко да  е наред! Дано повлечеш крак за още много плюсчета в темата! 🤞🤞🤞💕💕💕💖💖💖

# 522
Манди , тихичко честито и от мен!

Нямам търпение да идва петък и да ходим на изследвания.

# 523
Здравейте момичета. Влизам и аз да се разпиша. Този път устисках с теста. Направих го на първи ден закъснение (откакто бебеправим не съм имала закъснение). Да ви кажа това беше най отрицателния тест, който съм виждала Joy . Така че чакам М ... и местя надеждите към следващия месец.

# 524
Celestia, нищо, следващият месец! Позитивното е, че тренираш волята Simple Smile

Аз снощи се шегувах с мъжа ми, че то вече човек се бърка на кой тест иска една черта и на кой две Grinning Всеки ден правим бързи тестове и седим и им се молим да не се появи втора чертичка. Дано съдбата нещо не се обърка Grinning
Тоя месец не бяхме много активни. Разчитам на случаеността и на приказката, че реално само един опит е нужен, но в правилния момент.
Започвам да се чудя вече дали е нормално да ми е толкова болезнена овулацията. Уж АГто каза, че всичко е окей и че това е нормално, ама пак.... А кажете ми как да имам желание за опити като ме боли и даже да дишам не искам.

Общи условия

Активация на акаунт