Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 281
  • 780
  •   1
Отговори
# 540
Не съм сигурна до колко моя опит е показателен, но аз до стимулацията за инсе не бях сигурна кога ми е О по болка, бодежи и т.н., само БТ. И то не за друго, а защото тогава имах по 1 от всяка страна и определено усетих кога се пукнаха. Преди това имах подозрения, но нямаше как да знам, защото ме болеше непрекъснато заради кистата и срастванията около нея. Т.е. при мен е обратното - толкова бях свикнала с болката, че се бях научила да я игнорирам (и не пиех лекарства докато буквално не мога да стана от леглото - тогава ММ ми носеше хапченце и мърмореше колко съм смотана Grinning) и не ми правече впечатление, че нещо ме боли Simple Smile Груба грешка Simple Smile Като се вземе предвид и една невралгия, която имам, съвсем бях оставила тялото си само да се оправя с ох-четата.
След операцията се свързах с много дами, които ми помогнаха да започна волево да си обръщам внимание и да следя всичко по мен. А сега, като съм отвикнала да ме боли и само се оглеждам, ми прави впечатление всеки спазъм, много е странно Grinning Ще отнеме време да си намеря златната среда Simple Smile

# 541
Нямала съм никакви операции. Уж при всеки преглед ми взимат и секрет, гледат и под микроскоп....
Ако имам някакви сраствания, съм яко прецакана. Никой няма да ме погледне и ще трябва да се прибирам в БГ, което в момента не мога да си позволя.
Ще се опитам да не си вкарвам филми, ама то това вече не нищо не прилича.

# 542
  • София
И аз не бях имала, както е казала АА може да е от възпаления. Виж, пак ще ти кажа 3 пъти съм забременявала най-вероятно с тези сраствания, когато сте си в бг ако не си забременяла ще направите ЦС. Те с УЗ и микроскоп не се виждат. Мен сумати време ми обясняваха лекари в репродуктивна клиника че е нормално и това е.

# 543
Аз преди първата бременност имах болезнена менструация,след като родих цикълът ми вече не е болезнен. При овулация нямам болки в общия случай,само леки неразположения. Но след второто раждане ми се откри дискова херния ,която е единственото обяснение за болките ми по време на цялата бременност имах болки,ходих на десетки прегледи и нямаше причина,а но-шпа не действаше.След като родих сега пак имам болки, наподобяващи менструални баш,които могат да са по всяко време. Три АГ съм питала и са ме преглеждали,последната каза,че може да е точно от нерв заради дисковата херния. Сега точнп нямам и съм щастлива,че не се знае кога ще се появят пак,общо взето им свикнах. 😀

# 544
Момичета ходих при док преди месец и половина, пусках хормони, оказа се че LH е ниско, изписа ми сайкъл баланс, каза 6 месеца да го пия и пак да пусна хормони. Някоя от вас да го е пила и да има някакви отзиви. Така се надявам този месец лелката да не дойде (в събота е М ще видим). Стискам палци на всички, за Коледа да си имаме малки чудеса. 

# 545
Момичета, черпя ви виртуално - ММ е именник днес. Пожелавам и на нас, и на всички вас, Св. Николай да ни донесе коледното чудо!

# 546
Мери, да ти ул е жив и здрав именникът! И честит именпден ня всички празнуващи!

Момичета как ви се струва този прогестерон? Малко се филмирах. Опасявах се да не е нисък, а сега ми се струва висок-което какво значи? Направен е 7 дни след засечена овулация.много се притесних

# 547
  • София
Amira дано да донесе хубави новини този прогестерон, изобщо не е притеснителен Purple Heart

# 548
Момичета , преди СГ , пише че трябва да се направят тези изследвания :
(СПИН, Васерман,Хепатит В и С) и микробиология.
Въпросът ми е да ги правим ли предварително или направо като отидем ?

# 549
ММ не е правил нищо преди СГ в Надежда

# 550
  • София
Момичета , преди СГ , пише че трябва да се направят тези изследвания :
(СПИН, Васерман,Хепатит В и С) и микробиология.
Въпросът ми е да ги правим ли предварително или направо като отидем ?

Никога не е правил тези неща преди СГ, винаги преди Инсеминация/ин витро ги искат тези неща

# 551
  • Замък сред облаците
Амира, след 4 дни пусни едно чхг Simple Smile

# 552
Благодаря ви.

# 553
Ооо момичета, не вярвам да е това,защото миналите два месеца имах също големи болки в гърдите (предполагам от висок прогестерон). Но ви благодаря за този лъч надежда Simple Smile все пак е рано нещо да се хване. Само ме е страх да не би да има  някакъв по-сериозен проблем. Мерси още веднъж за бързата реакция ❤

# 554
Амира, супер е този прогестерон. Дано е на хубаво. Мери, честит ти именик, да ти е  жив и здрав.

Общи условия

Активация на акаунт