Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 276
  • 780
  •   1
Отговори
# 585
licorne - не знам какво да кажа, миличка.. Heart Стискам ти палци да бъдеш силна и да преминеш бързо през това! Наистина е ужасен "шамар" след така дългоочаквана радост... Отношението на лекарката - няма да го коментирам... То май някои хора забравят, че на първо  място трябва да бъдем Човеци, дори новините да не са добри...

Единственият позитивен елемент, както са споменали и други момичета, е - знаеш, че можеш да забременееш естествено и нормално! Heart А относно това колко момичета забременяват бързо след биохимична, аз съм много оптимистична, че 2022 ще започне за вас с една прекрасна новина - която този път ще дочака своя приказен финал! Heart

# 586
Licorne , съжалявам.
Не знам какво да кажа в такива моменти , силно Hug

# 587
Ликорне съжалявам.Прегръдки! Следващия път ще е успешен!🤞🤗

Аз другата седмица съм при друга гинеколожка,ендото иска да направя консултация с нея.Това е за сега от мен...безинтересна информация..😁🤷

# 588
Ликорне, много съжалявам за лошия развой. 😔 Пожелавам ти бързо възстановяване, весело посрещане на празниците с положителна нагласа и съвсем скоро да получите с мъжа ти закъснял Коледен подарък! 🍀

# 589
Ликорне, много съжалявам за случилото се. Представям си как се чувстваш, но бъди силна, след всяка буря изгрява слънце. Дано ако е била БХ, чудото се случи още следващият месец! 🍀

Писах и в друга тема, но там няма отговор и понеже знам, че тук всичко се знае, хаха, ще попитам и тук… знаете ли какво означава когато температурата през лутеалната фаза ту се повишава, ту спада?
И по-точно от О. до 5-ти ден поддържах 37-37,2 БТ
6-ти ден - 36,9
7-ми и 8-ми ден - 37,1
И днес 9-ти ден - 36,8
Като до МЦ имам още 5 дни.

Също така може ли от прием на алкохол (1 чаша вино) или 5-6 часа сън да се понижи Т, или се увеличава?

А, и да не забравя да се оплача… този път много ме болят гърдите и имам някакво течение отвреме-навреме, но го отдавам на студеното време, мрън.

# 590
Ликорне, силни прегръдки.  Пожелавам скорошен бърз успех . Щом е станало,  пак ще стане, този път до финал !
Момичета за мен започва обратното броене.
Днес направихме трансфер на 1 бастоцист.
Хайде чакам ви с +++
Успех на всички 🍀

# 591
  • Замък сред облаците
Мила, стиснати палчета! Хайде едно коледно чудо за теб!

Дарлинг, нямам опит с БТ, но каквото съм чела тия флуктуации може да са от неправилно мерене и недоспиване също.

# 592
Licorne, съжалявам! Няма какво повече да кажа.

Мила, успех! Стискай кълките! 😊

Аз нямам никаква идея кога и какво да очаквам. Тия дни мозъкът ми не иска да смята, а аз отказвам да си погледна календара, че иначе ще почна всеки ден с тестовете.
Последнкте две нощи обаче или сънувам бебета или че съм бременна. Дано да е някакво пророчество.

# 593
  • София
Мила, стискам палци за коледен подарък ❤️

# 594
За пореден път се убеждавам колко сте прекрасни всички тук!
Подкрепата ви дори надмина очакванията ми. Сърдечно благодаря на всяка една от Вас за милите думи. Доста си поплаках предните дни, надявам се, че се отърсих от всичко и да мога да продължа оптимистично напред, а дано е вярно, че след БХ се забременява по-лесно. Действително, хубавото е че видяхме, че е възможно нещата да се случат естествено, дано другия път са до финал.

П.С. реакцията на част от хората около мен беше - "Е, голяма работа, то дори още не е било истинска бременност." ........Тази група дава всичко това, от което имаме нужда и което не може да бъде получено от страничните хора, които не минават през това, което ние всеки месец изпитваме. Благодарна съм, че я има Purple Heart

# 595
  • София
Успех, Мила. Много силно стискам палци 🤞 И чакаме съвсем скоро да се похвалиш ❣️
Момичета за мен започва обратното броене.
Днес направихме трансфер на 1 бастоцист.
Хайде чакам ви с +++
Успех на всички 🍀

# 596
Lokorne, бъди силна! Всичко ще бъде наред, пращам ти силни прегръдки!
 Мила, успех!
 ❤️❤️❤️

# 597
Ликорн, съжалявам за развоя при теб. Аз също съм го изпитала и няма значение дали е БХ или аборт пак е загуба. Поплачи си и виж хубавата страна, че си забременяла. Дано съвсем скоро се похвалиш отново и успешно до финал. Истината е , че много хора и АГ не обръщат внимание, но може би и за БХ си има причина по някой път. (Както може би се оказа и при мен) . За отношението няма да коментирам, аз също съм изпитала подобно и точно с първа БХ бременност.
Силно гуш и успех другия път. ❤🍀🍀

Мила, силно стиснати палци , скоро да се похвалиш с тлъсто ЧХГ и до финал 🤞🤞🤞🍀🍀🍀

# 598
Ликрон Искренно съжалявам, за това което си преживяла! Пожелавам ти сили да продължиш напред. Отношението на докторката и аз няма да го коментирам... 😐Меко казано съм потресена.

Мила Успех, стискам палци да си имате бебче!!!

П. С аз утре съм на ендокринолог. Някоя от вас да е чувала за др Маркова във Варна?

# 599
Айде, докторката мога да я прежиея, но хората, които ми кажат, че то даже не е било истинска бременност, директно изхвърчат от приятелския ми кръг. Как ли пък не!!!

Общи условия

Активация на акаунт