Имам аз мечта голяма, скоро да ме наречете 'мама'. ~бебеправене 398~

• 31 233
  • 780
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро, съжалявам малката лисичка,  при мен също беше отрицателен, все още я няма лелката, вчера имах прорязване точно както когато ми идва и помислих, че ми е дошло, но ето че все още нищо. Имам спомен че бях чела за това че зависи кога е овулацията, относно отчитането на теста. Тоестако овулацията е късна, докато мине и следващата фаза, няма как да отчете теста преди да е минала, следователно при късна овулация няма как на 1 ден закъснение да ми покаже. Товае просто теория която дори не помня къде съм чела, не твърдя че е 100% истина Smile

# 706
Senioritka ,освен да изчакаме още за по още 1 тест ,ако наистина О  е била по-късно.
И при мен няма симптоми за идване на гадната лелка още.

# 707
12-14 дни след ову, би трябвало тест с чувствителност 10 да отчете правилно. Но докато няма менструация, надежда има Simple Smile

# 708
  • Замък сред облаците
Това е валидно, само ако жената е сигурна в овулацията или цикълът е редовен. Дори при 1-2 дни закъснение тестът може да е отрицателен, ако не се прави с концентрирана урина (сутрeшна веднага след ставане или към 3 часа без прием на течности и ходене до тоалетна).

# 709
малката лисичка чакаме още малко и ако я няма дай Боже по още един тест и така.
Greyspirit да точно това имам предвид, че ако е късна овулацията (а не като по учебник на 14ти ден) може да не е минала още фазата.

# 710
Senioritka, да. Аз лично вече спирам да я следя тази овулация, от три месеца ползвам лентички експрес тест и все не мога да я хвана. Никога не е достатъчно наситена. Или лентите са ме те, или няма ову, или нещо трето.?

# 711
АА ,така го направих аз с неконцентрирана,че нямах наличен тест и изпих 2 кафета 3в1.

# 712
Момичета,стискам палци да са Ви положителни тестовете. Аз правих тест въпреки че усещам,че ще ми дойде и бяха напълно отрицателни. Едва първи месец опити и вече съм нетърпелива. 😀 До ден-два ще се запиша с м. Имам си разни филми в главата,които се надявам да са само мои излишни притеснения,но съм решила да си запазя час при д-р Вецев,сега януари,за да си споделя какво ме притеснява. Бих искала и при него да се следя този път живот и здраве. Веднъж той ме прегледа през втората ми бременност и ми направи изключително впечатление. Говореше ми като на приятел,а позна пола на бебето в 11 седмица,без да го питам ми го каза. 😀

Успешна нова седмица на всички Ви!

# 713
Greyspirit Аз този месец за първи път правих такива тестове, по времето когато уж трябва да е овулацията, бяха все слаби вторите черти тоест ову нямаше тогава, и реших че няма смисъл да се занимавам с тях и чак толкова да се втелявам във всичко, но ако не е била тогава, значи е била късна евентуално. Ще се разбере идните дни, и да не е другия месец пак и така. Междувременно ей така реших да сицъкна едно късметче от играта за първи път и ми се падна това. Purple Heart

# 714
Greyspirit, а с други лентички? Аз съм доволна от тези, ще ги сложа в скрит текст. Доста са наситени и според тях хващам О.
Скрит текст:

# 715
За тестовете за овулация,и аз този месец не видях положителен, бях с тестове на Експрес тест. Сега купих Clear ovu,да видим. Не пия вода поне 2 часа и не пишкам 2 часа,повече не издържам. Правих от 12-ти до 16-ти ден включително около 18-19 часа. След това не, защото аз се ориентирам по цс и вече нямаше,изключвам вариант късна овулация,МЦ ми е средно 28-30 дни,днес 27-ми ден,усещам как всеки момент ще ми дойде и си чакам.

# 716
Yvka същите ползвах, и ги правих в дните когато се предполага че е фертилния прозорец, но бяха отрицателни, ако се ориентирам по ЦС според мен съм с късна О. Ще стане ясно скоро надявам се. Вече толкова нетърпеливо ми стана че се чудя дали да не прескоча до лабораторията, но няма да имам време, пиша курсова, после съм на работа..аптеката май и още един тест за утре примерно като стана Grin
Greyspirit, а с други лентички? Аз съм доволна от тези, ще ги сложа в скрит текст. Доста са наситени и според тях хващам О.
Скрит текст:

# 717
Мариела, честито! Лека бременност ти желая и дано повлечеш крак за всички ни тук. 💕💕💕

Winter, грабя прашец с пълни шепи, дано този месец точно за Коледа ми се случи най-големия подарък!!!

Круела, прегръдки, и наистина премисли преди да споделиш с някого, повечето хора са несъобразителни и говорят каквото им падне, а ти сега си в крехко положение и нямаш нужда от такива негативни емоции.💖😘

Стискам палчета на всички!!! 🤞💖💕

# 718
Добро утро и от мен, момичета! Simple Smile

При мен днес е 28 ден от цикъла, но съм с по-дълъг принципно (32-36) и не мисля да бързам с тестването. Освен това нямам никакви симптоми този път (освен повишена Т понякога - но не меря базална и доколкото разбрах от АА, повишена Т през деня не е индикатор за нищо - а и от моя опит, миналия месец поддържах 37,3 14 дни и накрая ми дойде..).

Единствено имам съвсем лека чувствителност в гърдите, ноо... много много лека, та нямам и този симптом. Имам засилено бяло течение обаче..леко жълтеникаво, без мирис. Не знам на какво се дължи, отдавам го на студеното време.

Следващата седмица имам записан час за вадене на мъдрец... Но преди това, ако не ми дойде, ще направя тест, че знам, че упойките не са окей за бременни... Та така, иска ми се да правя тест следващия понеделник, но.. не знам дали ще издържа дотогава или ще се изкуша тази седмица.

Поздрави от мен и ползотворна седмица на всички! Heart

# 719
  • Sofia
Изчетох ви всички, ей! Flowers Hibiscus

Круелла, аз съм психолог, ако искаш пиши ми на лични, ще ти съдействам и ще те подкрепя, съвсем на приятелски начала. Heartpulse

Към кого да се обърна на лични, за да ме има и мен на списъка в новата тема, че съвсем забравих? Още едно момиче беше питало вчера... Ще се радвам отново да го напишете в темата, благодаря! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт