ТАТКОВЦИ ‘ Тема 2’

• 38 906
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, от 3-и декември по екраните ще дават “ Дани, легенда, бог”
Филмът отразява нашата действителност Универсална история за комплекси, страх и тоталния провал на един човек. “В главната роля е актьорът Димо Алексиев.
Там играе Кейт Никълс/Плами/- Галя., като английската журналистка Сюзън. . Страхотна игра на Димо Алексиев и Кейт Никълс/, а и на другите актьори. Димо Алексиев е много добър  в тая “ противна” роля.
Ще ви бъде интересен филма.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 15:44 от BitterCandy

# 166
  • Галифрей
Незнам как да направя анкета, не виждам опция 😟  Явно вече не дава.

# 167
  • София

директен линк
Татковци - епизод 52

# 168
  • Пловдив
Нещо тъпа ми дойде серията...ся па Слави видя Галя...и кво?
Нужно ли беше Зайко да разбере за Алекс и жена му...?

# 169
Нещо тъпа ми дойде серията...ся па Слави видя Галя...и кво?
Нужно ли беше Зайко да разбере за Алекс и жена му...?

Май  едно прекъсване на сериала ще  ми подейства освежаващо .

# 170
  • В страната на мечтите.
Аз ли съм изпуснала нещо, че не съм разбрала, че ягодка е бременна? Защото го споменахте, а аз не съм разбрала нищо такова или съм изпуснала.

Иначе ми беше много странно как Еми реши да прави секс с онзи, само защото се издразни на коментарите на Алекс. Личи й от километри, че е влюбена в него и май само тя още не е разбрала.

# 171
Не е бременна Яна това са фантасмагориите и манипулациите на Здравко. Нарочно дрънка всичко пред техните за да си фантазират още повече те за тяхната любов да трупа точки и Яна да не смее изобщо да го зареже. Защото гадината знае, че тя не може да се пребори с майка си.
Големият малък актьор се справи за пореден път блестящо! Изигра перфектно и унинието и гнева, абе определено още сега задминава екранният си баща. 😆
Казах ли ви, че предстоят още по-големи циркове със семейството на Слави.

# 172
Филип Буков ми хареса как играе в сцените с Алекс, определено виждам градация. А химията им с Еми нещо ми се губи. Нищо общо с химията, която имаха с Неда Спасова в Откраднат живот.

# 173
  • Галифрей
Аз превъртях епизода гледах само сцените с Филип 😳 ( нямах нерви за другите)

И това стана  и Слави ги видя.

Не го  заслужаваш Галино!!

# 174
И аз мисля, че Филип Буков (Алекс) доста се подобри последните епизоди. В началото беше труден за гледане, защото актьорската му игра беше трагична, но влиза в образа си най-сетне. Също съм съгласна за липсата на химия с Еми, но за нея не порицавам актьорите, а начинът по който е написана историята. Аз не виждам никаква допирна точка между тях, освен работата. То е очевидно какво се опитват да намекнат, че Еми е подходящата, защото Макс я обича и се разбира с нея, но тя няма да се гаджосва с Макс в крайна сметка Grinning общо взето някой от Алекс, или Еми, ще трябва да направи пълно 180, за да станат подходящи, което не е добър storytelling според мен.

И само аз ли не намирам Жени за толкова черна? Да, тя е изиграна и написана като досадна и повърхностна, но основните неща, които казва и прави всъщност не са толкова лоши, а Радо е по-скоро злодеят в историята, който с лъжите си само саботира живота им. Друг е въпросът, че и аз чакам да излезе, че бебето не е негово и оттам да гръмнат нещата Grinning

# 175
Ами ако бебето на Жени е от Алекс? Нали са правили хм .. разни неща щом е включена в онзи списък с любовниците му. Grinning

# 176
  • София
И аз това си помислих първият път... Жени каза, че го държи с нещо ама не разбрах с какво.

# 177
  • Пловдив
Еее, не...ще стане мазало.

# 178
Е много деца за които не подозира ще му се съберат на Алекс. Не че не е възможно, но вече го гледахме това. Но пък знаем ли ги сценаристите.

# 179
  • София
Ами щом го заплашва значи знае. Или има нещо, което Радко не трябва да знае освен, че са преспали заедно.
Интересно, защото той преди е имал жена, а тя други връзки. Ако не е по-времето когато е била с Рдко какъв е проблема, че е спала с друг мъж?

Общи условия

Активация на акаунт