ТАТКОВЦИ ‘ Тема 2’

• 38 905
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Това момиче е крайно време да си стегне куфарите и да се изнася! Леле ще ми живее в дома и аз ще се изнасям... точно никога. Ще я изгоня като стой та гледай. 😁

# 151
  • София

директен линк
Татковци - епизод 51

# 152
  • Галифрей
Хареса ми сцената между Алекс и Еми. Филип си е талант, трябва да му дават повече шансове да си го показва 😘❤
Оф на мен ми писна с тая драма между Слави и Галя, но новвно цирковете им едва започват. 😒
Съгласна съм с Amber жените ( без Дана) са един дол дренки. Но на Чучка мога да й простя,тя поне има ум млада е влюбена е.
Иска ми се Тошко и Филип да се вземат,  да ги оставят ония двете глупачки. Двамата най- готини бащи хем бабата на Кики няма мрънка, защото Филип е културен и знае френски.

# 153
Ех, този Филип!!!
Май, май го смятате за неотразим !!!
И  за това ли мразите толкова Галя???
Няма смисъл- мразете сценаристите !
Актрисата просто си играе перфектно ролята!👏👏👏

# 154
  • София
Ягодката бременна ли е?

# 155
Дразни ме и мен Галя. Тя предложи на Слави  да се срещат и с други хора, но явно само на нея й е позволено, но на него не. Държанието на Славчо не ми допада, но Галя започва да го задминава.

# 156
Малко. от конския доктор

# 157
  • Галифрей
Кейт си играе супер страхотна е спор няма, талантлива е жената.❤ Просто персонажа й е кофти жена която не знае какво иска,не може да изразява чувствата си. Тя едно сложно израчение не може да каже. Написали сме причините поради,които не харесваме Галя.

# 158
Тази жена се казва Пламена. Кейт нещо си е кръстена на майка си Катя и баща и Николай да им е лесно на янките. В БГ си е Плами.

# 159
Галя е класически образ на жена с ранен брак станала придатък, сянка и даденост за един "класически мъж". Нормално е след толкова време на обезличаване от един доминантен мъж да има колебания, да изпитва несигурност. Героинята, обаче има шанс да попадне на нещо различно, за разлика от повечето жени, които се намират в същата ситуация. Героите от това семейство са като извадени от истинския живот.
Слави очаквам да се държи по различен начин с "младото", т.е. тя да го води за носа. Класика!
Чучи също е класически случай, при това по Фройд : D. В Слави намира "бащата" и момичето от Силистра очаква да си осигури сигурност (жилище, закрила). Едвам изчака да види пропукване в отношенията в семейството и успя да прояви наглост, манипулативно поведение, но някак толко естествено, че чак да изглежда невинно (каквото всъщност не е). Иначе е симпатична (и не е тъпа), но няма как да не е такъв образа, тъй като впротивен случай ще предизвика едностранчиви чувства.
И такива жени познавам в "живия живот".

Хубавото на сериала е, че няма нито един образ, който да е изцяло негативен или изцяло позитивен, както е всеки един от нас, независимо от вариациите в характерите.

Иначе очаквам на някакъв етап във филма да възникне въпросът - чие дете е малкият Радко, всъщност.

Друг загадъчен елемент е семеството на Филип. Стори ми се, че някак промрънка набързо като потвърди в разговор, че е разведен. Поправете ме, ако греша, но ми се струва, че ще видим "заровено куче" там някъде.

# 160
  • София
Филип каза, че е разведен с две деца тийнейджъри, но не помня какъв пол каза че са.

# 161
Момичета, и да, набързо смени темата и каза "да не говорим за мен"

# 162
Какво ще кажете да направим анкета - любим персонаж в Татковци? /предложението ми е най-вече към авторката на темата/

Анкетата може да включва Слави, Галя, Чучи, Жени /зайката/, Радослав, Дана, Филип, Яна, Здравко, Тодор, Ивана, Калина /Кики/, Христо, Никола, Юли, Боряна /Биби/, Алекс, Макс, Еми, малката на Дана /забравих и името/, шефа на Галя. Дано не съм пропуснала някой.

# 163
Какво ще кажете да направим анкета - любим персонаж в Татковци? /предложението ми е най-вече към авторката на темата/

Анкетата може да включва Слави, Галя, Чучи, Жени /зайката/, Радослав, Дана, Филип, Яна, Здравко, Тодор, Ивана, Калина /Кики/, Христо, Никола, Юли, Боряна /Биби/, Алекс, Макс, Еми, малката на Дана /забравих и името/, шефа на Галя. Дано не съм пропуснала някой.
Хубава идея.Ако може предпочитам да има повече от една опция за гласуване.

# 164

.... и сценаристите! Без тях - на къде???? Joy

Общи условия

Активация на акаунт