машинка ,честита рожбичка ! много красиво име сте й избрали!
мира см, да продължавате все така с хубави бебешки моменти!
галеа, лошото се забравя, важното е от сега нататък всичко да ви върви по вода!
миньон ,отдавна се каня да ти отговоря , но или сайта се бъгва или аз не намирам време. за "чистата молитва" само питахме предишният ден, свещеникът ни каза ,че няма нужда от уговорки -просто да отидем с детето. така и направихме. накрая оставихме малко пари като доброволно дарение и за здравето на детето.
аир , като чета какво си писала и пак ме напушва рев ! доста време не бях чела и не знаех ,че и ти кръц си имала някакъв проблем с кърменето. аз не мога да си простя ,че допуснах да си загубя кърмата ,защото имах много , а сега е такава мъка- поне аир може да си представи . гони ме ужасно чувство на вина и никак не мога да се измъкна от него. знам ,че е време да се откажа и да минем на адаптирано мляко и дано успея най-сетне да се примиря ! кръц , мишка възхищавам ви се на куража !!!
Ти поне си успяла и си кърмила известно време.Ние с Мишето изобщо нямахме.Самата аз съм отгледана без кърма, само с кисело мляко.Ето днес нито съм по-глупава, нито по-грозна от средно статистическата жена.
Чувството за вина - не му се давай.Аз много се обвинявах в началото.Навсякъде се пише и говори колко е важна кърмата, как задължително трябва да се кърми, без да се мисли за такива като нас. От там започваш да се чувстваш едва ли не нещо увредена, един вид инвалид - а това е безмислено и пречи и на теб и на бебчето да се чувствате добре. Млеката в днешно време са страхотни, с всички нужни витамини и добавки. Единственото, което го отличава от кърмата е чувството за близост с малкото човече. Иначе Цеци и от шишето като си хапва пак си ме гледа влюбено в очите

и кой каквото си поиска.
не знам дали ще смогна да изчета всико написано за този месец и половина, през които ме нямаше, но малко по малко се надявам да наваксам с информацията. В къщи вече си имам Notebook и интернет, така че няма да изчезвам вече за толкова дълго. А сега за протокола:
Здрава и много красива щерка си имам да ви се похваля! Толкова съм щастлива, че още не мога да си намеря място! Днес ще празнуваме първият й рожден ден (ставаме на 1 месец!), затова няма да пиша дълго, за да мога да се понаспя малко!
станахме на един месец

. Детенцето е толкова нервно и гладно, все ми плачка. Та реших да си го храня колкото и когато поиска. Тази нощ беше много по-спокоен. Дори се понаспахме с татито. И на ръце не иска да го носим толкова и за бибата си не реве. Само че ми повърна малко след 2 от храненията и се чудя дали не сгреших. Не повърна много и не беше пресечено, ама на мен вече сърцето ми се свива като видя такова нещо.
А когато повърне почти веднага след папкане, млякото не е пресечено, защото коремчето още не е успяло да го обработи 

незнам и на какъв лекар да я заведа , че нямам много вяра на личния си, в началото си мислех че в болницата може да не са я обръщали, но така и не се промени като я изкъпя така си проличава още по силно понеже тя е една беличка розовка - ще взема да пусна тема в здравни дано някой има идея какво може да е.