Криси, страхотни картички! Де да можех и аз да рисувам...

/.
.
, но аз съм им благодарна понеже те го стабилизираха доста бързо.
пък тя да му мисли с какво да ме храни 

и всичко е зад гърба ви 
Дадоха ни направления за ортопед и за хирург. За хирург по 2 причини - едното тестисче е по-голямо и твърдо и трябва да се провери дали няма някаква течност вътре, а и заради повръщането. Обривът по телцето се оказа не чак толкоз притеснителен според док, те дечицата се чистели в началото.
за разлика от вчера, когато спах до 10 сутринта и после док ме зарадва, че бебчо расте и хубавее 
, и сега ни измериха 4 кг, но докито каза Ю3900 има със сигурност".. и я питам ми как така нали бяхме 3700 в понеделник, а тя - "ми то от добавката".. е тя на свой ред се ококори като и казах, че аз добавка съм му давала максимум 50 гр за 24 часа..
, защото в останалите хранения са 20 мин цокане и после блаженно спане за 2,5-3 часа 

. Но аз какво изпитах, само аз си знам. Сега разбрах какво им е било на Кръц и Мишето. Така че , кърмещи майчета, не се притеснявайте ако се случи така, просто бебоците явно искат да си сучат за задоволяване на сукателния рефлекс и така си играят. А моето вчерашно кърмене сигурно беше най-дългото....
- днес пак беше опръскан от няколко струйки като се дръпана внезапно по време на кърмене 

Обадих се веднага на педиатъра ни, но той ме успокои, че кръвта не е от него, а от гърдата ми
Малкият е скъсал някой кръвоносен съд и затова. Направих й малко почивка и се оправи! Просто да знаете да не се шашкате, ако ви се случи!

Незнам ние защо сме на диета, щом и на вас бебчетата качват по толкова.Ще й се обадя и ще я питам.Виждам,че поне за малко си изживяла ужаса да не можеш да кърмиш. Много е гадно и все си викам, защо така не е честно, защо и моето бебче да не може да се храни пълноценно, но така е писано явно
Дано не ти се случи наистина и да си го кърмиш, докато си пожелаеш
И наче за масажа е супер.Аз малко не съм разбрала, има ли някаква специална техника или просто си го масажираш?
Будя се от време на време и хвърлям по едно оче за успокоение и пак в леглото 
Ако сте гледали по филмите италиянските семейства. Брат ми живее етаж по-нагоре, но всяка вечер се събираме да вечеряме заедно и са викове, детски ревове
Наду ми се главата и си мечтая за нашата си къщичка, да си се гушкаме тримката на спокойствие 
.Ние излизаме на разходка, че е хубаво времето.Ще си купувам боя за коса и искам да взема на Цеци космонавт за зимата 
Препоръчани теми