Малкият ме зове вече за хранене!
Кръц, браво на вас! А ти се притесняваше дали нададва! По-спокойно, то детенце най-добре си знае!
Приятен ден на всички

!
, но вярвам, че всичко ще бъде добре за в бъдеще
.
.Сутрин като стана се почва хранене, миене на дупе
.Тъкмо взема на го бърша и той реши да се изпикае
и ай де пак се мием
.Тръгна да му мия дупето, а той ми пръцне в лицето
.Обличаме се и той заспива.Събужда се след 30мин. със зор човека
.Почва да ака и ай де омазал всичко, че минало през памперс, боди, че и чак на гащиризона
.Пак се почва миене, мазане, пране, ай де пак да яде.Ама аз какво Ви разправям на вас точно, нали и вие сте така
.Само ми кажете вашите малчугани вече стоят ли много време будни
.Така когато той е буден мама трудно стига и до WC-то
. 

, ама явно защото кърмя (т.е. показател, че стига кърмата) и заради ниските кг от началото. Единствено ни каза да увеличим вигантола (зарди 8 см повече
)
Аз като питах педито за ваксините, тя спомена само Пентаксим, но и с нея не била наясно. А тя (ваксината) май наистина се разминава с календара, защото в нея има за менингит, а по календар за него се ваксинира в 7м. мисля. Сестра ми пък е купувала ваксина за полиомиелита, която била много по-надеждна ( тая от касата била с надеждност 1:14 000, а купената 100%), а за Дтк я слагала от здр.каса. Аз доколкото разбрах в прочетеното из форумите, странични ефекти давала тая за ДТК
. Така ли е? Затова кажи ми как се казва тая за ДТК дето ще я купуваш, да питам педито за нея!

. Еййй, това парите са голяма работа
. Дойде доктора. Първо бях овикана, че е Ради е облечен в неудобни за събличане дрехи, после ни прегледа набързо и каза, че всичко е наред, но добре било профилактично да се носели гащи ортопедични и то определена марка (което ме навява на мисълта, че той има нещо общо с тия гащи), после ми показа как да "разчеквам" детето си. Накрая като на последна ученичка ми вика я сега повторете какво ви казах, вместо да ми напише примерно как се казват проклетите гащи, който няма да купя
И така, за 25 лв бях нахокана. Впоследствие разгледах сайта му, е, и там пише профилактично да се носели гащи от всички деца
, което си е безумие според мен. Даже ги сравнява с пастата за зъби - както си миеш зъбите без да имаш кариес, така било и с гащите

) Ядем на 3 часа, но за различните дни, различни часове, в зависимост кога се събудим през нощта. А ранна сутрин много ме лъже, ето днес, събужда се 4 ч. след последното ядене, аз си мисля, че е гладен, слагам го на гърдата, той - суче 2 мин, изаква се и заспива
и оттам ни се объркава и следващото ядене, защото огладнява по-рано. Ще видим как ще се справяме, защото е така всяка сутрин.
,дове4ера отиваме да я вземеме от магазина.Нали другата беше с малък багажник та затова.Пък и един от доводите на татето да ме убеди беше,4е как сме щели да ходим до България с тоз малък багажник 

със здраве да си я ползвате и да напълните не само багажника с багаж ами и колата с деца

,нещо е кисела цяла сутрин
,добре че преди малко заспа та да миряса малко.И ние бодърства ме повече искаме на ръчички да се гушнем и да си говорим 
, виждаме че може. И моя малък мъж порасна с 8 см и 1540 гр.
Радвам се, че сте се справили. Всичко ще бъде наред. За съжаление в днешно време трябва да бъдеш половин лекар, после учител и т.н. 
, ама после в "Кърмене и захранване" четох, че кърмените бебета имали такива скокове в теглото.
аз днес вижте какво сътворих
: http://images12.snimka.bg/001510167.jpg цял ден това правя в паузите м/у смяна на памперс и амкане
веничка-какво е това зимафлуор?За какво се ползва?За масажа- аз след банята си я масажирам,мажа я цялата с бебешко олио и през това време хубаво си я масажирам.Никой не ми е показвал как,експериментирам.С тези ваксини май всички сме доста объркани
и аз не знам какво да правя. 
Вчера тръгвам да пиша стигам до 3 изречение, и се оказва че Пламена с колики и трябва да ми е отгоре милото. Днес цял сега сколасах от тези колики. Между другото минахме на Бейби нос, просто не ни помагат днес цял ден реве
По въпроса за ноктите отрязах ги вече втори път първия беше защото тя се одра , а вторият защото мене одра по едната млекоцентрала, много боля 

/аз нали съм с малък/ Безаварийно да си я карате. 
седя и затъпявам ден след ден, но поне драскам помалко - с водни моливи Препоръчани теми