Нежно мама цунка, ОКТОМВРИйска мъничка муцунка!

• 15 881
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Евелина, Благо, добре дошли у дома! Много се радвам за вас двамата и се надявам това да е най-голямото ви премеждие за поне сто години напред!
 newsm51 newsm51
Малкият ме зове вече за хранене!
Кръц, браво на вас! А ти се притесняваше дали нададва! По-спокойно, то детенце най-добре си знае!
Приятен ден на всички

# 166
evelinar и Благо, добре сте ни дошли smile3525!
Стана ми доста тъжно, като четях какво си преживяла Weary, но вярвам, че всичко ще бъде добре за в бъдеще newsm10.

Момичета направо да Ви кажа, че нямам време за нищо Naughty.Сутрин като стана се почва хранене, миене на дупе #Crazy.Тъкмо взема на го бърша и той реши да се изпикае ooooh! и ай де пак се мием Crossing Arms.Тръгна да му мия дупето, а той ми пръцне в лицето #Silly.Обличаме се и той заспива.Събужда се след 30мин. със зор човека smile3550.Почва да ака и ай де омазал всичко, че минало през памперс, боди, че и чак на гащиризона newsm78.Пак се почва миене, мазане, пране, ай де пак да яде.Ама аз какво Ви разправям на вас точно, нали и вие сте така Party.Само ми кажете вашите малчугани вече стоят ли много време будни Shocked, защото моя Да и ако не му обръщам внимание или не се носим на ръце става нещо страшно newsm53.Така когато той е буден мама трудно стига и до WC-то Whistling.

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 11:23 от mi6ka82

# 167
  • Някъде в Европа...
Евелинка, добре дошла отново и повече да не се налага да отсъстваш по такива поводи. Цункай малката муцунка на Благо. Heart Eyes
Галеа, дано това е последното лошо нещо свързано с малкия мишок! Praynig
Кръц,  Честит рожден ден! Бъди все така красива и всеотдайна майка! Честити кг. Мен пък педито ме похвали за нашите 1540 гр. newsm78, ама явно защото кърмя (т.е. показател, че стига кърмата) и заради ниските кг от началото. Единствено ни каза да увеличим вигантола (зарди 8 см повече Simple Smile )
 Криси, кажи как се казва тази ваксина! Praynig Аз като питах педито за ваксините, тя спомена само Пентаксим, но и с нея не била наясно. А тя (ваксината) май наистина се разминава с календара, защото в нея има за менингит, а по календар за него се ваксинира в 7м. мисля. Сестра ми пък е купувала ваксина за полиомиелита, която била много по-надеждна ( тая от касата била с надеждност 1:14 000, а купената 100%), а за Дтк я слагала от здр.каса. Аз доколкото разбрах в прочетеното из форумите, странични ефекти давала тая за ДТК newsm78 newsm78. Така ли е? Затова кажи ми как се казва тая за ДТК дето ще я купуваш, да питам педито за нея!

Честито на всички именици!   bouquet  bouquet
То се оказа , че и моя Ради имал имен ден тогава, ама ние късно разбрахме, та не го празнувахме.

За Пишлето- на нас ни казаха, да не опъваме, дамо докадето може да забелвам. Аз не се справям добре май, а татито ни е още по-страхлив  Confused
За ноктенцата - аз няколко пъти вече ги режа с нокторезачка. даже клъцнах и една кожичка Embarassed, така че внимавайте! Ако се случи мажете с Риванол, много бързо минава

Бяхме на ортопед.Гледа ни на ехограф -  Всичко ни е наред, но останах много разочарована от ортопеда и от Мед. център Вела. Значи отиваме при д-р Янакиев, който ползва ехографа на Вела. Бяхме малко по-рано от уговорения час. Една млада жена (явно администраторка) като видя ,ч е сме с малко бебе ни вкара в един от кабинетите да не чакаме в общата чакалня. След малко се появи една друга, явно докторка или някаква по-горе в йерархията и ни пита абонати ли сме на центъра. При отрицателния ни отговор буквално ни изхвърли навън #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Еййй, това парите са голяма работа  #Cussing out. Дойде доктора. Първо бях овикана, че е Ради е облечен в неудобни за събличане дрехи, после ни прегледа набързо и каза, че всичко е наред, но добре било профилактично да се носели гащи ортопедични и то определена марка (което ме навява на мисълта, че той има нещо общо с тия гащи), после ми показа как да "разчеквам" детето си. Накрая като  на последна ученичка ми вика я сега повторете какво ви казах, вместо да ми напише примерно как се казват проклетите гащи, който няма да купя #Cussing out #Cussing out И така, за 25 лв бях нахокана. Впоследствие разгледах сайта му, е, и там пише профилактично да се носели гащи от всички деца  #Crazy #Crazy #Crazy, което си е безумие според мен. Даже ги сравнява с пастата за зъби - както си миеш зъбите без да имаш кариес, така било и с гащите  #Crazy #Crazy
Офф, съжелявам, че ви занимавам, но много ме ядоса.

При нас положението е добре, с изключение на това, че поумняваме и търсим постоянно нечии ръчички (по-често мойте Grinning) Ядем на 3 часа, но за различните дни, различни часове, в зависимост кога се събудим през нощта. А ранна сутрин много ме лъже, ето днес, събужда се 4 ч. след последното ядене, аз си мисля, че е гладен, слагам го на гърдата, той - суче 2 мин, изаква се и заспива Grinning и оттам ни се объркава и следващото ядене, защото огладнява по-рано. Ще видим как ще се справяме, защото е така всяка сутрин.

Мише, и ние все по-често будуваме и не искаме в леглото, а на ръце. А ако заспим на ръце, оставянето в леглото е много труднооооо, ей, как усеща това дете........

Това е засега от мен! Целувки на всички!

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 13:43 от AIR

# 168
Евелинка, добре дошли отново у дома! Ужасно е притеснително нещо да се случва с тези малки душички, дано повече никой от нас няма подбни премеждия!

На нас ни е възпалено очето вече 20 дена и ми е притеснено, пък представям си на вас, майчета, които имахте такива сериозни изпитания!

АИР, не беше ли и вашето оче по едно време възпалено и как се оправихте? Ние капем вече сумати време Тобрекс, след като почнахме с дясното око, после се зарази лявото и сега дясното е добре, но лявото много се проточи и в пон. ще ходим на офталмолог. Трябвало е още от началото да капем и в здравото око, но педиатърката не ни е казала. Изобщо съм недоволна от нашата педи, не знам, аз ли съм прекалено информирана, ама аз ако не я питам да правим ли това, да ходим ли на ортопед, да давам ли еди какво си, тя изобщо сама не казва! Всичко с ченгел й вадя! Много ме е яд на нея! И масажи от кога я питам какви да правим, тя все забравя да ми даде един диск ми е обещала, ами да вземе да покаже поне като не ми носи диска!?
Вие масажи правите ли? Аз мисля, че е мн. полезно след банята и ми се иска да почна вече. И зимафлуор давате ли? Аз мисля да давам по 4 капки, но там пише да не е едновременно с мляко, така че вие как ги давате? Може би ще пробвам 15 мин. преди ядене, докато сменяме памперси или нещо такова.

Много ми е трудно даването на Вигантола... Ако го давам с лъжица, остава по нея доста, сега го давам с капкомер, но като й капна в устата не знам дали го гълта, цялата й уста става мазна... Вие как успявате с лъжицата??

# 169
ами той вигантола нали има нещо като капкомер към него. направо така го сипваме в устата на Ваньо. Просто като си отвори устата (преди хранене, хоп, капка в устата... ) То с лъжичка как да дам 2 капки?
Аз пък се чудех за друго. Косата с която са родени бебетата, постоянната ли е или опадва и после расте съвсем друга? Щото на пелената която използвам за възглавничка виждам напоследък все повече фини косъмчета та се чудех това нормално ли е? Иначе видимо косата е пак толкова.
А, и ние бодърстваме все повече и става все по-трудно и за мен и за татито. Ама засега оцеляваме (ние де, то Ваньо си е съвсем добре Simple Smile

# 170
Евелин4е,добре дошла.Мноо се радвам,4е операцията е минала добре и малкия Благо ве4е папка добре.
Ние в4ера бяхме на педи ирезултатите са следните.За един месец плюс 1.250 кг и плюс 8,5 см Shocked.ТОВА ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ?
Установих,4е в леглото не му е удобно да спи,защото  му е голямо и се 4увства некомфортно.Та снощи преграждахме с възглавници и одеала и му направихме мъни4ко гнезенце.Тази нощ спа зна4ително по добре.Дано да е била тази при4ината найстина.
4ерпя за нова кола  party023,дове4ера отиваме да я вземеме от магазина.Нали другата беше с малък багажник та затова.Пък и един от доводите на татето да ме убеди беше,4е как сме щели да ходим до България с тоз малък багажник Mr. Green.

# 171
Евелинче  добре дошла мила заедно с малкия герой Благо.Нека от тук на татък да го карате леко и без аварийно и хубавите моменти по между ви да са в повече newsm51
Галеа нека от тук на татък да споделяте с малкото човече само положителни емоции smile3525
Фрики честита придобивка  newsm01 със здраве да си я ползвате и да напълните не само багажника с багаж ами и колата с деца family6 travel Mr. Green
Вигантола аз го давам с лъжичка като предварително преди това съм капнала малко кърма и то си става като мазно петънце и заедно с кърмата беба го глътва ,защо се мъчите да го дават в чист вид newsm78
Беба днес я бият нервите ooooh!,нещо е кисела цяла сутрин  ooooh!,добре че преди малко заспа та да миряса малко.И ние бодърства ме повече искаме на ръчички да се гушнем и да си говорим Flutter
Стига за сега от мен че се олях Crazy

# 172
  • Някъде в Европа...
веничка , аз така процедирах:първо само лайка, после само капки и така 2 пъти.Очето се оправи, но не смятам, че е от капките или лайката.Според мен просто го израстна това състояние. Дано и при вас стане така, нали казват да се изчака с лечението именно по тази причина. мами, мионали по този път, ме предупредиха, че може пак да се появи и изчезне.
Фрики, може, може. Ние, двете, майките на най-фините бебчета Wink, виждаме че може. И моя малък мъж порасна с 8 см и 1540 гр. Laughing Честита кола!

за вигантола- и аз го давам като Галенце

# 173

Да ви питам за колко време спря да ви боли епизиотомията. Вечер имам все още ужасен дискомфорт, а уж съм с резорбиращи се конци - моля, споделете!
И аз бях така. На втората седмица се оправих напълно.

# 174
  • София
Евелинче,  Hug Радвам се, че сте се справили. Всичко ще бъде наред. За съжаление в днешно време трябва да бъдеш половин лекар, после учител и т.н. Tired

Като чета бебчовците ви колко са наддали малко се успокоявам, Лъчи за 1 месец е качил цели 1.600 кг, та се чудех не е ли множко newsm78, ама после в "Кърмене и захранване" четох, че кърмените бебета имали такива скокове в теглото.

# 175
мале вече сме станали големи, толкова бодърстване - цял ден ококорена и само и дай някой да се занимава с нея - много и харесва да и се говори но и играчки вече си качим и седи и си ги разглежда милото  smile3522 аз днес вижте какво сътворих  redecoration  : http://images12.snimka.bg/001510167.jpg цял ден това правя в паузите м/у смяна на памперс и амкане

# 176
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИЧКИ Hug  веничка-какво е това зимафлуор?За какво се ползва?За масажа- аз след банята си я масажирам,мажа я цялата с бебешко олио и през това време хубаво си я масажирам.Никой не ми е показвал как,експериментирам.С тези ваксини май всички сме доста объркани newsm78 и аз не знам какво да правя.

# 177
Хай и от мен  Hug

Оня ден написала едни ферман голям и тъкмо съм на лек ден на всички пожелавам и девера ми да режи да рестартира телефона, че нещо му станало, а на него и разклонителя за компа  #Cussing out Twisted Evil Много му се карах на горкия чак най накрая каза диктувай аз ще пиша, ама аз вече нямах настроение, тъкмо всички се бях написала и отчела  Tired Вчера тръгвам да пиша стигам до 3 изречение, и се оказва че Пламена с колики и трябва да ми е отгоре милото. Днес цял сега сколасах от тези колики. Между другото минахме на Бейби нос, просто не ни помагат днес цял ден реве  ooooh! По въпроса за ноктите отрязах ги вече втори път първия беше защото тя се одра , а вторият защото мене одра по едната млекоцентрала, много боля  Twisted Evil

Евелинче радвам се че всичко е минало добре за напред само хубави неща около малкия Благо  Praynig

По въпроса на вигантола на нас ни го изписаха още нямахме месец/ние и още нямаме/ на консултацията на 20 ден по една капка, аз и го давам с лъжичка пие го милата, след което същата лъжица използвам за лекарствата за коликите, сега кое колко гълта не знам newsm78

Фрики радвам се за колата  много е хубаво да имаш голям багажник  travel/аз нали съм с малък/ Безаварийно да си я карате.

krissie- браво голям художник  Hug

чао от мен за сега  Grinning

# 178
  • Откъм Варната
krissie засрами ме Embarassed, аз не съм рисувала от 2 - 3 години ако не и повече, пък 5 години това учех

# 179
 Mr. Green   и аз толкова години учих философия и живопис - после ме мъчиха  и на pc да рисувам но трябваше да съм все в сф а мъжа ми категорично отказа да се местим и стефи да живее в голям град  Rolling Eyes наложи се да избирам семейство или кариера -  познайте кое избрах - тук няма работа никаква свясна  Sad седя и затъпявам ден след ден, но поне драскам помалко - с водни моливи

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 18:28 от krissie

Общи условия

Активация на акаунт