отчитам се Пламена е доста по-добре. Пак имаме сополи но са по малко, вечер правим процедурата с помпичката да може да спи по добре че се мъчи горкото. Вчера малко ме поизмъчи защото не и бях давала саб цял ден и 11,30 през нощта така рева горкото, че гладих една пелена и слагах на тумбака да се успокои, ама се оказа че от на мама тумбака по хубаво нема, че спасихме положението, с лежане отгоре ми
Вчера бяхме на консултация и сме надали в момента сме 3720 грама и лекарката каза че сме видимо по добре, ама иска да е види пак в края на седмицата, защото била много мъничка. Пита за кенгуру ми казаха да чакам и че съм била бърза Хера, аз докато стигна до капаните и трябва да се връщам да цедя
пък и не смея много много да я разкарвам с тези сополи
КалиМа със сигурност е от сополите могат да се стичат надолу и от това да се дави и кашля, ама иди за всеки случаи да го видят Митака, че те и слушат че са мънинки още за антибиотици

Фрики във корито е душа ама бежово

Веничка, зубър такъв как да държавен изпит 6, ама се радвам, честито, много успехи на професионалното поприще

отивам да млекодоявам после като се сетя още ще пиша

.
,ама май без диета и спорт няма да отслабна.Понякога изпадам в депресия като се гледам в огледалото,ама мъжът ми все ме успокоява,че като спра да кърмя ще почна да тренирам и за 2,3 мес.ще си върна формата...
Ама си е апетитен. Ние нали се храним с шише (с кърма) и хапва по принцип около 140 мл, но понякога повече, понякога и малко по-малко но под 100 мл не слиза. Иначе има едно мрънкане и после вой, докато не му се даде още
, но това не ни пречи да ядем лакомо и да пълним пампите! И ние обичаме на разходка, днес 2часа не гъкнахме в количката, а после като се прибрахме....пяхме, пяхме
Всеки сам си преценява за вредата, ама хора които пият пък по чаша вино, но по принцип ще ти кажа една колежка какво ми каза: Че е по добре всичко да е с мярка отколкото нервна майка, това беше по повод всички вредни неща
Както казва нашият тати - и мама е човек, има нужда да разпусне
Много професионални успехи ти пожелавам.