вижте този аспиратор

Но пък виж, пръцкането не ни липсва и на нас!
Та моля ви мами, ако знаете нещо за запек при едномосечни бебоци, моля ви, помогнете ни.

Важно е Алексчо да не е разбрал много за случката, ама предполагам се е стреснало детето. Да го нагушкаш и ако имаш му поизмий личицето със светена вода.
има и с връхчета , чудя се да не е от някоя дрешка - ама не е с една по две на ден сменяме с нейното оакване до кръста - което е редовно и се чудя дали не и е нужен вече 3 ти номер памперс че си ми е дупенделска мамина
само ми го урочасват детето
не че вярвам в такива неща 

.
,много беше доволна 

ок, няма да се шашкам

) 
,последния пат се разплаках в кабинета ,дано сега поне стане по бързо.
,сори че съм малко тъпа но не го разбрах.Иначе добре че е бил малкия дявол и сте се разминали само с уплаха .
Нашето ако е по принцип жълто ама понякога зелено или със зелени ядки... Знам ли защо...
И ние също имаме тези пъпчици, педиатърката ни каза че било от претопляне, ама не мисля така. Сигурно е това бебешко акне. Утре сме на консултация и ще докладваме колко сме се охранили. Ама видимо си расте моя дундьо
Апетитно си е детето 
По този случай ви черпя:
При последните 5 дена офталмоложката по тел. ми каза като сложа капката да правя и масажче с пръст натискаш в ямката до нослето, в началото на очето и хубаво на долу към ноздрите няколко пъти, защото така капката прониквала в слъзния канал и помага да се отпуши. Но внимавай, никога нагоре към веждите, да не се разнесе инфекцията!