Нежно мама цунка, ОКТОМВРИйска мъничка муцунка!

• 15 853
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
хай и от мен  Hug отчитам се  Laughing

Пламена е доста по-добре. Пак имаме сополи но са по малко, вечер правим процедурата с помпичката да може да спи по добре че се мъчи горкото. Вчера малко ме поизмъчи защото не и бях давала саб цял ден и 11,30 през нощта така рева горкото, че гладих една пелена и слагах на тумбака да се успокои, ама се оказа че от на мама тумбака по хубаво нема, че спасихме положението, с лежане отгоре ми  Peace Вчера бяхме на консултация и сме надали в момента сме 3720 грама и лекарката каза че сме видимо по добре, ама иска да е види пак в края на седмицата, защото била много мъничка. Пита за кенгуру ми казаха да чакам и че съм била бърза  Laughing питах за живи, мъртви ваксини обясни ми всичко жената, каза че тя проблеми не е имала до сега ама каза че чука на дърво и аз я питах кои предпочита, та ми написа рецепта да си я взема някаква каза че струва около 30 лева и се бие три пъти, но и тя каза че от нова година ще ги сменят.

Хера, аз докато стигна до капаните и трябва да се връщам да цедя  ooooh! пък и не смея много много да я разкарвам с тези сополи  Confused Бирата си я пия вкъщи, че и пържена риба за вкъщи продават до нас  Crazy

КалиМа със сигурност е от сополите могат да се стичат надолу и от това да се дави и кашля, ама иди за всеки случаи да го видят Митака, че те и слушат че са мънинки още за антибиотици  Peace

Фрики във корито е душа ама бежово  Laughing и стои блажено първите 5 минути после вой  Whistling

Веничка, зубър такъв как да държавен изпит 6, ама се радвам, честито, много успехи на професионалното поприще Hug

отивам да млекодоявам после като се сетя още ще пиша  Heart Eyes

# 271
Леля Зеля, пак да те питам, Пламенка по колко яде, ти каза, че като бяхте хремави по-малко, но по принцип колко ви е дозата? Стела изяжда най-често по 80, няколко пъти и 100, ама по 1-2 пъти на ден...

А коремите събраха ли ви се? Моят си седи като в 4-5 мес.  Confused и нищо не ми става от дрехите  Cry

по 80-100 и Пламена изяжда обикновено  по 90 грама рядко стига стоте това през деня през нощта какво и да правя си изяжда 80. По принцип не се шашкам и като стигне 80 и не ще повече независимо кога е не я насилвам. Когато казах че не яде, ми ядеше 40 грама един час  Rolling Eyes и не беше и гладна защото пак си стана след трите часа да яде  newsm78 

За коремите не ми говори в нищо не влизам освен в една дънкова пола която носих и в 6-ия месец като бях, панталони нъцки, ама при мен е мама свеки и прави закуски обеди и т.н. Сега се мерих при сестра ми още 6 килограма остават ама те бяха толкова и преди месец #Silly

# 272
  • Виена
Здравейте сладурки  love001
 Да се отчетем и ние,че от няколко дни все почвам да пиша и все нещо става и не стигам до бутона публикуваi Crazy .
 Честито на Веничка и от мен за дипломирането!
 На Кръци Добре дошла в нейната си  къщичка smile3525.
 И аз вече съм сама,моята кръстница си замина за БГ преди 3,4дни,но вече ми беше и малко дотеgнало,нямах търпение да си останем 4мката Heart Eyes.Следобяд сме на консултация с моя сладурко и ми се струва,че ще ни минат на диета... EmbarassedМин.ден като се качвах на кантара с него ми покажа че е точно 7кг,ама като махна дрехите и памперса..Направо не знам,ще видим какво ще каже лекарката.
 Моят Влади още си яде нощем е по по малко,ама се събужда,цоква си и си заспива,май си ме ползва за приспивалка по точно,нали си спи при мен и само си ме проверява от време на време.Уф много си ми е сладък,незнам дали и вие сте така,но аз имам нуждата постоянно да го целувам,галя и да му казвам колко много си го обичам,направо се разтапям от лiuбов.Толкова много го мачкам,че понякога чак връща малко мляко ако си е хапнал скоро Embarassed.И толкова много го нося на ръце,че вече толкова много ме боли кръстът ooooh!.Поръчала съм си кенкуро и го чакам всеки момент да дойде.
 А пък някои беше изброил храните които не трябвало да се ядат заради коликите,ама и аз да кажа,че това е относително,защото аз ям всичко,а и сигурно изпивам по 1литър прясно мляко,от нищо не се лишавам и Влади няма колики да чукна на дърво пу-пу.Само плаче и той преди да пръцне и то не е рев ами мрънка.А може би и да е от капките които ползвам.Мисля че в БГ ги няма,жалко че си идвам чак Декември,бих донесла на някоя мама ако има желание да пробва.На мен ми ги препоръча една приятелка.Каза че е носила на свои приятели в БГ и били много доволни,че после изкупили аптеките тука.
Леля Зеля я кажи за биричката пийваш ли си наистина,че и аз много обичам и си пийвам и аз по някоя друга чашка,ама после ми е гузно,щото незнам дали вреди на бебко,нали има и алкохол,или ти пиеш безалкохолна Whistling?Я кажи мнение за Гранд Хотел Варна,на Н.Г.ще ходим там даже Слави ще пее и още там разни фолк звезди.НЯмам търпение вече да си тръгваме за БГ.
 Веничка и моя корем още не се е събрал,не ми стават още и на мен дрехите Sad,ама май без диета и спорт няма да отслабна.Понякога изпадам в депресия като се гледам в огледалото,ама мъжът ми все ме успокоява,че като спра да кърмя ще почна да тренирам и за 2,3 мес.ще си върна формата...
  Ами хайде стига съм се уливала с писане.И тука е хубаво времето ще обличам и аз бебо и ще побръмчим малко с количката.
 Hug

# 273
Добър ден на всички Hug
и тук времето е прекрасно и отиваме на разходка и да се запишем при новия педиатър Mr. Green

Мен понеже работа ме чака по новата ни тема,а засега имаме 2 предложения, измислих и аз едно:
Лакомо си хапва Октомврийското човече, кантарчето показва, че порастнало е вече Mr. Green

Довечера като се върна, ще видя дали има и други предложения и започвам да я правя Grinning

# 274
и аз да се отчета--Ваньо е наддал 750 грама за последните две седмици, тоест общо 1кг 370 грама и сега е 5кг 50 грама и е висок 59 см! Много ми е сладък апетиткото на мама Simple Smile Ама си е апетитен. Ние нали се храним с шише (с кърма) и хапва по принцип около 140 мл, но понякога повече, понякога и малко по-малко но под 100 мл не слиза. Иначе има едно мрънкане и после вой, докато не му се даде още Simple Smile
За коремчето--видимо е почти прибрано вече и се пъхам в една пола от преди забременяването ми, но не мога да закопчея копчето. За мое лично успокоение и удобство си ходя по принцип с едни от дънките ми от бременността--те са хубави за начална бременност, носих ги до 7 месец, но са по-удобни за по-ранна бременност. Ще почна упражнения за коремните мускули, ама все ме мързи... Айде стига съм писала че да не изпуснем това хубаво слънце навън, а е и толкова топло...

# 275
Здравейте и от нас с Габи!
При нас ошашкването понамаля,но не е изчезнало съвсем.Днес ставаме на 17 дни и се надявам скоро да улегнат нещата.Утре ще ходим на док.Имаме пъпчици,док каза да ги мажа със спирт или Пиоктанин.Акито ни е жълто със зелени ядчици.Имаме колики.Нямаме режим.
Момичета,за какво се дава Вагинтола?
Благодаря за инфото за храната на мамите при колики на бебо! Приятен ден и разходки! Joy

# 276
Давам отчет от изследванията,билирубина ни е още висок.Малко над нормата,за сега нищо само контролни пак след месец Confused

# 277
  • София
 miki m, вигантола е препарат, съдържащ вит Д и се дава за укрепване на костите, основно се следи с какво темпо се затварят фонтанелите.Ако бебето е лятно и е много време навън то синтезира достатъчно вит. Д  и може да НЕ приема такива препарати, но нашите съкровища са зимни, така че ще даваме.Много е важно да се дозира правилно, за да не се допусне наченки на рахит или прекалциране.
А за режима, аз като гледам засега е изключение някое бебче да има...и ние нямаме Crossing Arms , но това не ни пречи да ядем лакомо и да пълним пампите! И ние обичаме на разходка, днес 2часа не гъкнахме в количката, а после като се прибрахме....пяхме, пяхме Mr. Green.

За новата тема:
"Радват се мама и татко на октомврийчето сладко"

Поздрави на всички мами и целувки на всички наакани дупета! hahaha

# 278
Леля Зеля я кажи за биричката пийваш ли си наистина,че и аз много обичам и си пийвам и аз по някоя друга чашка,ама после ми е гузно,щото незнам дали вреди на бебко,нали има и алкохол,или ти пиеш безалкохолна Whistling?Я кажи мнение за Гранд Хотел Варна,на Н.Г.ще ходим там даже Слави ще пее и още там разни фолк звезди.НЯмам търпение вече да си тръгваме за БГ.

Пия най много по една на ден, пия алкохолна, безалкохолната се пробвах да я пия- не ми харесва Tired Всеки сам си преценява за вредата, ама хора които пият пък по чаша вино, но по принцип ще ти кажа една колежка какво ми каза: Че е по добре всичко да е с мярка отколкото нервна майка, това беше по повод всички вредни неща  Peace

# 279
 Mr. Green много съм щастлива и доволна - днес голямо пазаруване му одарих -  ooooh! колко парички прахосах сега сядам да смятам, но вече няма да ходя като клоун - разкошни ботушки си намерих- такъв късмет още на първия магазин - и джинси и блузи и накрая едвам си ги домъкнах - щото забравих че с количката трябва и да си ги влача нещата hahaha Joy

# 280
 Peace кръци аз съм за твоето заглавийце - много ми допада , и на патс не елошо също  Peace

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 18:31 от krissie

# 281
Кръц Кръц, и на мен много ми харесва твоето заглавие!  HugТова на Pats може да е за следващата тема, и без това бързо ги изписваме и отваряме повече работа на теб и Херка  Mr. Green .
Криси, честити придобивки!
Тази вечер и аз ще си пийна биричка Heart Eyes . Девер ми и етърва ми ще са ни на гости. Напълно споделям мнението на Зелчето, че нищо умерено не е вредно.  Wink Както казва нашият тати - и мама е човек, има нужда да разпусне  Laughing .

# 282
Здравейте,мам4ета Hug
Като отворихте темата за килцата да взема да се опла4а и аз.Още съм плюс 6,който са така от месец и няма мърдане CryВлизам в едни дънки,който ми ставаха до 4етвъртия месец и в два панталона,който не са за бременни,но с който си изкарах бременноста,защото са от тези със широките ластици. CryАбсурд е да влезна в дрехите,който носих преди да забременея,което много ме натъжава.Не предполагах,4е толкова време ще при4ам по скоро на ме4енце отколкото на 4овек CryКорем4ето също си седи,а и с това кърмене съм отпрала едни гърди....  А на мен не ми харесва да съм така надарена.Да не говорим и за стрийте по гърдите,с който се сдобих Cry,на корема поне нямам ама егати и успокоенито е това.
Ина4е в4ера ходихме на 4астното педи и останахме много доволни,в края на месеца ще му правим на бебо и ехографиите да видим дали вси4ко е ок.
Днес ходихме с мама и бебо до един огрооооомен магазин само за игра4ки и с мернахме някой нещица за когато пораснем.Днес купихме само една дрънкалка колкото да не ни е напразно ходенето.Видях,4е някой питаше дали можело да се влиза в някакъв си магаин с коли4ката.Това майтап ли е или найстина.Ако е найстина,просто не мога да поярвам.....
Вени,4естито  bouquetМного професионални успехи ти пожелавам.

# 283
Новата ни темичка е готоваSimple Smile
Хайде заповядайте там, а тази Херка ще я заключи когато може

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 20:11 от кръц кръц

Общи условия

Активация на акаунт