Нежно мама цунка, ОКТОМВРИйска мъничка муцунка!

• 15 864
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
Кръци, аз знам за витамин Д, че е важен но нашето педи е страшно стриктно и се питам защо не ни го е назначила още..
а вас като ви чета отдавна сте ги започнали..
За обръшането в леглото и ние го умеем, сутрин сме по гръб и с вдигнати ръце.., а най-новия номер е да си надига дупето като се подпира на краката ..
Сори ама зверко зове !!1

# 61
здравйте,
вие сте се преместили, направо не знам как успявате така активно да се включвате във форума, на мен все не ми остават сили, явно никак не ме бива с организацията. едвам смогвам да се занимавам с беба, прането, гладенето, готвенето, до чистенето не съм стигнала Sad много съм гроги и нещо започвам да се сдухвам.
иначе сме добре, ходихме на доки и сме наддали 800гр. за 16 дни, което си е супер. успокоих се защото кърмя и никога не съм сигурна добре ли се е нахранила Ема.
на нас ни излезнаха разни пъпчици по лицето и много ме дразнят, вие как сте, имате ли такива, кога се махат, направо не искам да я снимам такава пъпчива:)
а номерът с напикаването и акането точно след като я почистя и намажа с крем свършва раяботата, направо ме убива... имате ли такива проблеми и има ли някакъв номер да се избегнат, аман от пране вече:(
ох пак мрънкаме от тези колики, те направо ще ме довършват, хайде позрави от нас и много  Hug
Евелинка стискам палци, сигурна съм че всичко ще е наред Peace

# 62
ами аз цедя и така храня, това определено ми дава повече свободно време. Просто много бавно суче и се изнервя бързо на гърдата и му намерих цаката с това цедене. Освен това не гладя изобщо. При простирането опъвам малко дрехите и това е. А прането го върши пералнята и не ми отнема време. Така се оправям аз. само дето съм недоспала защото за да съм наспана имам нужда от повече часове непрекъснат сън, ама какво да се прави...
Чудех се какво точно наричате колики? Това че бебо мрънка и не ще да заспи веднага или?
Айде лека нощ засега.

# 63
Цитат на: Хера link=topic=138850.msg2647084#msg2647084 [b
Леля Зеля [/b] къде изчезна тая жена..тя от цидене и от пиене на кафета време няма един ред да драсне Crossing Arms
не мога да го оправя този цитат нещо 

Тук съм уж, чета ама все така се случва че или се доя/как каза прабабата на Пламена/ или я храня  Confused и все не стигам по писане  Twisted Evil,ама до пиене на бира и кафе стигам, като и сложим и коликите и така... сега пак пиша с една ръка и голямо целене настава на буквите  Crazy

Браво на Благо стисках палци през цялото време с мен и мъжо Mr. Green

Ние сме добре освен гадните колики, в събота ходихме на село да я видят прабабите, много и се зарадваха, но едната така ме нахока че дете в тоз студ и преди 40 съм била луда да го водя някъде  smile3534 добре и понесе разходката CrazyРежима ни е точно никакъв уж ядем на 3 часа някои път сама ги увеличава като време някой път ги намалява до 2,30 въобще не знам до кога ще я караме така Twisted Evil  Всяка нощ е различно, ама една с една не си приличат. ooooh!

Честито на Кала и Роси добре дошли в лудницата  newsm62

Пак почвам отзад напред

galentse - коликите са когато присвива крачета , къркорят му червата и реве силно и с нищо не можеш да го успокоиш.

barabana - ами да ти кажа за напикаването купих едни чаршафи за еднократна употреба се водят ,ама са с памук и найлон отдолу да не пропускат, да ми служат за подложка на самата повивачка на леглото/ уф егати обяснението/ но откакто съм ги купила не се напикавала, докато я преобувам та не знам доколко ще са ефективни и дали ще има пак смяна на дрехи че и на мен ми писна до 4-5 преобличания сме стигали някои път Tired

mi6ka82 - ааа какви са тези мисли, всичките във форума сме перфектните майки  smile3534 newsm53 smile3503 като изключим това , какви са тез депресии след дъжд качулка, ти си му майка и се справяш най-добре от всички   love001

кръц кръц  и Теди май на различните млека различно пише , защото аз имам НАН и за 1 месец пише 120, върви ги разбери  newsm78

Относно спането Пламена спи настрани, ако е в леглото.По гръб спи само в столчето за кола което използвам да я разнасям в другите стаи smile3521

Хера ще питам каква е тази ваксина ама ако е по -хубава естествено че ще я взема, няма да лишавам човечето за сметка на кафета и бирите я smile3503 

Спирам че стана дълго и няма кои да ме чете  и тряба да млекодоявам  Grinning

# 64
  • Стара Загора
Първа кокошка на рапорт Mr. Green
Относно спането - нашия убавец пропуска вече три седмици яденето си в 00 часа..значи ядем 20,30-21,00 часа след банята и после става към 03,00 - 3,300 часа и после 7,30 - 8,00 часа. Мама е доволна...спи та се късам Mr. Green
Зелче за ваксината - значи ударих едно проучване...има два вида ваксини. Едната е стандартната три валентна /дефтерия, тетанус, коклюш/ чието име е Тетравак - представлява безклетъчна ДТК+убито полио в една спринцовка/незнам още колко струва/ и Pentaxim, която е петвалентна /освен ДТК, менингит и другото го забравих/...тя струва около 65лв. Значи трябва да са три приема на ваксината...т.е 3х65лв. /ако се купува петвалентата/
Относно вит.Д - започнахме го като навърши един месец Слави и давам 2 капки сутрин.
Мишке кви са тези депресии Naughty Не ти стига деперсията свеки ами и ти сама си навличаш други Crossing Arms Я го дай по-весело и без депресии. Мама на красив Янислав си ти Hug
Барабана моята организация е точно на нулата Crazy Но нали се храним със шише та татито също храни и аз имам свободно време. Като цяло мъж ми много помага за Слави. Оплаквания нямам никакви Mr. Green
Някоя беше правила изречение тука за цеденето...да не сме се мъчили. Ако мога да кърмя мисли ли, че ще цедя като луда и вместо да спя и той да суче аз ще се цедя. Просто моят сни отказда всякакъв вид засукване. Нино със силиконови зърна..нито с издърпване на зърното /въпреки това моято остава пак леко вдлъбнато/
Лек ден мамчета Hug

# 65
Добро утро ,имаме си рожденничка

КРЪЦ          
Много здраве любов и късмет
Херка тази ваксина замества някоя от задължителните или е допълнителна.Питах нашето педи тя не знаела нищо пък била и против-ужасна е.
На нас утре ще ни поставят третата /двете бяха в родилния дом/

# 66
Тъкмо я хванах , горе в рожденици Hug Пък то ме изпреварили  Wink

Честит рожден ден Кръц да си жива и здрава само да те радват вкъщи newsm59 newsm59 newsm59

Херка не се ядосвай за глупости Hug  пий една бира от мен beer cheers и ги остави хората да си говорят тъй и тъй едва ли ще разберат  Tired по повода и аз се бях издразнила на някои вече не помня на кои и щях да напиша че моето дете вече таблицата за уможение владее ама....... пих една бира и ми мина да ти кажа smile3533 newsm53 newsm08

# 67
  • Виена
Честит Рожден Ден Кръци bdbaloni
 Бъди жива и здрава,винаги обичана и желана!Нека никога усмивката не слиза от лицето ти Hug.
didita4u davam i AM 2,3 pyti nai mnogo na den,zashtoto nqmam tolkova mnogo kyrma,a na po dylyg interval,kato preskacham nqkoe hranene i sybiram za edno cqlo,ako me razbra,mai ne mojah da obqsnq tova koeto iskah.
 Ужас снощи празнувахме на каката Р.Д. Такава лудница беше...Нямам думи.8 деца от 2 до 6 годишна възраст,купона беше невероятен.Такава дъндания.Ама бебока нямаше проблем със спането.Ама като се ококори вечерта че до 1h няма заспиване.Ама после като откъртихме и двамата,не помня даже през ноща как сме се хранили Embarassed.
 Ох не мога да си намеря свестен кредор Sad някои ако знае да ми каже

# 68
  • Стара Загора

Херка тази ваксина замества някоя от задължителните или е допълнителна.Питах нашето педи тя не знаела нищо пък била и против-ужасна е.
На нас утре ще ни поставят третата /двете бяха в родилния дом/
Замества тазци ваксина, която ти се полага безплатно от касата. Но тази от касата е от живо животно направена а тази която ако искаш си я купуваш е от убито...т.е била по-хубава и бебетата по-добре я приемали. Четох някъде /вече не помня къде Crazy/ че от догодина щели да се въвеждат само от убито жАвотно защото на Запад никъде вече не ползват такива от животни /ама ние нали сме в друг свят Crazy/ но за сега трябва да се купуват от тези родители, които искат.
Зелче аз снощи вървя из статята и гледам една чаша с кола..наддигам я и дакот се усетя я приполових...а тя на мъжа ми и вътре кола и уиски....хубаво се нажабурих Mr. Green

# 69
  • Ботевград
Здравейте майчета!
Аз все още съм две в едно!
Ще се раждаме обаче скоро, моля Ви стискайте ни палци всичко да мине добре при нас и Бог да ни закриля!  Hug

Кръци, честит рожден ден!  newsm59
Пожелавам ти невероятен купон, много здраве, щастие, любов и късмет!
Бъди все такава добричка и весела!

# 70

Кръц Кръц, бъди жива и здрава!Нека твоето малко злато ти носи само радост.
Аз да кажа, че днес съм малко по добре и май не съм толкова депресирана.

# 71
  • Стара Загора
Честит рожден ден Кръци   bouquet  bouquet  bouquet
Да си жива и здрава и само хубави моменти да те съпъдстват Heart Eyes

# 72
Кръци, Честит рожден ден! Да сте здрави ти и цялото семейство, и разбира се мнооого щастие и любов..  bouquet  bouquet  bouquet
Хера, направо ме успокои.. явно и нашето педи изписва витамин Д при навършен 1 месец.., а за ваксината и аз ще питам..
Моя дишльо реве от 5 сутринта и нищо не помага .. гадните колики ни нападнаха здраво .. #Cussing out #2gunfire горкото вече едвам гледа и пак не може да заспи  Sick

# 73
Кръци, честит рожден ден, мила! Да си все така приветлива и мноооооого щастлива! smile3525 smile3525
galentse, ами че то гладенето на бебчовите дрешки не е толкова по естетически причини, а е зада се убият всички микроби и е задължително, особено на тези, които са в пряк допир до кожата.
Много се радвам за малкия Благо и се моля за Евелина да има сили да го преодолее колкото се може по-бързо!
Хера, моят хубавец има същия режим вечер като Слави! Вече се наспивам много по-добре! Mr. Green
Приятен ден, че мъничкият ме зове.

# 74
Свеки успяяя.. Мишето нанка .. (пу-пу-пу)
Евелинка, радвам се, че всичко е минало добре..браво на малкия герой Благо

Времето е отврат, вече 3 -ти ден не сме излизали .. а така хубаво спинка детенце на въздух

Общи условия

Активация на акаунт