Нежно мама цунка, ОКТОМВРИйска мъничка муцунка!

• 15 876
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Кръци честит рожден ден, да сте здрави, щастливи и твоите съкровища много да те радват!  bouquet
Евелинка много се радвам, че всичко е минало успешно, браво на малкия Благо Hug
Леля Зеля и аз вчера открих еднократните чаршафчета и направо се родих, само дето ако не се сетя като я избърша от водата да махна хавлийката, става пак белята и отива в пералнята, ама ще се науча Laughing
и ние нещо започнахме с връщането на храна, особено сутрин, не е на фонтан но си е връщане и стичане по дрешки, таткото и т.н. дано е нормално, че да нямаме и ние нещо с пилора. таткото по принцип го има даже стенозата на пилора е не знам си там 2 или 3 степен беше... а това се предава по наследство, но се проявява при момчетата, та се надявам да ни се размине Praynig
за ваксините и аз не искам от живата ама ще видим педиатъра как ще понесе новината Simple Smile
поздрави от нас за сега Hug

# 76
  • Откъм Варната
Честит рожден ден Кръц кръц

Мише това за крилцата на памперса май се оказа вярно, мерси че ми отвори очите, откакто забелязах, че памперса има цяла система антиопикаване не сме се опикавали, ама то е за хора с висшо   love001

Както гледам Херка и Леля Зеля малко са се опиянчили, едни бири, едни уискита, ама и аз не оставам по назад, имам си тук едно шоколадово ликьорче от изписването и на 2-3 дена си близвам по половин глътка, и биричка чат пат попийвам, тя май била полезна за кърмата, ама не съм много сигурна newsm78.

# 77
Кръц Кръц, Честит рожден ден! Много щастливи мигове с любимите същества, успехи и здраве!

Браво и на малкия Благовест smile3525 на Евелинка! Много бързо възстановяване от операцията и скорошно прибиране у дома!

Фрики, слагам я да спи заради опасността от задавяне, ако повърне. Тук даже продават специални възглавнички за тази цел, като тази shop.danet.bg/product_info.php?cPath=22_139&products_id=600 Обаче в крайна сметка нашата си спи в позиция каквато тя си хареса.
За пъпчиците по лицето се мажем с емулсията на Мустела и вече преминават(но май, че от само себе си). Днес съм поръчала на таткото да купи крем за лице на МУстела и ще видя той как ще е.
За Пентаксима, доколкото разбрах замества всички ваксини до една година с изключение на тази за Хепатит Б. Много добре се понасяла от децата. Дано да е така, че голямата винаги реагираше след ваксина.
Мишка, това май е последна фаза от наместването на хормоните Laughing Скоро всичко ще си влезе в релси.
galentse, дано нямате колики. Ако имате ще ги разпознаеш и без да ти ги описваме - безутешен рев продължително време, свиване и изпъване на крачетата, почервеняване на лицето. Дано ви подмине тази прелест.
Аз хубаво се хваля как спим вечер по 9 часа, обаче през деня започва да будува все повече. Днес само подремва по за 20-30мин между храненията и през останолото време иска все повече внимание.
А нашата кака уж е голяма, но снощи да вземе да постави една плюшена мишка по-близо до Анна за да я виждала по-добре и я оставила сама. Влизам след малко в стаята и виждам как Анна  сладко сладко лапа крака й. Та имахме пак инструктаж с по-сериозен тон.
Ох дано утре да спре този вятър, че да си подадем носа поне за 1 час навън.
Лек и приятен ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 78
     КРЪЦИ,4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА И САМО ХУБАВИНКИ ДА ТИ СЕ СЛУ4ВАТ.
     Вилиан,и аз така предположих ама викам да попитам Wink.Нали в нашата болница вси4ки бебоци по гръб ги слагаха...
     Абе хора,исках да споделям много неща ама сега вси4ко забравих.Оба4е си имам извинение Mr. Green."PLACENTA BRAIN" е диагнозата която са сложили у4ените за бременни и скоро родили забравящи мами като мене Mr. Green.Татито като зпо4не да ми се смее му казвам  Naughty.Това си е болест

# 79
Кръц Кръц честит рожден ден и нека любовта бъде вечно твоя спътница newsm51
Браво и на малкия Благовест ,а на мама Евелинка пожелания за само хубави моменти да споделя от тук на татък с мъничкото човече Hug
Ох тези каки ,нашата не знам дали въобще съзнава какво прави.Но не смея да ги остава 2-те на саме.Онзи ден се опитала да я вдигне Shocked,а днес си намушила ръката отзад в гръбчето през гушката от горе  ooooh!.не знам с какви думи да и обяснявам че това не е играчка .
И ние не сме излизали от няколко дни и вече подивяваме ,а как ще се кара зимата не ми се мисли.
Валка трябва да мине да каже за резултатите от жълтеничката на малката Мария ,дано всичка и при тях вече е зад гърба им

# 80
  • Бургас и някъде на изток в Лондон
Здравейте майчета на малки зайчетаа
Благодарско на Херка и Кръци за новата темичка нека я напълним само хубави и положителни емоции. Flutter Flutter
Момичета направо ви се възхищавам как между грижите за малките мушмороци,домакинството ви остава време и за форума.Аз едвам смогвам да ви изчета даже сега пиша с едната ръка.
Да ви се похваля днес ставаме на 1 месец и ви черпя

party023 smile3510 Popcorn  food010 beer beer3
макар и виртуално по случай повода.Все още немога да повярвам че ми се случи най-голямото щастие в живота.Щастието  да станеш майка.
Ние след 2 дни сме на консултация,надявам се тогава пак да имам време и аз да се отчета.Нямам търпение за да видя какви са ни мерките.Толкова се радвам като чета колко са наддали и пораснали вашите бебчета.Нека растат все така и да ви носят много радост в живота
Ох ще свървам че пак ме вика малката

# 81
Да ви се оплача, сега идваме от педито след голямото дране днес се указа, че сме недохранени.. за 10 дни е качил само 300 гр и  сме само 3700гр..Реве ми се, зашото бях убедена, че кърмата му стига .. сега дохраних пробно изяде 20 грама и после повърна .. така, че не знам дали наистина имаме нужда от дохранване
А да и коликите си ги има..  Twisted Evil и го мъчат зверски .. може ли заради тях да не наддава #Crazy newsm78

# 82
Да ви се похваля, че Борислав успя да "оцелее" цял месец с неорганизирана майка и загрижени баби. Явно ще ми е издръжливо детето. Ако утре мине и качествения контрол на консултацията, ще се възгордея страшно.

# 83
Здравейте,момичета!
Да знаете само как се радвам,че отново мога да ви пиша! newsm44
Но екшъна е пълен!Изобщо не мога да стигна до компютъра. Та... моята принцеса Габриела се роди на 28.10 сутринта.Беше 3,650кг. и 50 см.нормално раждане,но с много шевове и трудничко възстановяване на моя милост.Едва днес ни падна пъпчето и едва днес успяхме да склоним някой педиатър да ни поеме.Толкова засега.Чака ме,за папо....
Поздрави на всички.Благодаря ,че сте оставили диря в предишната тема,иначе нямаше да ви намеря...
Хубав ден и  Hug

# 84
Здравейте  й от нас .Първо да помоля Кръц Кръц ако можеш да промениш от пред на първата страничка чак сега видях че е написано там дето колко сме родили абе омотах се с две думи родили сме се 3.530а не колкото е написано отпред и ако не те затруднявам да го промениш.Та сега да се отчетем  качили сме за един месец 1.500 и сега сме 4.900 и сме цели 53 см
Колики вече нямаме дда чукна на дърво ама нощното хранене си остава и мисля да не я мъча а когато сама си се откаже тогава.Вече почнахме сокче от ябълка а то са физиономий и муцунки докато я пие че падам от смях.Бабата я научи а ръце и сега си замина на Гърция и няма да разправям какъв е рев у дома когато лежи в коша ooooh! направо се побърквам и до тоалетна не може да иде човек Crazy незнам как да я отуча немога да я слушам как плаче и я гушвам ама това не е  метода за отучване newsm78а на всичкото отгоре аз пък я научих да спи на спалнята до мен за да ми е по лесно да я кърмя през ноща абе с две думи загазих я doh newsm45 ПОМОЩ ПОМАГАЙТЕ

# 85
Кръц-кръц newsm59  bigdance2МНОГО ЩАСТИЕ И СВЕТЛИНА В СЪРЦАТА И ДОМА!!!БЪДИ ЗДРАВА И УСМИХНАТА МАМА И СЪПРУГА!!
Алекс126,честита месечинка!Много да се слушкате и гушкате!
Прегръдки на Благовест и Евелина!! Hug

Пък вчера при нас беше един екшън..Правихме погача на Анастасия.Ставам аз рано и почвам едно чистене и миене-5 часа,естествено хранене на беба,смяна на пампи и .т.н..Приготвям всичко,без да подвия крак,кръст съответно нямам... И отивам да взема погачата(това става в 14.30,а гостите ще дойдат в 15.30),която е по поръчка,щото хич не мога да я "завъртя" и продавачката ми казва-"Ами ние я продадохме.." Shocked Нямало бележка и тя си седяла самотна на тезгяха,та хорицата не знаели,че е за мен,защото и никой нищо не им казал  и т.н...Няма да описвам какво ми стана.Запазих пълно спокойствие(тези,които ме познават добре,знаят ,че щом не крещя,значи ще убивам) и тихо им казах"Значи сега вие ми казвате,че заради вас празника за здравето на детето ми ще се провали,така ли?" и продавачката "Ами аз бих отишла ей сега да ви купя от някъде,ама е неделя и няма от къде,пък и те са само по поръчка.Така,че,съжаляваме,ето ви парите.." И ги извади от пликче с БЕЛЕЖКА за поръчка!!Т.е.  има си бележчица,ама кой да чете #2gunfire #2gunfire Оставих на Господ да ги накаже Grinning,но за първи път откакто съм бременна,ми се прииска да се прибера и да се напия безпаметно. Embarassed
Както и да е...Гостите пристигнаха и направо не повярваха на тази идиотщина.Шефката ми побесня и хукна с колата да търси из София(ние нали не сме мобилни с мъжо) и накрая намери в Пикадили малка,но хубава погача.Та ритуала се състоя.Беше доста весело,особено когато се мъчихме да сглобим кошарата за игра и спане(подарък от колегите) и се оказа,че има упътване само за сгъване.Настана една борба...Абе,балерини LaughingНакрая звъннахме на един препатил татко ,та той ни издаде тайната и вече си имаме подвижно легълце и почваме да обикаляме по страната и чужбина Grinning
Това е от мен.Дълго стана,ама вчера си беше емоция!!
Хайде,лек ден и ако ще поръчвате погачи,много внимавайте с "добросъвестните" ни търговци!! Hug Hug

# 86
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ МОМИЧЕТА Hug Hug Hug

ТОЛКОВА СТЕ МИЛИ И МНОГО МЕ ТРОГНАХТЕ И МНОГО МЕ ЗАРАДВАХТЕ Heart Eyes
Ето една тортичка, с която виртуално ви черпя:

и към всички пожелания към мен, аз изпращам едно към всички вас - да са ви живи и здрави малките слънца и само радост и щастие да ви носят Hug

# 87
Да ви се похваля, че Борислав успя да "оцелее" цял месец с неорганизирана майка и загрижени баби. Явно ще ми е издръжливо детето. Ако утре мине и качествения контрол на консултацията, ще се възгордея страшно.
hahaha  rotfImbo  rotfImao  Joy  smile3532

# 88
Херка,  КалиМа на изкара че не сме изтрезнявали по време на цялата бременност че и сега продължаваме с същия дух[smilie=smile3534.gif] май само завижда, пък и тя бира пий, та и ликьори, ние сме се опиянчвали, хубава работа , ние поне не ги мешим  Drunk

Ха наздраве от мен  cheers

# 89
  • -
Кръц кръц честит рожден ден мила!Да си здрава и щастлива майка и много обичана жена!Ангелина вие сте се видели в приключение просто.......важното е че всичко е с хубав край.Alex 126 честита месечинка-много да ви слуша бебо и да расте жив и здрав!Добре дошли на tsvetomira petkova и miki m!Както беше казал някой по-нагоре добре дошли в лудницата.... JoyКоте бъди спокойна мила-може пък това пробно кърмене да не е критерия за кърмата ти,нали знаеш че бебетата не винаги изяждат еднакво количество...пък и колкото имаш все е от полза за детенцето.Mi6ka накрая или всички ще полудеем дружно или ще се оправим-няма да те оставим сама я Mr. Green
И сега да се похваля за нас-днес ходихме на нови изследвания на кръвта сутринта и вече всичко е нормално.Преди 12 дни билирубина е бил 178,а днес е 38,така че вече се преборихме със жълтеницата и сме добре,а пък и Мария вече не прилича на китайче,а е розовка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт