Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Спойлери от реалити предавания

 • 46 060
 • 644
 •   12
Отговори
# 30
 • Мнения: 1 057
За тези, на които не съм писала на лично. Трето знам, че Стефан отстранява Ивайло, но тук не съм сигурна или Стефан беше или Георги.
Малко ме съмнява че Георги е бил Ивайло. Правя си сметката от снимките закачени с звезда за фермер. Ако не е Жоро поне Стефан е бил Ивайло 😆

# 31
 • Мнения: 163
За тези, на които не съм писала на лично. Първо знам, че Кирил побеждава. Второ наистина Живка отстранява Мартина, така ми е казано. Трето знам, че Стефан отстранява Ивайло, но тук не съм сигурна или Стефан беше или Георги. Обаче Ваня кой я отстраняваше не помня, ама логично де или Живка, или Мартина.

Лелеее ако това с Живка и Мартина е вярно просто ще се изкефя на макс.Според мен Стефан ще отсрани Ивайло тази седмица точно заради звездата на снимката на Стефан/той ще е фермер другата седмица според мен/.
И на мен ми е интересно как Киро е победител? Като има игри на самия финал/в някой от сезоните на живо в студиото в други сезони на запис/ а и все пак има зрителски вот...не мисля,че Киро има шанс за вота конкретно!
Благодаря за темата обожавам спойлери ☺

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 10:53 от hyndia

# 32
 • Велики Преслав
 • Мнения: 3 330
Е, ако кирил е победител...

# 33
 • Мнения: 1 057
Вече имаше мини битка между Живка и Мартина за ратай и там Живка бие. Това мога да приема че я отстранява. Да кажем че ако Ваня е на финал и ако е взела и скалпа на Мартина ще е била рекорда да хепи Ванче. 😆😆

# 34
 • София
 • Мнения: 53
И до сега ми се потвърждава информацията за Кирил, което не ми харесва. Аз за първа година гледам фермата и от вас разбирам, че има и зрителски вот. Надявам се, че след бунта на хората, дори и Кирил да е гласен за победител да го променят, защото наистина ще си загубят зрителите ако има следващ сезон.
Макар, че до колкото знам май всички са навън вече. Те какво връщат ли се после за гласовете или как.
Ааа и който не е прочел в предната тема спойлера, да знаете, че милия Ивайло се чуди защо никой от участниците не иска да излиза с него, и не го викат никъде. Simple Smile

# 35
 • Мнения: 1 057
Миналта година предварително заснеха финала като записи и след всяка битка в студиото даваха кратки коментари и номера за гласуване на финалиста. Сега не знам дали пак ще има вот от предишните ферми. Но зрителския вот ще отиде при Живка и Стефан ако са на финала. Абсурд при някой друг.

# 36
 • Велики Преслав
 • Мнения: 3 330
Ако Кирил спечели, това е последния сезон който гледам фермата.

# 37
 • Вестерос
 • Мнения: 32 730
За тези, на които не съм писала на лично. Първо знам, че Кирил побеждава. Второ наистина Живка отстранява Мартина, така ми е казано. Трето знам, че Стефан отстранява Ивайло, но тук не съм сигурна или Стефан беше или Георги. Обаче Ваня кой я отстраняваше не помня, ама логично де или Живка, или Мартина.
Финалът е НА ЖИВО, след гласуване! Кирил НЯМА да спечели. И/А няма да си направят харакири и да му дадат парите. Ще стане бунт!

# 38
 • гр.София
 • Мнения: 952
Е, Ивайло  не го ли канят от групата на  "готините"? Нали бяха голееееми приятели.
Няма как сега да се знае кой е победител, защото финала е на живо. Игрите миналата година бяха записани предварително, но имаше гласуване от другите фермери и от публиката. Това ще стане към края на Декември май.
Кирил и да са го гласили за победител, той сам се победи. Няма как с поведението, което демонстрира, да спечели симпатиите на зрителите. Също така мисля, че ако гласуват фермерите от всички сезони, както беше миналата година, Кирил пак няма шанс да спечели. Евентуално само групата на "готините" ще гласува за него

# 39
 • Велики Преслав
 • Мнения: 3 330
Ама и Коцко искам да си тръгне. Вече ми е отвратителен. Все едно е бебе, толкова го пазят, то косъм от главата му не пада.

# 40
 • Велико Търново
 • Мнения: 4 708
Един коментар по отношение на спойлера от Мирон. Предварително се извинявам, че стана много дълго, но исках да бъде подробен, за да предизвиква възможно най-малко въпроси Grinning
Гафът беше в рубриката "Животът зад Фермата", сниман и излъчен на 12 октомври. Имаше въпрос във ФБ, в който питаха Мирон къде било джакузито и той влезе вътре, за да го покаже. Само че вместо да отиде директно към него, незнайно защо започна "репортажа" си от магерницата и зад него се видяха снимките на стената. Аз още тогава си поиграх да направя ето това:


Та, Мирон излъчваше от Фермата, докато участниците бяха на арената за елиминационен дуел. Няколко дена по-късно си поиграх и направих онази таблица, в която се вижда в кои дни са снимани съответните съботни елиминационни дуели и която Diavolo от няколко седмици насам слага в първите постове на темите. От нея се вижда, че въпросният дуел ще се излъчи на 4 декември (въпреки според настоящата таблица не е на 12-ти, а на 10 октомври, тъй като снощи си открих грешка, която изобщо не знам как не съм видяла досега). Ето тук подробности за таблицата, които слагам в скрит текст, за да не става многог дълъг постът:
Скрит текст:
Табличката се основава на прости аритметични сметки при спазени следните две условия:
1. снимките са започнали на 1 август
2. 6 дни във Фермата са равни на 6 снимачни дни, като се снима без прекъсване.
За да не го пиша отново, ще цитирам нещо, което написах снощи на Дяволо:
Открих си грешка в таблицата.
Снимачните дни реално са с два напред още от самото начало. И не знам къде съм бляла, че не съм го видяла досега. Още повече като знам, че гафът на Мирон беше на 12 октомври, а тогава снимаха дуела, който ще се излъчи на 4 декември. Според сегашната таблица са го снимали на 10 октомври.
Както и да е, за следващия път вече ще е вярна, то и без това не знам кой я гледа.
Ето и правилната таблица (без отпадналия от дуела, разбира се, ама към днес все още и аз не знам кой е)

Объркала съм една от формулите и снощи като се загледах, чак се сепнах, че не съм го забелязала досега.
Мирон снима от Фермата, докато участниците са на арената, където се провежда дуел (който е женски и вероятно между Ралица и Ваня, или аз поне така го виждам на мониторите зад Мирон). В този момент снимките на стената са 10 - от тези, които към днешна дата са вътре, ги няма Ивайло и Лора. Само че до 4 декември има САМО ЕДНА елиминация - тази, която ще дадат сега на 26 и 27 ноември. Това означава, че един от тия двамата ще отпадне по начин, различен от дуел.
Довечера като стане ясно кои ще са ратаите и най-вече в четвъртък като гласуват за първи дуелист, ще се знае кой отпада тази седмица след загуба на арената. Снощи с Merri_An разменихме няколко ЛС и тя ми подсказа един вариант, който преди това и аз си мислех - че Ивайло може да бъде отстранен от продукцията. Не знам обаче кое повече искам да видя - изгонване или отстраняване в дуел. И двете за самия Ивайло ще са неприятни, въпросът е кое би било по-приятно за нас Satisfied
А,  още нещо във връзка със скрийншота от видеото на Мирон - вижда се как някои от снимките на са си по местата, на които са били в началото. Сигурно предишната седмица като обшиваха магерницата с дъски, са ги съборили и после са ги накачили по спомен, както се вижда - невярно Satisfied Но разбира се, че това са "бели кахъри"...

# 41
 • Разпиляна във въображението
 • Мнения: 18 037
Да падне от дуел - това ще ми донесе удоволствие. От Георги или Стефан.

# 42
 • Велики Преслав
 • Мнения: 3 330
Може и да е дисквалифициран.

# 43
 • Мнения: 668
Те киро не са дисквалифицирали след снощи, та иво ли.
Нарочно са с малки букви имената.

# 44
 • Мнения: 6 915
Не вярвам да дисквалифицират Ивайло, та той е любимец на продуцентите.

Общи условия

Активация на акаунт