Спойлери от реалити предавания

• 77 495
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
И аз съм за Живка в тази конфигурация, после Пламен, ама с голям компромис. Другите двама хич не ги и смятам.. Ама ми е чудно как киро би победил Пацо в игрите.

# 121
“Солидна аргументация”?!? Не се спират от продукцията!!!

# 122
Ако са играли игрите за финала вече и ги гледаме на запис, и само зрителския вот е на живо ( както беше миналата година май ), сигурно се знае , кой е победил на игрите. Така разбирам спойлери, че Кирил е победил.
А дали наистина броят честно sms -ите, не съм сигурна.
Ще катурнат някой накрая с компромат, за да тикат Кирил, надявам се да не е Пламен .

# 123
И аз съм за Живка в тази конфигурация, после Пламен, ама с голям компромис. Другите двама хич не ги и смятам.. Ама ми е чудно как киро би победил Пацо в игрите.
Ако в игрите трябва да се влага мисъл, или се реди нещо, то Киро ще го бие и още как. Но пфф изобщо не го искам на финал тоя, както и Мартина😥

# 124
И аз съм на същото мнение че Кирил е победил игрите ,но зрителския вот няма изобщо да го вземе.

# 125
  • Другата България
Има и фермерски вот.
Миналата година и на фермерите от всички сезони до сега.

# 126
  • София
Лошото е, че фермерският има голяма вероятност да е за Кирил, ако са само двама на финал, надявам се да се гласува и за четиримата.

# 127
  • Sunshine state
Изобщо не мисля, че фермерският вот ще бъде за Кирил. Никак не ми се струва реално.

# 128
Ако са играли игрите за финала вече и ги гледаме на запис, и само зрителския вот е на живо ( както беше миналата година май ), сигурно се знае , кой е победил на игрите. Така разбирам спойлери, че Кирил е победил.
Ще катурнат някой накрая с компромат, за да тикат Кирил, надявам се да не е Пламен .
Що? Той така сериозно захапа да се връща в глутницата!

# 129
  • Мюнхен
Здравейте. Някой има ли спойлер за ИВ днес? Битката между Милена и Симеон.

# 130
Що? Той така сериозно захапа да се връща в глутницата!
И ти си права.

# 131
  • До морето
Милена отпада

# 132
# 133
Ех, колко жалко!

# 134
  • На морето!
Ако спойлерът е верен, битката ще е между Пламен и Живка. Мартина и Киро ще оберат негативните, освен ако не преживеят някакъв огромен катарзис.

Общи условия

Активация на акаунт