Спойлери от реалити предавания

• 77 543
  • 762
  •   1
Отговори
# 390
  • На морето!
Нямам търпение да видя как отпада Любо, дано е от Жоро, но сигурно ще е Киро.

# 391
  • Велико Търново
Ваня ще има да избира предполагам само между Живка и Ралица, защото Андрей го казва който бие става фермер. Мартина бие Лора и може да има имунитет да не бъде избирана , но не знам ще се гледа Grinning
Не е ли който бие в редовен елиминационен дуел?

# 392
Ваня ще има да избира предполагам само между Живка и Ралица, защото Андрей го казва който бие става фермер. Мартина бие Лора и може да има имунитет да не бъде избирана , но не знам ще се гледа Grinning
Не е ли който бие в редовен елиминационен дуел?
И аз разбрах, че фермер става този,  който бие на редовен дуел.

# 393
  • Велико Търново
Да, току-що изгледах момента, когато Андрей казва за промяната на правилата. Точно така е - победителят в РЕДОВЕН елиминационен дуел става фермер на седмицата.
Значи Мартина няма да става шеф и съответно - няма да има имунитет. Но пък може да го спечели в битка срещу Ралица и Живка. Но дори и да не го спечели, Ваня няма да си избере нея.

# 394
да обърках се , извинявайте

# 395
  • Mediterraneo
А защо победителят от извънредния дуел да не може да бъде избран за редовен? Би било интересно.

# 396
  • Другата България
Аз по пътя на логиката отново.
Треторазрядния каза, че ако Ваня отново стане фермер, той ще си тръгне от предаването.
Ако е верен на думите си, то значи в събота отпада Ваня.
Тоест, Ралица бие Ваня.
Да видим дали ще изляза права.
Ако ми дадат инфо преди това, ще го напиша.
Сигурно инфо.

# 397
Кирил друг път ще си тръгне, ако Ваня пак стане фермер. Този толкова пъти се извъртя и забрави какво е приказвал малко преди това, че хич няма да му е неудобно пак да го направи.

# 398
Според мен Ралица бие. За мен е по-силната физически.

Ха-ха, стане ли Ваня фермер, Киро бързо ще забрави какво се е заканвал.😂

# 399
Ралица има силите да бие Ваня. (ТУК Давам моя догатка) Ралица става фермер праща Пламен ратай и той бие Коце в редовен дуел и става фермер Пламен. Георги се изправя срещу Любо такова усещане имам в дуела през седмицата при управлението на Ралица. За напред вече не знам как ще е.

# 400
И аз мисля, че Ванчето ще падне от Ралица. Не е сигурно, но така ми се струва. И по-добре за нея, че как се овълчиха фермерите, светлината ѝ ще угасне като се развихрят по-нататък.

# 401
  • Велико Търново
А защо победителят от извънредния дуел да не може да бъде избран за редовен? Би било интересно.
Напротив, напълно възможно е. Друг е въпросът този, който ще избира, дали ще го избере.

Merri_An, точно така. Ако се счете, че Кирил би си удържал на думата, логиката води именно към отпадане на Ваня, щом той е останал.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 22:42 от DamaPika

# 402
  • Другата България
Именно, така мисля заради Кирил.
Сега, мнението ми за него е ясно, но освен това за него е важно да е....как да кажа, да е с авторитет на мъж, а не на....пиййййп. Та поради тази причина Ралица ще бие, така ми говорят звездите, а ако ми проговори готината съфорумка - ще ви кажа.

# 403
  • Велико Търново
Ралица става фермер праща Пламен ратай и той бие Коце в редовен дуел и става фермер Пламен. Георги се изправя срещу Любо такова усещане имам в дуела през седмицата при управлението на Ралица. За напред вече не знам как ще е.
А има вариант Ралица като фермер да посочи Георги за един от ратаите, жребият да определи в извънредния дуел да се срещнат Кирил и Любомир, и в края на седмицата Георги да се изправи срещу Коци. Въпреки че неговата цел не е точно той, де. Но пък така няма да има нужда от още един извънреден мъжки дуел.

# 404
DamaPika Има логика но дали Ралица ще се сети за това и да прати Георги ратай и така той да може да избира. Дано Жоро и го каже ,но не знам.

Общи условия

Активация на акаунт