Спойлери от реалити предавания

• 77 541
  • 762
  •   1
Отговори
# 405
Бре, за пръв път Фермата да е по-коментирана от Игрите 😂
Кой отпада утре в ИВ - Рабухчиев или Неделчо?

# 406
Бре, за пръв път Фермата да е по-коментирана от Игрите 😂
Кой отпада утре в ИВ - Рабухчиев или Неделчо?
Утре Рабухчиев, вдругиден Неделчо.

# 407
Утре е вторник. По-скоро първо пада Рабухчиев, а в следващата игра - Неделчо.

# 408
  • Вестерос
Ето нещото, заради което не излизаха сметките.
Извънреден елиминационен дуел.

Значи в крайна сметка излизам права, че другата седмица ще е дуелът между Ваня и Ралица, а не тази.
Не, не значи. Точно тази седмица ще е. Просто дуелите ще са два.
Да, като почна предаването и казаха за извънредните се наредиха нещата

# 409
По принцип ще ми е все тая - коя от двете - Ралица или Ваня ще победи, но само като си представя, как Треторазрядният ще се радва, ще води диалог, монолог, триалог, ми се ще Ралица да падне. От друга страна, още една седмица да мъчат Ваня - ще ми е жал. Ако наистина Пламен, Треторазрядният, Марта и Живка остават, ще ме е яд заради Георги, който толкова усилия положи да стане по-човечен, по-лицеприятен.

# 410
  • Мюнхен
Нямам спойлер, но след като Делчо плаче в промото, явно ще победи. За мое съжаление. Но се радвам за Поли, моята фоворитка от самото начало. Стратимир и Боби са следващите в моята класация. За тях има ли спойлери кога си тръгват?

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 23:38 от АДРИЛЕО

# 411
Нямам спойлер, но след като Делчо плаче в промото, явно ще победи. За мое съжаление. Но се радвам за Поли, моята фоворитка от самото начло. Стратимир и Боби са следващите в моята класация. За тях има ли спойлери кога си тръгват?
Веднага след Неделчо, един след друг.

# 412
  • Мюнхен
Нямам спойлер, но след като Делчо плаче в промото, явно ще победи. За мое съжаление. Но се радвам за Поли, моята фоворитка от самото начало. Стратимир и Боби са следващите в моята класация. За тях има ли спойлери кога си тръгват?
Веднага след Неделчо, един след друг.

Благодаря ти. Устройва ме. Жалко само, че е преди Елизабет. Ама с тези грошове е ясно.

# 413
По принцип ще ми е все тая - коя от двете - Ралица или Ваня ще победи, но само като си представя, как Треторазрядният ще се радва, ще води диалог, монолог, триалог, ми се ще Ралица да падне. От друга страна, още една седмица да мъчат Ваня - ще ми е жал. Ако наистина Пламен, Треторазрядният, Марта и Живка остават, ще ме е яд заради Георги, който толкова усилия положи да стане по-човечен, по-лицеприятен.
За мен е окей Ваня да падне точно от Ралица, защото Ралица все още ми е симпатична. Казвам все още, защото не знам утре как ще е, хахах. Живка както я харесвах цял сезон, нещо бързо започна да слиза надолу в класацията ми.
А за Георги ми е много любопитно кой ще го гътне. Това ще ми е най-итересният дуел може би.
Внимание за всички, които пишат и в двете теми! Обърках се преди малко и писах в другата тема вместо в тази. Да не повтори някой тъпата ми грешка. Flushed

# 414
За Вальо и учителката знам, че има хър-мур, ама за Морунов и Елизабет, не го вярвам.
Коя е учителката?

# 415
За Вальо и учителката знам, че има хър-мур, ама за Морунов и Елизабет, не го вярвам.
Коя е учителката?
Елия

# 416
другата седмица извънредния дуел ще е мъжки в това съм сигурна защото първо жени не останаха да се изправят една срещу друга и също така Мартина утре/сряда бие Лора , Ралица бие Ваня. А някой сподели че Любо го има и след 4.12 това почти означава че или той или Кирил е бил Жоро. Освен ако Ралица се сети да сложи Георги ратай с цел да се не изправи срещу Любо/Кирил.

# 417
  • София
Аа Стефан къде остава в цялата ситуация?

# 418
  • Велико Търново
другата седмица извънредния дуел ще е мъжки в това съм сигурна защото първо жени не останаха да се изправят една срещу друга и също така Мартина утре/сряда бие Лора , Ралица бие Ваня. А някой сподели че Любо го има и след 4.12 това почти означава че или той или Кирил е бил Жоро. Освен ако Ралица се сети да сложи Георги ратай с цел да се не изправи срещу Любо/Кирил.
Ама 4 декември е ей сега в събота. При положение, че предстоят два женски дуела, така или иначе не само Любо, ами всички мъже са там след тази дата.

# 419
Аа Стефан къде остава в цялата ситуация?

Надявам се да е на редовен дуел срещу Коцето следващата седмица. Те и двамата имат интерес да играят заедно, вярвам, че ще успеят да изиграят другите 🙂

Общи условия

Активация на акаунт