Спойлери от реалити предавания

• 77 541
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
Ако Лора извика Мартина, значи пак и била ратай.
Имах усещане, че Стефан няма да я прати за ратай, интересно какво ще се случи.

# 361
Звучи супер нереално, но да кажем Лора е ратай. За имунитет се борят Ралица, Живка и Мартина. Става чудо и Ралица побеждава и Лора избира Мартина. Наистина много интересен спойлер.

# 362
Звучи супер нереално, но да кажем Лора е ратай. За имунитет се борят Ралица, Живка и Мартина. Става чудо и Ралица побеждава и Лора избира Мартина. Наистина много интересен спойлер.

Според мен ще се борят за имунитет Ваня, Живка и Мартина, като Живето ще спечели и Лора трябва да избира между Ваня и Мартина, обаче ако избере Ваня тя пак ще стане фермер и затова извиква Мартина.

# 363
Може. Интересна седмица се очертава. Имаше спойлер, че Ваня разбива стратегията на Мартина. Дали тази седмица няма да разберем какво означава това?!

# 364
А обратното не може ли? Мартина да е ратай и да дръпне Лора.

# 365
  • Варна

Може, но ще е излагация за тая, дето щеше да ги вика по азбучен ред, а иначе мишкува цяла ферма 😂😂

# 366

Може, но ще е излагация за тая, дето щеше да ги вика по азбучен ред, а иначе мишкува цяла ферма 😂😂

Тя буквално мишкува- когато трябваше да излезе среещу Живка я заболя ръката, ми като не си пълноценна напускай бе, нали щеше да ги бие всички подред, сега се е притаила и не смее да гъкне. Любо ми беше един от фаворитите, но и той е само на думи. Все повече ми харесва Пламен, нито се хвали, нито се заплита в интриги.

# 367
Защо смятате Ралица за слаб играч.Дотук на всички битки се справя много добре по мой спомен.Като влизаха в къщата Ралица победи Мартина.
Иначе Лора ми е логично да избере Мартина, защото се усети, че последната ѝ крои шапка.Малко на личностна основа.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 16:35 от ДХ3

# 368
Добре де,а може би вика на дуел Ралица, Ваня, Марчина /нали с Живето нещо партийка го раздаваха напоследък/. Ралица и Ваня имат равен брой точки примерно и двете печелят щита, па Марта хартисва. Мисля, че така се беше получило и при избора за съперник на Виктор, където остана сам Пацата като единствен съперник за дуел.

# 369
Къде го гледате това? [video][/video]
Може. Интересна седмица се очертава. Имаше спойлер, че Ваня разбива стратегията на Мартина. Дали тази седмица няма да разберем какво означава това?!

# 370

Това го беше писал познат на Мартина във фейсбук страницата на Фермата, но беше толкова отдавна, че чак се чудя дали снимките са били свършили вече и наистина нещо знаел. Изчака ми се чакането това да се случи, а междувременно Мартина сама се прецака като нехаен фермер, скатаващ се ратай и отбягване на дуел.

# 371
Ралицв хич не е слаб противник. Като нищо ще си спечели имунитет срещу МарЧина.

# 372
  • Вестерос
Значи в крайна сметка излизам права, че другата седмица ще е дуелът между Ваня и Ралица, а не тази.

# 373
  • Велико Търново
Ето нещото, заради което не излизаха сметките.
Извънреден елиминационен дуел.

Значи в крайна сметка излизам права, че другата седмица ще е дуелът между Ваня и Ралица, а не тази.
Не, не значи. Точно тази седмица ще е. Просто дуелите ще са два.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 21:23 от DamaPika

# 374

Сигурно ще е тази седмица. Според мен в Сряда ще отпадне Лора, а в Събота една от Ралица/Ваня. Тази седмица ще има две отпандали.

Общи условия

Активация на акаунт