Спойлери от реалити предавания

• 77 467
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
Merri_An, тъй като знам, че твоето инфо е сигурно, бих искала да те попитам - върнах се малко назад и видях коментара ти за финалните битки - повечето точки са за Мартина и Кирил - сигурно ли е все още това инфо, защото ако е така наистина ще трябва да гласуваме за Живка/Пламен, за да обърнем резултата. Ако имаш и малко повече информация с колко точки ги водят ще съм ти благодарна. Благодаря ти предварително! Relaxed

# 526
Между другото Ваня съди Ивайло за тормоз.
И също ми казаха, че е трябвало Коце да излезе не Ивайло, но са се объркали плановете.

Тя Ваня уж психолог, ама май тя има нужда от такъв.

# 527
  • Другата България
Merri_An, тъй като знам, че твоето инфо е сигурно, бих искала да те попитам - върнах се малко назад и видях коментара ти за финалните битки - повечето точки са за Мартина и Кирил - сигурно ли е все още това инфо, защото ако е така наистина ще трябва да гласуваме за Живка/Пламен, за да обърнем резултата. Ако имаш и малко повече информация с колко точки ги водят ще съм ти благодарна. Благодаря ти предварително! Relaxed
Ще питам, и при информация ще пиша.

# 528
  • Асеновград
Аз съм сигурна, че Кирил ще спечели. Просто И & А му се кефят от ден първи

Нееее не може да е истина. Аз четох че Живка печелила??? Искам всеки друг без Кирил.

# 529
  • Велико Търново
Може ли да се оставя някакъв символ в началото на поста за кое предаване се отнася?
Аз това го предложих малко след началото на темата, но гледам, че не се възприема. Дано от под твоите пръсти е по-видимо. Grinning

Кирил е родом от Карнобат, да.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 17:29 от DamaPika

# 530
🐐 Ще слагам този символ за Фермата. Макар че според Теодора е 🦙

# 531
Може ли да се оставя някакъв символ в началото на поста за кое предаване се отнася?
Аз това го предложих малко след началото на темата, но гледам, че не се възприема. Дано от под твоите пръсти е по-видимо. Grinning

Кирил е родом от Карнобат, да.
Едва ли, не се ползвам с добро име, както се вижда. Иначе се пишат петиции до СЕМ.
Аз  само за фермата чета.  Предполагам има и други.

# 532
  • Sunshine state
Че те финалните игри игра и ли са вече, та да де знае резултатът от тях?

# 533

Скрит текст:
Евентуален спойлер от промото.
Един син до Паулина:

И един син зад Паулина:

Симеон ходи на съвети със сивото горнище, Стратимир - със синьото.
Поправям се. Изгледах отново промото от снощи (което е малко по-различно от днешното). На въпросната сбирка на петимата финалисти с Ралица Симеон е по потник. Което означава, че има трима в синьо сред петимата финалисти - Паулина, Симеон и притежателят на синия ръкав. 😉

# 534
Че те финалните игри игра и ли са вече, та да де знае резултатът от тях?
Пупи, писаха, че са играни. И остава само гласуването в студиото.

# 535
  • Sunshine state
Еее, и те изгъзици взеха да правят.

# 536
  • Другата България
Еее, и те изгъзици взеха да правят.
Пуп, и миналата година беше така.

# 537

Скрит текст:
Евентуален спойлер от промото.
Един син до Паулина:

И един син зад Паулина:

Симеон ходи на съвети със сивото горнище, Стратимир - със синьото.
Поправям се. Изгледах отново промото от снощи (което е малко по-различно от днешното). На въпросната сбирка на петимата финалисти с Ралица Симеон е по потник. Което означава, че има трима в синьо сред петимата финалисти - Паулина, Симеон и притежателят на синия ръкав. 😉

Аха, значи Елизабет си тръгва днес. Оттатък ще настанат всенародни веселби. Simple Smile

# 538
  • Sunshine state
Да, беше, ама им стана навик и не мога да схвана защо? Значи всички бяха накуп в тая ферма и изведнъж големите мерки за финала.. Айде сега.

# 539
  • Вестерос
За да е по-впечатляващо сигурно, заради ковида също.

Общи условия

Активация на акаунт