Спойлери от реалити предавания

• 77 959
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
Да, Ралица на 31-ви  октомври за първи път се е разписала, пък тя на 12-и излезе. Но тя не е много активна в профила си.

# 676
  • Вестерос
Имат сигурно клаузи да не пишат от себе си все едно, докато не отпаднат по тв-то. Някои още пишат в инстаграм уж от админ Grinning

# 677
Не знам наистина кои са финалистите, но Ваня постоянно се допитва до последователите си в Инстаграм дали са съгласни с нея и дали биха я подкрепили "ако стигне до финал" . Не знам дали го прави просто ей така или се опитва да "провери" как са настроени зрителите към нея и, ако е на финал, как биха гласували.

# 678
Имаше един спойлер за дуел Пламен- Коцето, т.е. тази седмица избират Пламен и той го дърпа, защото или няма друг избор (Кирил ще е с имунитет, а Стефан си остава ратай) или Коце и Стефан се борят за имунитет и втория го печели. Другата седмица ще е Стефан-Кирил и естествено Киро ще бие и остава само женския дуел.

# 679
Според мен се възползва на макс от интереса към нея в момента. Виждам, че промотира продуктите си към последната публикация.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 14:07 от Butterfly_🦋

# 680
  • София
Holly, нещо много бързо мина от:
"Така е, но не всеки става за лидер - иначе като цяло аз също я харесвам. Но тя не успя да се сближи с никой и все пак остава най-добронамерения човек за мен в този сезон. Друг е въпроса, че възпитанието на Иво и Киро липсва, та да се държат със една жена по този начин. Ако моя мъж се държи с другите жени така, аз щях да виждам проблем във това....."
до "вещица"?!!!

Това е просто предаване, чак такива полюсни чувства за кратък период от време🤣

# 681
Странна птица си е Ваня, днес я намерих в ИГ и като видях какво си е написала в био-то, признавам си, засмях се!🙈🤪
Новата Кобилкина!

# 682
  • Другата България
Бой Ганьо не би, ама Бай Ганьо не само че би, ами го е и направил.
И ако за теб Бай Ганьо е само олицетворение на "плювни", то някоЙ сме попрочели малко и не само Алеко Константинов, чиито герой е въпросния персонаж. Тъй че разбирам за киселото грозде, ама все пак си пиша личното мнение, което не следва да те засяга толкова персонално, който и да си от въпросната групичка или негов симпатизант. Вярвам, че Любо не е лош човек, но това, което показа във формата за мен няма как да се "изтрие" с едни 50к., колкото и благородна да е постъпката му.

Ха, докато отговоря и той поста изчезнал.
За Бой Ганьо.

# 683
Бой Ганьо не би, ама Бай Ганьо не само че би, ами го е и направил.
И ако за теб Бай Ганьо е само олицетворение на "плювни", то някоЙ сме попрочели малко и не само Алеко Константинов, чиито герой е въпросния персонаж. Тъй че разбирам за киселото грозде, ама все пак си пиша личното мнение, което не следва да те засяга толкова персонално, който и да си от въпросната групичка или негов симпатизант. Вярвам, че Любо не е лош човек, но това, което показа във формата за мен няма как да се "изтрие" с едни 50к., колкото и благородна да е постъпката му.

Ха, докато отговоря и той поста изчезнал.
За Бой Ганьо.
Редактирах го на секундата , в която забелязах как autocorrect е объркал думата. А относно поста ми , явно някой го е докладвал или изтрил. Нов съм във форума и не знам как стават тези работи.  Но аз лично нищо не съм трил.
P.S Любо явно трябва да се самоубие ритуално с най- тъпата брадва за да сте доволни

# 684
  • Другата България
Не беше за триене поста, и предположих, че е автокоректа, просто шега.
Което не променя мнението ми за Любо, съжалявам.
П.П. Каквото иска да прави Любо, изобщо, ама изобщо не ме интересува, и ако смяташ, че това какво ще или няма да направи ще ме направи доволна или недоволна - в голяма грешка си. Безинтересен човек не е обект на моята "доволност".

Според мен се възползва на макс от интереса към нея в момента. Виждам, че промотира продуктите си към последната публикация.
Същото мисля за Ванчето.
За това с жените и любовта съм без коментар, че и мен ще трябва да ме трият.

# 685
Макар че се отплесваме от целта на групата - спойлерите, на Любо аз пожелавам да създаде ново семейство, да напълни къщата си с деца и любов и да си пие уискито с мъжа на Теодора 🙂

# 686
  • Другата България
Макар че се отплесваме от целта на групата - спойлерите, на Любо аз пожелавам да създаде ново семейство, да напълни къщата си с деца и любов и да си пие уискито с мъжа на Теодора 🙂
С Пацо ли? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 687
😀 С бат’Танко и Пламен!

# 688
Не беше за триене поста, и предположих, че е автокоректа, просто шега.
Което не променя мнението ми за Любо, съжалявам.
П.П. Каквото иска да прави Любо, изобщо, ама изобщо не ме интересува, и ако смяташ, че това какво ще или няма да направи ще ме направи доволна или недоволна - в голяма грешка си. Безинтересен човек не е обект на моята "доволност".

Същото мисля за Ванчето.
За това с жените и любовта съм без коментар, че и мен ще трябва да ме трият.
Е очевидно ви прави недоволна , защото аз обидни епитети на човек уж безразличен за мен , не използвам. А и по- нагоре пишете, как "довечера ще се насладим на отпадането му"

# 689
  • Другата България
И това е обида???
Виж сега, обиди са всички грозни думи, които твоите хора /или ти самия/ в предаването изрекоха към една жена.
Обидно е това, което сямия ти беше написал за Гошо - че е аут след травмата си, и беше лепнал емотикон с нахилена усмивка.
Обидно е да се обръщаш към непознати хора с обидни думи и да ги характеризираш нелепо само защото не те харесват, или хората, на които симпатизираш ти.
Но да кажа, че ще се насладя на нечие отпадане за мен е удоволствие, а за участника реалност, която няма нищо общо с моето удоволствие, дори съм му благодарна, че ми го създава.
За героя на Алеко вече обясних.
Бай Ганьо съвсем не е нарицателен герой. Само и единствено.
Но все пак трябва да си прочел произведението.
И приключвам с личните обяснения, кой разбрал, разбрал.

Общи условия

Активация на акаунт