Спойлери от реалити предавания

• 77 411
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Стефан няма шанс срещу Кирил ако има цепене и коване, никакъв шанс.

# 706
Стефан може да е умен, но фермерските му умения са много далеч от тези на Кирил, който е бетон в рязане, коване и сечене. Освен това Киро ми се струва и по-силен физически. Така, че и да не знаех финалистите, пак щях да се досетя, че Стефан пада.
А Ваня няма никакъв шанс срещу Мартина. Във всяка игра трябва да сложат по един пъзел, за да може да ги вземе.😂 Възможно е, ако Кирил я посочи за първи дуелист, тя да си избере Живка, защото е по-преодолим противник. Аз се надявам на такъв развой всъщност, защото дуела ще е по-равностоен и по-интересен.

# 707
Стефан уж, не е за парите, всъщност има си ги, но накрая като му замирисаха и спрях да го харесвам. Започна и той схеми, игри..
Има "Не" от мен.
Не остана човек, за който с чиста съвест да мога да кажа много ми допада и заслужава парите!
Сите се омаскариха.
Но аз искам вота и изобщо да спечели Пламен.
Мога и да се обоснова, но едва ли ще ви е интересно.

# 708
  • София
Нормално е всеки да прояви и лоши черти, това е идеята на реалитита, предизвикват те ситуациите, продукцията ти подхвърля идеи и започваш да се съмняваш или че си прав и хората се увличат. Има обаче някакви граници, Кирил, Ивайло и Мартина показаха черти на недобри хора. Коцето, пък психопатски.

Останалите, са си обикновени хора, всеки с плюсовете и минусите си. Живка, много Аз, аз, аз, мисли само за играта, на моменти прекалява, Ваня и Пламен ги удря мързелът, вторият и леко мекушав, но и чешит. Любо, с голямо его, иска да се хвали само, опитваше се да се прави на това, което не е, мисли, че е по-добър, отколкото е. Стефан, твърде много мисли, но нещо не успява да измисли всички варианти, мързи си го, но и смята, че хората са му длъжни и може той да е изпратил Ваня, ама тя нали му е от отбора, тя не би него.

Фаворити са ми Живка и Пламен.

# 709
Не знам,  но от всички най-малко заслужава да е на финал Кирил.

# 710
Точно това имах предвид, когато казах, че във Фермата нищо не е предрешено на 100%. Стефан успя да вземе 2 битки и води на Кирил с 5:0. Да, няма спор, Кирил наистина е мега добър на рязане, направо си отвя Стефан (и той горкият даваше всичко от себе си обаче Кирил си беше наистина добър), но накрая играта я взе Стефан. Ако повечето игри бяха такива, в които се комбинира мислене, издръжливост, цепене и пъзел, то тогава Стефан си има напълно шанс да спечели. За съжаление обаче късметът не е бил с него докрая и Кирил ще обърне резултата и ще вземе дуела утре. Явно в игрите утре ще има повече рязане и цепене, в които шансът на Стефан е много малък спрямо този на Кирил. Нищо - поне Живка е на финал. Ще и стискам палци!

# 711
Мда. Ваня как прецака Стеф не е истина. Пламен за мен щеше да бие Кирил ако двубоя беше между тях, но какво да се прави. Кирил бие утре спасява Мартина и праща Живка срещу Ваня. Но така ли иначе аз ще съм главно Живка да победи фермата , но ако не е тя поне да е Пламен.

# 712
Как Кирил ще спаси Мартина? Правилата много бързо се менят и нещо изпускам явно.

# 713
Аз предполагам само.

# 714
Силно се надявам да се теглят имената, коя ще е на дуел и да се паднат Марта и Ваня. Но то правила май вече няма, каквото решат ИиА на момента е май, та ще видим как ще се избира за женския дуел.

# 715
  • Вестерос
Според мен Киро ще стане фермер и ще определи Ваня за първи дуелист и Живка за втори.

# 716
  • Другата България
Какви имена да се теглят и какво да видите, регламентът го казаха още миналата седмица.
Победителят в дуела става фермер за един ден и определя какъв да е дуела и кой да се състезава в него.

# 717
Силно се надявам да се теглят имената, коя ще е на дуел и да се паднат Марта и Ваня. Но то правила май вече няма, каквото решат ИиА на момента е май, та ще видим как ще се избира за женския дуел.
Не е така, за съжаление. Победителят от дуела между Стефан и Кирил става фермер, като той ще посочи следващият дуел. Със сигурност ще посочи поне една от жените, която да се яви на дуел. Единствено не разбрах как ще се избере 2-рата жена - дали отново фермерът ще каже, или първата ще избере втората, но със сигурност смятам, че Кирил ще избере Ваня за първи дуелист след като стане фермер.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 02:31 от Nikolv99

# 718
Не е така, за съжалние. Победителят от дуела между Стефан и Кирил става фермер, като той ще посочи следващият дуел. Със сигурност ще посочи поне една от жените, която да се яви на дуел. Единствено не разбрах как ще се избере 2-рата жена - дали отново фермерът ще каже, или първата ще избере втората, но със сигурност смятам, че Кирил ще избере Ваня за първи дуелист след като стане фермер.
Ясно.... 😥

# 719
Аз се надявам Стефан да отупа Кирил, защото не мисля Кирил за силен дуелист. Може да кове, реже, ама трябват и още качества.

Общи условия

Активация на акаунт