🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 7 - и по света

• 26 960
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
Всъщност има много общо. Представянето е това, което виждаме и е такова каквото е благодарение на човека под маската. Независимо дали е Миро, Къци или някой неизвестен. Оставам с впечатление, че харесването на Носорога е пряко следствие от убедеността, че е Миро. Затова и ако не е той или приемливата алтернатива Орлин харесващите Носорога ще се почувстват разочаровани, въпреки че техният фаворит е спечелил формата.

# 46
  • Испания
И?

# 47
Аз останах с впечатление, че повечето тук харесват Носорога, въпреки това, че под маската вероятно е Миро, а не заради него.
Като цяло е видно, че изявен фаворит няма и на повечето вече ни е безразлично кой е под маската и кой ще спечели. 😄

# 48
Какво И? Просто прави впечатление, че цялата симпатия към Носорога е на тая основа, но ако там има друг човек не е честно спрямо него.

# 49
  • Испания
Всеки е свободен да харесва маската, която иска, по причини, които всеки може да има.

Любимата ми маска беше Прилепът до момента, в който не се чуваше по-убедително Джей Джей, когото не харесвам. Затова и писах, че искам да победи Прилепът, ако не е Джей Джей.

Мнократно писах, че маската на носорога не ми харесва. Сигурна съм, че през половината време беше Орлин, втората половина - Миро.

Абсолютно ми е безразлично кой ще победи и съм свободна да ми е безразлично.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 15:41 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 50
Харесвам Носорога още преди да се убедя, че е Миро. Самата маска не ми харесва толкова, по-скоро образът ми стана симпатичен заради избора на песни и поведението на сцената. Няма да съм разочарована ако под маската не е Миро, но не вярвам да е някой друг.

# 51
  • София
И какво казвате? Коя маска ще падне днес?

# 52
Предполагам, че ще отпадне Гъбарко.

# 53
Харесвам Носорога още преди да се убедя, че е Миро. Самата маска не ми харесва толкова, по-скоро образът ми стана симпатичен заради избора на песни и поведението на сцената. Няма да съм разочарована ако под маската не е Миро, но не вярвам да е някой друг.

Споделям това мнение. Аз харесах Носорога още отначало, точно заради подбора на песни и сценичното поведение. Даже първите няколко предавания мислех да не би да е Ники Илиев заради 'жива легенда' от уликите.

# 54
  • Испания

Боби на първа разходка с новото си приятелче Роки.

# 55
Няма как да отпадне Гъбарко днес, със сигурност ще е на финал. Искам вече да си ходи Госпожицата, но имам чевството, че ще е Носорога и фиталната тройка ще е между Госпожицата, Гъбарко и Камакът

# 56
Финалната тройка е определена от продуцента сигурно още от началото,както и победителя (поне аз така мисля).

# 57
  • Испания
Коментират в "На кафе" след видеото с Алекс, че Владо Пенев непрекъснато правел гафове, напр. издал е кой е Камъкът. Гала скастри Георги Блажев, че сега той е направил гаф. Физиономиите и на двамата бяха много гузни.
И се върнах да видя какво е казал Пенев. Веднъж казва Къци Вапцаров, след това всички коментираха преди изпълнението, че е Георги Блажев или Илиян Любомиров. След изпълнението Влади Пенев каза: Георги Блажев.

Част от тоалетите днес.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 19:44 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 58
Значи, ако излезе един от тримата, коментирани от Пенев, ще е ясно колко са тайни тия маски. И не 5 човека, а минимум 50 знаят кои се крият под маските.

# 59
  • Испания
Значи, ако излезе един от тримата, коментирани от Пенев, ще е ясно колко са тайни тия маски. И не 5 човека, а минимум 50 знаят кои се крият под маските.

Току-виж го сменили.

Общи условия

Активация на акаунт