🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 7 - и по света

• 27 066
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Марта ме срази с танците си и си лягам. Ще ви чета утре. Лека нощ!
Ще можеш ли да заспиш след видяното?Мен още ме държи.Дано не сънувам кошмари:)

# 541
rainbow9020
някога да съм писал , че искам той да спечели..напротив даже много се промъкна напред мен ако питаш

# 542
  • София
Май наистина ще е Невена Пейкова
Като нищо. Абсолютно неизвестна ми е (Алекс май я е споменавала и друг път), току-що ходих в нета да я видя и попрочета за нея, барем я знам Simple Smile

# 543
Ха, добра идея да покажат как се правят костюмите, харесва ми Hands Plus1

# 544
  • Испания
Кремена много се е сбабичосала. Гледах снимки с нея, които публикува Магърдич, направо се уплаших.

# 545
  • София
Ха, добра идея да покажат как се правят костюмите, харесва ми Hands Plus1
Да, даже вдигнах поглед от телефона и погледнах към телевизора. Танците на Марта ги изпуснах, ама явно за добро...

# 546
Каква е тази Невена Пейкова? Как ще познаеш някой непознат....за мен самураят беше топ.

# 547
Кремена много се е сбабичосала. Гледах снимки с нея, които публикува Магърдич, направо се уплаших.
Оф,ами след 50те,какво да очаква човек?Метни някоя насам,ако може.

# 548
Днеска се оляха с тия реклами!! Не съм гледала шоуто от месец, та рекох днес (щото нали финал) да седна. Голяма грешка.

# 549
Не съм обърнала внимание на танца ѝ.
Това предаване ще просрочи екранното си време с доста. Сега ще чуем триото, после песента на охраната и накрая ще се свалят маски, а през това време най-вероятно пак ще прекъснат за реклами.

# 550
  • Испания
Оф,ами след 50те,какво да очаква човек?Метни някоя насам,ако може.

Ами, не. След 50-те не се очаква да се сбабичосаш. Зависи и от начина на живот, и от гени. Но фактът е факт. Търсих снимките, но са били в стори и сега ги няма.

# 551
Утре в Шоуто на Рачков ще гостува Стивън Ачикор, а той беше гадже с Невена Пейкова. Типично както участват семейно в продукции... На тази Невена почва да ми бие Госпожицата.

# 552
  • Испания
Значи познах, че ще имат три изпълнения.

Обожавам "Разпутин" и това флегматично изпълнение не ми харесва.

# 553
И аз няма да се учудя. Както знаете, преди някой не много познат да си свали маската, панела случайно нацелва името.

# 554
За госпожицата не спряаха ли Мила Робърт.

Общи условия

Активация на акаунт